חגי ליכטיג
New member
טוב. האמת, שלא צילמתי את האנטריקוטים של אתמול
כי הם בושלו באותו עיקרו כמו הסינטות של יום ראשון. אבל, הכנתי רוטב על בסיס חמאה ויין אדום, עד כדי כך שבורכתי בברכה שאני יכול להחליף את השף ב"לימוזין" (וזו ברכה שבאה מאדם שסועד הרבה ב"לימוזין"). אז, הסמקתי מבושה וגאווה, ואכלתי עוד נתח טעים. צחי? אתה בא לצהריים? נשארו אנטריקוטים. המתכון לרוטב: קוצצים בצל, דק דק. בסיר, ממיסים 3-4 כפות חמאה, ושופכים פנימה את הבצל, עד שנעשה שקוף. בוזקים לסיר חצי בקבוק יין אדום יבש, מרתיחים ומצמצמים את הרוטב. מוסיפים מלח ופילפל גרוס עפ"י הטעם, ולקינוח, 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות, ומוזגים לכלי. הטעם, יגרום לשידרוג ולליקוק אצבעות. חגי
כי הם בושלו באותו עיקרו כמו הסינטות של יום ראשון. אבל, הכנתי רוטב על בסיס חמאה ויין אדום, עד כדי כך שבורכתי בברכה שאני יכול להחליף את השף ב"לימוזין" (וזו ברכה שבאה מאדם שסועד הרבה ב"לימוזין"). אז, הסמקתי מבושה וגאווה, ואכלתי עוד נתח טעים. צחי? אתה בא לצהריים? נשארו אנטריקוטים. המתכון לרוטב: קוצצים בצל, דק דק. בסיר, ממיסים 3-4 כפות חמאה, ושופכים פנימה את הבצל, עד שנעשה שקוף. בוזקים לסיר חצי בקבוק יין אדום יבש, מרתיחים ומצמצמים את הרוטב. מוסיפים מלח ופילפל גרוס עפ"י הטעם, ולקינוח, 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות, ומוזגים לכלי. הטעם, יגרום לשידרוג ולליקוק אצבעות. חגי