טוב דיי זה לא הגיוני!! אני היחידה שנוסעת ב1.7

nanny3

New member
טוב דיי זה לא הגיוני!! אני היחידה שנוסעת ב1.7

???????????????????????. איך זה יכול להיות??
טוב, אם מישהי יודעת על מישהי שנוסעת או מחפשת או מתכננת או גאד נואוז !! אני נהיית לחוצה!! זה אמנם עוד חמישים שנה אבל אני מבררת ככה באינטרנט וזה לא נהיה יותר קל!!
אני מוצאת טיסה של 200 יורו, אבל היא נוחתת שם בחצות - איזה כיף! להתחיל להתנייד משדה תעופה להוסטלים באמצע הלילה
בדוק שוד בירידה מהמונית (או תוך כדי!) האם למנוסות (אורלי, הילה, שירי) יש טיפים כיצד להתנווד (מלשון "נווד") במקום הזה?! אני רק אציין שאני לא משתגעת על (א) לסגור "חבילות" - אני לא מאמינה לכמה שזה "משתלם" שאני משלמת משכורות למנכ"ל החברה, לנציג וכו... (ב) לסגור טיסות באיסתא או משו כזה.. עאלק 600$.. אחרי שמצאתי ב1000 שקל, אני גם אשן בשדה התעופה ואקח מונית בבוקר! HELP

יש משפחה ישראלית

שיש לה חברת מוניות קטנה שהם נותנים שירות לישראלים, הם מאוד נחמדים ואפילו נותנים לך טיפים למקומות בילוי, הם לוקחים אותך מהשדה תעופה למלון ואם תרצי גם בחזרה והם אפילו זמינים אם את נתקעת וצריכה עזרה, פעם אחת נחתנו בלילה והם ליוו אותנו עד לפתח המקום שהיינו צריכים, הם מאוד מאוד נחמדים, רק צריך לדבר איתם מראש

orlyshka1

New member
יש לי הרגשה

מהכרותי עם הנפשות הפועלות (מקווה שאני לא טועה...) שיש לך מסר פרטי בתפוז...

nanny3

New member
אהההההההההה יא נסיכות !!

מה אני יודעת מזה מסר חחחחח כולי צעירת פורום... אבל ראיתי והגבתי.. איזו תמיכה!! בית חם! תודה תודה ואני חייבת לחלוק משו לא קשור, שבאימייל שרון הדבורון מאון.טור שלח לי הוא כתב לי בסוף: ".. ו"קחי את זה" בקלות.." יענו טייק דאת טחחחחחחחח כאפת שטותת אחשלוווו

עפטוב

New member
אני כנראה נוסעת להופעה הזו

דבר ראשון אני אישית ממליצה לך לטוס ב-30.6 שזה יום חמישי, סתם כי זה יותר נוח ויש הרבה יותר טיסות. בלונדון עצמה יש את הנהגים הישראלים, אני צריכה לפשפש ולמצוא את הטלפון של הנהג הקבוע שלי, זה נהגים כמו מונית שלוקחים אותך מהשדה תעופה למלון שלך בעלות זולה יותר מנסיעת רכבת (לפני שנתיים זה היה 17 ליש"ט, נסיעה ברכבת לסטנסטד הייתה 21). ולגבי מלון, כנסי לטריפ אדויסור ותמצאי אחלה מלונות בכלום כסף. אם יש לך שאלות על לונדון עצמה...אני לרשותך

למעלה