טוב .. הגיע הזמן לעקוץ .. החידה

danistar

New member
טוב .. הגיע הזמן לעקוץ .. החידה

השבועיץ של הגשש 1. מי לא רכוש ?? מי אמר למי , על מי ובאיזה מערכון 2. איך קוראים למחסנאי שעמד באומץ מול כל הנשים ?? וכיצב נגמר הקרב ?? 3. מי שתה חצי ?? למי ומה התגובה ?? 4. איזה אמצאי חיסכון חדש הומצא ע"י מי ?? וכמה כסף יש למוכר פיצוחים ?? 5. הרקדנית בטן .. על חשבון מי ?? 6. למה בא לבכות ?? ואיך קוראים לשיר ?? 7. מי צחקה למי ואיך קוראים לשיר ?? 8. מהי החוויה ?? ( אך לא פרנסה ) 9. לאיזה ישיבה שייך המציל החדש ?? 10. מי מכר למי את הבונבונירה ובאיזה מערכון . לעבודה ..

ST

New member
הפעם אפילו אני יודעת קצת...

5. הרקדנית בטן - על ´חשבון´ ד"ר פולאק (ככה כותבים?), בחתונת הדמים. 7. מיכל צחקה לדוד בשיר "למה צחקה מיכל". יש עוד כמה מוכרים, אבל את אלו אני מכירה די טוב...

התמ-ים

New member
מספר ניסיונות ...

1. אלכס זה לא הרכוש, בקרקר נגד קרקר 3. המחסנאי שתה חצי, במכונית המגוייסת, ושהוא ישלם גם חצי ... זאת התגובה .. 4. דב, לא זוכר ת´סכום של מוכר הפיצוחים בע"פ, אבל היתה לו מעצה גרעינית לא קטנה ... 8. להיות ד"ר למחול, זאת חוויה 9. המציל, זליג, שייך לישבת "אור טובע" 10. הבונבוניירה נמכרה לפולי ... במערכון "מוסך"

shellyland

New member
תיקון ל-10

נדמה לי שלמערכון קוראים "מגרש השדים" ומי שמכרו לפולי את הבונבוניירה היו ארבעה: אני, הוא, סמי וסחבק. וחבל שאליקו (יש פה אחד, עושה אותך אתה רואה ראי) לא היה.

danistar

New member
ליתר דיוק :

יש פה אחד .. חבל שהוא איננו , עושה אותך...

shellyland

New member
נשאר לי רק מספר שש....

אז... בא לבכות בגללי (כל כך יפות שבא לבכות) ותיקון קטן - הרקדנית היא לא "על חשבון" אבא של עצמאותה או חירותה או איך שלא קוראים לה - היא פשוט "עליו". מילולית.

danistar

New member
כל התשובות נכונות ... ../images/Emo6.gif

שיחקתם אותה .. אבל יש עוד כמה שצריך לענות עליהם ...

lady_anne

New member
הגעתי רק עכשיו ולא נשאר לי כלום../images/Emo10.gif

אפשר עוד? והחלמה מהירה לאסתי - חסרת לנו במפגש מנהלים.

התמ-ים

New member
2.

שמו של המחסנאי הוא אברהם קשקוול ... ואיך זה נגמר? בקרב זיתים בעגבניות ...

danistar

New member
חסרה לי ז אחת .... ../images/Emo9.gif

שם המערכון : הקרב על הסופרמרקט , נכתב בעקבות מלחמת יום כיפור חבריה הברקתם .. דוז פוואאה .... חחחח

למעלה