טוב הגיע הזמן להכיר קצת!

Ben Dor

New member
טוב הגיע הזמן להכיר קצת!

שם: גיל: חור שבו הוא גר: איך יצא לו לראות תסדרה המעולה הזאת!?: ה-שחקן: ה-שחקנית: ו....מממ תמונה! =] שילך טוב שילך טובב =]

למרות שאני רק קוראת../images/Emo184.gif

אין פה יותר מדי מה להגיד... שם- אביטל גיל- 19 גרה בבאר שבע איך יצא לו לראות תסדרה המעולה הזאת? פשוט שמעתי עליה והתחלתי לראות, למרות שבעונה הנוכחית אני קצת מחפפת.... ה-שחקן: נתן רביץ
ה-שחקנית: מרינה שויף/ זאת שמשחקת את אשתו של המג"ד...

shiratel

New member
אסנת וישינסקי!!!

קוראים למי שמשחקת את מאיה, אשתו של המג"ד, אסנת וישינסקי!!! או בשמה המלא, אסנת וישינסקי-גלעדי. =) נא לא לשכוח, תודה (=

shiratel

New member
חח איזה וואחד סיפור...

ראיתי אותה ב"מי שחלם"... היא החליפה את גילה אלמגור (אבל היא כ"כ טובה שהיא לא ראויה להיקרא מחליפה!) בתפקיד לאה רבין, והיא הייתה מעולה! מאז, אני מנסה לראות אותה איפה שרק אפשר... וגיליתי שהיא במילואים אחרי שהסדרה נגמרה... אז החלטתי שאני אחכה לעונה השנייה. והנה היא הגיעה, והנה אני רואה. רק שכמעט לא רואים שם אותה!!! =( חחח טוב עכשיו את יודעת מה הסיפור שלי (יש גרסה יותר ארוכה אבל אין לי כוח לכתוב אותה). תודה על ההתעניינות!

shiratel

New member
אנייי

שם: שירה גיל: 16 (היום!!!!!!) חור שבו הוא גר: זכרון יעקב איך יצא לו לראות תסדרה המעולה הזאת!?: אני באופן אישי רואה בגלל אסנת וישינסקי (כי אני מתה עליה) ומתמכרת לאט לאט לסדרה עצמה... ה-שחקן: נתי רביץ ה-שחקנית: אממממ בואו ננחש... יפה! אסנת וישינסקי!

למעלה