טוב, הגיע הזמן לעלות הילוך... אני מחפש שותף עסקי...

טוב, הגיע הזמן לעלות הילוך... אני מחפש שותף עסקי...

ולהתחיל מחדש את קופילאב.(לא נעול באגו על השם הזה אם השותף יציע שם אחר, נעבד את זה יחד) הפעם בחכם יותר ומנוסה יותר, הפעם עם מישהו שיש לו זיקה לנושא..
יש תכנון כך או כך לקניה של תנור 15 קילו(בשלב זה טרם קיבלתי הצעת מחיר שתהיה אטרקטיבית דיה מקופיטק אנג'ניריג שתגרום לי להחליט ללכת על המוצר שלהם וכנראה שאקנה תנור 15 או 30 קילו של חברת טופר הטורקית), ומחפש מקום במיקום מרכזי יותר ולא בהכרך בתל אביב, זה יכול להיות גם כפר סבא/נתניה/באר שבע/כרמיאל או נהריה מצידי....
מי שבעניין מוזמן לשלוח מסר.
 

dimab

Member
מבטיח לבוא לבקר אחרי הפתיחה, ואם בתל אביב...

...אז יותר מפעם אחת
 

dimab

Member
ואם כבר בקליה עסקינן,


הבהמור, שסיפרתי לך שהזמנתי, הגיע, ולאחר כמה קליות התנסות, שלא יצאו לטעמי, קיבלתי תוצאה ראשונה שאני ממש נהנה ממנה: פפואה קלוי לסיטי, ואתיופיה סידמו וקולומביה סופרימו קלויים לסיטי פלוס עד כדי פול סיטי - בתערובת שליש-שליש-שליש. יצא איזון נהדר של חמצמצות מתוקה ופירותית עם ממש טיפה של מרירות אדמתית, ארומה טובה, גוף בינוני וקרמה חומה אך לא עשירה מאוד.
עכשיו השאלה למומחים: אם אני רוצה להוסיף גוף, עוד מתיקות/אגוז, וקרמה יותר עשירה (לא במחיר של רובוסטה ובכלל, פחות חשוב), מה עלי להוסיף או לשנות?
תודה מארש.
&nbsp
נ.ב.
אגב, בידוד הדוד שנתת לי, בינתיים לא התכווץ ועובד מצוין - תודה.
 
למעלה