טוב, הגיע הזמן לסיים כאן

רונס

New member
טוב, הגיע הזמן לסיים כאן

אין לי הרבה זמן בזמן הקרוב, וצריך להתחיל לעשות דברים חדשים. גם ככה המשחק כאן לא מעניין יותר והאנשים ככה ככה.... השגתי /לא השגתי את המטרה שלי במשחק ואפשר לומר שהיה הכייף בכללי תודה רבה ל_____________ ו_______ שביחד הקמנו את ______ ושלטנו/ ניסינו לשלוט ולעשות טרור בשרת וכמובן איך אפשר לשכוח את _____,_____,_____,______,______ ה_______ ו___המלך!!!! ותודה רבה לענקים מכולם ויקטור ורון שהקימו את המשחק המעולה הזה ולרוני שרק הצטרף אליהם עכשיו ולומד איך להתמודד איתנו
ואי אפשר ____ המנהל פורום התותח שהחליף את _____ (יוגי למקרה שתפרוש...
) זהו, אני פרשתי
* נא למחוק את המיותר ולהשלים את המקומות החסרים. מוגש כשירות מטעם הנהלת המשחק לאלו שרוצים/פורשים/פורשים ולא רוצים ואלו שכולם רוצים שהם כבר יפרשו

GangLandx

New member
אה .... למה לא :

אין לי הרבה זמן בזמן הקרוב, וצריך להתחיל לעשות דברים חדשים. גם ככה המשחק כאן לא מעניין יותר והאנשים ככה ככה.... השגתי את המטרה שלי במשחק לדפוק לצד השני את הצורה (במיוחד לחן המעפן) ואפשר לומר שהיה חרא מין חרא בכללי תודה רבה לי ולי שביחד הקמנו את BO וקרענו לחן את התחת ! וכמובן איך אפשר לשכוח את עצמי , אני , אנוכי הפטיש והמלך!!!! ותודה רבה לכלומניקים מכולם ויקטור ורון שהקימו את המשחק המעפן הזה ולרוני החנמץ שרק הצטרף אליהם עכשיו ולומד איך להתמודד איתנו ואי אפשרבלי יוגי המנהל פורום הדבילי ביותר שהאנושות המציאה זהו, אני פרשתי

רונס

New member
אני מ'כפת לי אני .. אני מסיפור אחר ../images/Emo6.gif

יום שלישי בהוביט?

GangLandx

New member
שלישי סבבה נראה לי .. יוגי מגיע?

כי אם כן שלא אשכח להביא את חליפת החלל שלי

GangLandx

New member
חחחחח מה קרה ? האשה אסרה עליך ?

אה , ובנוגע לשיחה ביום שישי הכל היה מפוברק בכדי שתחשוב שאני מתאמץ חחחחחחחחחחחחחחח

Yogev1982

New member
למה ? להפך.....אני אומר שאני בא איתך

רון לקראת 2015 מסתדר לך אחי ?

למעלה