טוב הבטחתי לגיא

**Blue-Lagoon**

New member
טוב הבטחתי לגיא

אז הנה מצאתי לך תמונות של הית´ לדג´ר לגלרייה שלך
מצאתי כמה אז לא ידעתי מה תרצה אז פשוט תבחר לך... ואם כבר אז עוד כמה תמונות של חמודונים

**Blue-Lagoon**

New member
אכן גררררר

פול וולקר שיחק בסרט הזה (משהו עם SKULLS) שהיה עם ג´ושוע ג´קסון וגם ניתן לראות אותו לצידו של פרדי פרינז ג´וניור (עוד גרר בפני עצמו) בSHE´S ALL THAT רוצים עוד תמונות?

MARMELAD

New member
../images/Emo10.gif אופפףףףףףףףףף

זה לא עולה לי. כנראה שהשרת עסוק. אני אנסה לעדכן את הגלריה מחר...

catchatul

New member
המממ...

גברת לגונה כחולה, מה המצב? רציתי להגיד שהכינויי שלך חמוד לאללה ואני הולך לפתוח לעצמי תיבת הוטמייל נוספת שישולב בה הכינויי הזה... סי יא , קאט-חתול

catchatul

New member
מה זה "פה"?...

היתכן כי את מדברת עימנו מהחלל החיצון? בכל מקרה יום טוב ותודה על אישור זכויות היוצרים :) ואף אחד עדיין לא הגיב להודעה שלי...אוף נראה לי שאין לי מזל עם פורומים...לא אוהבים אותייייי :(((

**Blue-Lagoon**

New member
פה זאת אומרת

פריז צרפת אירופה יו נואו... בכל מקרה חכה קצת אולי יגיבו (לא שיש מה להגיב) אולי לא אני עפה לשנות את העולם ביי

**Blue-Lagoon**

New member
אה לא אני לא משנה את העולם

אנחנו סתם עובדים על אנשים שאנחנו משנים את העולם סתם הולכים פעם בשבוע שעה אחת ואמורים איכשהו לעורר את ה YOUTH AWARNACE בקשר לאיזה נושא בעולם שעוד לא ברור... כן בקיצר אף אחד לא יודע בדיוק מה אנחנו עושים שם אבל הולכים ובדרך כלל אוכלים. וזהו. היום דווקא דיברנו על איזה אינטרנט יותר מהיר ואיזה יותר איטי בכל מקרה זה אמור להיות מחויבות אישית. אבל למי יש זמן לזה...

למעלה