טוב, הגבתי על כל השרשורים

West Doll

New member

symptoms

New member
טוב, הגבתי על כל השרשורים

הקופצים בפורום (שזה רק שלושה, בושה) ונגמרו לי אפשרויות התגובה (שזה לא תקין) ולכן אנחנו צריכים לפתח כאן דיון עמוק ועקרוני בעניין קאנטרי (כי זה בכל זאת נושא הפורום וכו) אז השאלה היומית: מה עדיף - גברים או נשים? ולפני שכל מיני אנשים יקפצו, אני מדברת מבחינת שירה. האם אתם מעדיפים לשמוע גברים או נשים, מי הזמר/ת האהוב/ה עליכם וכו' וכו'. שתפו ודסקסו (לא חייב להיות מוגבל לקאנטרי אגב) רעות נ.ב - ריבר (וסתכלו איך היא לבושה, זה לגמרי קשור לנושא) נ.ב 2 - שתפו פעולה, כי למרות שאני ממש טובה בלדבר עם עצמי אני צריכה קצת עזרה. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
למרות שהתקלקלתי,

הבחירה עדין היא מאוד פשוטה - ברור שנשים! באופן עקרוני, ברגע שאני שומעת קול נשי עם מבטא דרומי, רוב הסיכויים הם שאני אוהב את זה. כשזה מגיע לגברים, הם צריכים להיות או ממש ממש שווים, או שהשיר צריך להיות ממש ממש קליט. ולא אצל כולם זה עובד, ככה שידן של הנשים על העליונה. ובכלל, אני חושבת שבפלייליסט שלי זו תהיה הפעם היחידה בערך שהן יקבלו העדפה על-פני גברים. הן צריכות לשמוח
והנה הטופ 5 שלי בכל האפשרויות:
זמרות
ליאן ריימס מירנדה למברט מרטינה מקברייד פיית' היל ג'ול [וכן, אני מחשיבה אותה כזמרת קאנטרי |הא|]
זמרים
בלייק שלטון קית' אורבן בראד פייזלי לוק בריאן ג'וש טרנר
להקות/צמדים
שוגרלנד ליטל ביג טאון דיקסי צ'יקס ליידי אנטבלום שידייזי

LeAnnDylan

Well-known member
לא תקשיבי, משהו נדפק בתפוז

אין שום סיבה שזה ישרשר אליי. אני אומנם סוגדת לעצמי אבל אני לא פותחת את ההודעות שלי לקריאה חוזרת כשאני מגיבה לתגובות שלך. הזוי...

symptoms

New member
תמיד כדאי להאשים את תפוז

הוא גם בדרך כלל באמת אשם. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
רשום זמרות

לא פירות הדר|הא| או סתם פירות|מגלגל| מי יודע לאן משתייך משמש

LeAnnDylan

Well-known member
וטפ?!

משמש מקנטייר היא פרי יבש. משמש בכללי הוא לא יבש. יש לו גוגואים!

West Doll

New member
חחחח סתמי חצופה!

הקטע של ה"משמש מקנטייר היא פרי יבש" קרע אותי מצחוק

למעלה