טוב דיי הגיע הזמן!!!!!!!!!!

Dovsha

New member
טוב דיי הגיע הזמן!!!!!!!!!!

מספיק עם שטויות! מספיק עם בלבולי שכל, דובשה חזרה לאלתר!!! Hehe, עכשיו תצטרכו לסבול את המאה הודעות שלי כל יום.... מצטערת אנשוקים אבל אני נורא עייפה ויש הודעות מעניינות שאני רוצה להגיב עליהם, אז אני אעשה את זה מחר מהעבודה [שם יש לי שפע של זמן פנוי :)]. שיהייה לכם לילה מקסים, לילה נפלא, לילה קסום [דיי תשתקי כבר!] וכן אני במצב רוח מעולה לפתע פתאום... וזאת עקב תיווך מסויים של מנהלת הפורום שלכם [אולי אפילו ללא ידיעתה...]. בכל מקרה איי וויל סי יו טומורו. לילה טוף דובשה.

markrin

New member
פושקה,זה כנראה בגלל ש..

התחלת לחייך אליה גם ביום..לא רק בלילה..

Dovsha

New member
טוב נו אם אתה מתעקש...

שנייה שנייה תן לי לזחול למטה לרמה שלך... לא מצטערת, יותר מדיי נמוך בשבילי.

PoshKale

New member
כמו שניטשה אמר....

שהשתיקה היא דבר יותר גס ממכתב גס או קללה... ~שותק~

ללה ה

New member
ברוכה השבה

ברוכה השבה.. חחחחחח ואכן, את נשמעת עליזה. זה דווקא מתאים לך מאוד!! לילה טוב חמודה ללה

קרני

New member
היי ללללית.... :)

טוב לשמוע שגם את כאן שוב.... :)) איזה יום נפלא :)) שיהיה לך יום קסום, נשתמע, קרני @ @ J U

קרני

New member
שמחה!!! :)

היית חסרה וטוב שחזרת!!! :)) חסר כאן עוד מישהו... הוא גם ישוב נכון?! טובים השניים מן האחד... ;-)) מתוקה שלי... אין לך מושג כמה טוב לשמוע שיש לי חלק, ולו הקטן ביותר לחיוכים ולמצב הרוח הגואה בך!!! עשית לי את היום אההההה... לילה... ויום :)) ברוכה השבה :))

naknik

New member
הבטחתי , לא ?

למי שאין לו מושג על מה מדובר הקישור ..למטה ועכשיו לחגיגות .. :)) לא שיש לי מושג איך חוגגים דרך פה .. אבל .. בצורה וירטואלית (ווירטואוזית) ותדמיינו קצת .. :) נצא בריקודים ובמחולות סביב כיכר העיירה בכל מקום תלויים להם כרזות ברכה וזרי פרחים שולחנות עמוסים מכל טוב ומשקאות לכל המבקש מפזזים להם בכיף ונהנים מכל רגע .. :)) אז ברוכים השבים :)) נקניק ואם מישהו לא מעוניין אז שיעמוד ויסתכל אבל קצת רחוק .. לא להרוס את הנוף .. לכל אלה שלא אוהבים דברים גדולים יש מסיבה בפורום קטן יותר במסבאה של שלמה :))

למעלה