טוב די זה עובר כל גבול

shangu23

New member
טוב די זה עובר כל גבול

פשוט תקראו את הכתבה המצורפת! מתי יגיע הסוף??!

arg1

New member
../images/Emo123.gifהצמיד הצהוב

ביום שישי ביליתי עם חברים בפאב מסוים כשלפתע ניגש אליי בחור שאיני מכיר ,אולי כן בהייתי לא מאופס מרוב
אם אתם מבינים אותי.העניין הוא שהוא הראה לי את פרק ידו ושם הוא היה "הצמיד הצהוב"בלי שום דיבורים שאל אם אני רוצה אותו ואני מתוך נימו שאלתי כמה.תשובתו הייתה 40 ש"ח.כמובן שאמרתי לו שאני לא מעוניין,והוא הלך לפני שהלך ניסה עוד פעם. אני לא מבין את האנשים האלה עם חוצפתם לנסות לעשות קופה.

נשבע שאני אוהב את ארמסטרונג

בתקופה האחרונה (שבוע וחצי בערך) אני מרגיש קצת לא נוח עם הצמיד שעל ידי. אין מקום שלא עוצרים אותי בגללו. בסופר המוכרת כמעט תלשה לי את הפלטות מרוב להיטות להעביר לרשותה את הצמיד שאני עונד.אחרי שיצאתי משם הרגשתי דיי טיפשי על שנאבקתי להשאירו ברשותי. הכל מקום אליו אני מגיע אנשים שאולים אותי מה הם צריכים לעשות כדי להשיג צמיד.מישהו שבא לביקור מולדת הבטיח להביא לי כמות קטנה של צמידים משום שהיה ברור לי כי הביקוש היסטרי פירסמתי כי יהיו לי כמה צמידים. מספר פניות מנומסות הגיעו אך גם פניות ברמת "כדאי לך לשמור לי צמיד" או "אני אזכור ששמרת לי צמיד" היו. את הסיפור הכי פיקנטי אני אפילו לא יכול לרפסם ברבים כי - א.מי בכלל יאמין לי ב. יש כאן ילדים חבר'ה - יש לי צמיד על היד שאני שוקל להוריד. כי אני מרגיש, איך לומר, שקצת עברנו את הגבול בין תרומה ראויה לאופנה שמעט יורדת מפסים של שפיות מנטאלית. ומה הקטע של יאיר לפיד? כמה צמידים הוא צריך על היד כדי להבהיר שהוא איש הומני.

Infin1ty

New member
מצאתי שימוש טוב לצמיד הזה ../images/Emo6.gif

הוא קוטל יתושים
עכשיו שאנשים שואלים אותי מה זה, אני אומר להם שזה קוטל יתושים מודרני!

Gal isr

New member
כנ"ל- רק על יותר משבוע וחצי

אני לא מתגאה בזה שיש לי אותו..ואני שומר אותו קרוב אליי מתחת לשרוול של החולצה העבה והמחממת שלי
. אבל מה לעשות וכחם מקפלים שרוולים..ואז מתחילות השאלות- יש כאלה שרוצים כי "לשארפ ובאסטון יש כאלה", יש כאלה שרוצים כחול בכלל- "יותר יפה"..ויש כאלה..כאלה שסתם רוצים להיות כמו כולם. למרות שלאנס התכוון שזה יגיע לכמה שיותר אנשים..זה יצא מפרופורציות בכלל

בואו נראה גם את הצדדים החיוביים...

רוב האנשים תרמו בכך משהו למען חולי הסרטן. רוב האנשים, וכאן האינטרס שלנו בא לידי ביטוי, שמעו בעזרת הצמיד על ארמסטרונג והדימוי של רוכבי האופניים בעיניהם חיובי. זה עושה לנו רק טוב. אני, אגב, לא ענדתי את שלי אפילו יום אחד.

איציק, במוסף של שישי של "הארץ"

היה מדור שבו הועלתה השאלה על מקומה של הסאטירה בתרבות הישראלית. כנראה שמאוד התחברתי לקטע. כי מסתבר שיש עוד שלא הבינו את העקיצה במה שכתבתי. אני מסכים איתך שזה הביא לחשיפה נוספת. רק מבאס אותי כל פעם שאני צריך לשמוע - "אה,בטח האיש הזה שרכב על אופניים וחלה בסרטן ואז ניצח בתחרות הזו שיש בצרפת..איך קוראים לזה? פראנס משהו?" ולמרות הצמיד הצהוב זה עדיין - "איך קוראים לו..לואי ארמסטרונג..לא,לא אל תגיד לי אני יודע..ניל ארמסטרונג...אה..נו,אני זוכר שזה עם ארמסטרונג" אני - "לאנס ארמסטרונג" הוא -"לארס..ידעתי שזה דומה לשוודי" ואז יש את משפט המחץ - "יש לי חבר קנה כזה במאה שקל" ואני מוסיף - "אצל דויד" (צריך להגות - דאאביד)

דני כ

New member
עניי עירך קודמים

לא קונה, לא מחפש ולא אלבש. מי שרוצה לתרום, יש לו מספיק בבית בתחום האגודה למלחמה בסרטן. למה לתרום לאנשים רחוקים (שגם להם מגיע), כשיש מספיק מה לעשות בתחום המחלות הממאירות כאן בבית?!

דני - בטח לא ידעת

כל צמיד שיובא לארץ על ידי נייקי ישראל ונקנה במחיר של 5 זוזים גרר תרומה, של 5 זוזים, ע"י נייקי ישראל לאגודה למלחמה בסרטן. רגעעעעעעעעע.......מה אתם רצים למחוק- זו לא פרסומת לנייקי. וחוץ מזה נשבע שאני אוהב את ארמסטרונג (הוא כן קשור לנייקי וזה עדיין לא מצדיק מחיקה)

Yarnin

New member
חבל שלא ידעתי קודם

היתי רוכש לי אחד. באמת שלא ידעתי וחשבתי לעצמי שאני תורם מספיק בארץ זבת, כך שאם כל הכבוד לאופנת הצמידים הצהובים אני אשאר בתחום המצומצם של ארץ זבת. אבל עכשיו שאני יודע... אני אמתין בסבלנות לסוף התור.

דני כ

New member
סליחה טעיתי ../images/Emo7.gif

יאיר הסב את תשומת לבי לכך שנייקי תורמת במקביל לאגודה למלחמה בסרטן... מודה ועוזב ירוחם...

shangu23

New member
ואכן, עניי עירך קודמים - חשוב!

מצ"ב לינק לאתר האגודה הישראלית למלחמה בסרטן, בקישור ניתן לתרום ישירות לטובת חולי סרטן ישראלים...

לאחר שקראתי את כל הדיווחים שמצאתי

ברשת על ההיסטרייה. אני מזועזע עוד יותר מיכולתה של תרבות ארץ זבת להפוך דבר כל כך יפה לדבר כה מכוער. ההתנפלות על הצמיד וההשלכות היו יכולות לפרנס לא רע מערכון של "ארץ נהדרת". אך בטח רוב הציבור היה מבין, מערכון על הצמיד הצהוב, כפי שרובו מבין את הסאטירה על עוזי כהן ובפורים זה עוד עשוי להיות התחפושת הפופולארית ביותר,לא,לא של עוזי כהן אלא הצמיד. א :"למה התחפשת?" ב:"אתה לא רואה את הצמיד מתחת לשרוול המעיל?" א:מה זה התחפושת הזו?" ב: "אבל אתה מבטיח לשמור בסוד עד לתחרות התחפושות?... זה של החולה הסרטן הזה מאמריקה שניצח איזו תחרות בצרפת.." נייקי ישראל ניסו לעשות משהו יפה. הם מוכרים את הצמיד בחמשה ש"ח שזה ללא רווח ותורמים סכום זהה לאגודה למלחמה בסרטן כאן בארץ זבת. ואז איזה ארחי פרחי שעמד בתור ולא הצליח להקנות צמיד כותב בתגובה לכתבה אי שם ברשת: "ביזיון, בושה לחברה כמו נייק לא קונה יותר נייק בחיים" אחר מגיב ב:"איזה מפגרים נייקי" שלישי מוסיף:"דיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!! לא סובל את לאנס" וזה לא נגמר בתגובות יש גם:"אני תורם לאגודה למלחמה בסרטן ולא למנייקים שירויחו על הצמיד" יש מבין מה קורה כאן? ארמסטרונג בא להתרים לאגודה שהוא הקים כסף בצורה הלגיטימית והיפה ביותר. העלה את המודעות של התרומות למאבק בסרטן לרמה שאף אחד מעולם בכל ההיסטוריה לא הצליחה. ונייקי נרתמו לעזרה ללא רווח. נייקי ישראל נרתמו כחלק מהמאבק ואף גילו הומניות ורגישות שתרמו מכספם על כל צמיד שנקנה. והנה באים תותחי תרבות ארץ זבת עם השרשר והגורמט והופכים את המפעל ההומני לגועל נפש. אתמול חשבתי להוריד את הצמיד בגלל זה בדיוק. היום החלטתי שאני דווקא משאיר אותו כדי שאוכל להסביר את הצד השני של שקית ההקאה שנוצרה כאן סביב הצמיד. ונשבע שאני אוהב את ארמסטרונג.

paris2

New member
הרי זה ידוע וברור

שתמיד רואים את הצד המכוער וקשה לראות את הצד היפה. אני את שלי קיבלתי מתנה מחברה ואני לא מתכוונת להוריד אותו מהיד, בנוסף, קניתי ממנה אחד אחר ונתתי אותו לחברה טובה שבת משפחתה חלתה בסרטן השד ויצאה מזה בשלום לאחר שהיא ליוותה אותה בכל מהלך הטיפולים הקשים. זה היופי וזה הסמל....הרי הטרנד הזה יעלם עוד חודש-חודשיים ורק אלו שבאמת מאמינים כי יש לצמיד מטרה מסוימת ישארו איתו על היד..חבל על העצבים...

לגיטימי לענוד את הצמיד מכל סיבה

וגם לא לענוד אותו. חלק מהאנשים רואים בזה סטייל. חלק מהאנשים הם אוהדי מכבי ת"א וצהוב זה הקטע שלהם. חלק נסחפים בסטייל ולדעתי, באופנה הבאה יעברו הלאה. וחלק מאמינים באמת שזה כמו קמע שמזכיר להם לחיות חזק את החיים. שזה בשבילם כמו תזכורת להרים ראש בזמנים קשים. או שזה משמש להם השראה בזמן הרכיבה וזה מעצים את תחושת ההנאה מהרכיבה כי "זה כמו של לאנס, ולאנס הוא מודל לחיקוי", או שזו מזכרת רגשית מחבר או חברה. או שאנשים רצו לתרום והם מחזיקים אותו במגרה. או שזה כמה דברים ביחד,לא משנה. ההתנהגות בחנות דומה להרבה מאד בהלות אחרות שידענו, עוד מימי ההשקה של מכשירי "סלקום" בדיזינגוף באמצע שנות התשעים. גם שם ראינו תמונות דומות. ומי ששוב זועק "איכסה, הישראלים האלה בבונים, לא יודעים להתנהג" מוזמן לנסות את מזלו בחנויות הצעצועים בלונדון המכופתרת או בניו יורק המנומסת בימים שלפני חג המולד, כשהמון צובא על החנויות, ישן בלילה על מפתן החנות כדי לא לפספס את הגימיק התורן - "פרבי" או כל בובה אחרת. ארנולד שווארצנאגר אפילו עשה על זה סרט. תארו לכם, להיאבק על הצמיד הצהוב עם "ארני" (אההממ...) בקיצור, בעיניי. כל סיבה היא לגיטימית לענידה או אי ענידה של הצמיד. העיקר שתרכבו... והרבה! זה מה שחשוב.

למעלה