טוב, הגיע הזמן לפרוע את השטר..

מאז

New member
טוב, הגיע הזמן לפרוע את השטר..

זוכרות שעודדתן אותי לא לשמור את הדיסק שקניתי לבעלי עד ליומולדת שלו, ולתת לו מיידית? והבטחתן שתעזרו לי במציאת מתנה אחרת? או. אז האמת שחצי עבודה כבר עשיתי לכן (נשמה, לא?). הבעל מדבר על זה שהוא רוצה אופני כושר לבית. הבעיה היא שכמנוונת מקצועית אין לי בדל הבנה בזה.מה חשוב? על מה להסתכל? מה טווח המחירים? איזה סוגים יש? אתרים לקניה באינטרנט - כל אינפורמציה תעזור (וגם רעיונות אחרים) סומכתליכן

משוש30

New member
יש לי ניסיון מר עם אופני כושר

ששימשו אצלי במשך שנים כמיתלה לכביסה...הייתי הולכת לבחור איתו יחד. (זה הוא שישתמש בזה לא?) גברים מתים על גאדג'טים נראה לי שהוא יעדיף לבחור יחד איתך ולא לקבל אותם בהפתעה...יש אתר באינטרנט שמשווה מחירים. קבלי קישור ישר לאופני כושר

רות י

New member
ערפילית קיבלה לא מזמן במתנה אופני

כושר מקצועיים ומצויינים. לה בודאי יש תובנות בנושא.

cookie1

New member
בטוח יש פורום ספורט או משהו דומה

ששם תוכלי לקבל מידע. אני לא חובבת אפני כשר...

POOH*

New member
בדקתי עם האיש...

אנחנו קנינו לפני 3 שנים ב- 700 ש"ח בערך. הוא אומר שהוא בדק שהם שקטות. ולא מדי כבדות כדי שאפשר יהיה להזיז אותן בבית אם הן לא עומדות במקום שבו נוסעים איתן. אהה וגם שאפשר לשחק בקלות עם גובה המושב - כדי שאפשר יהיה להתאים אותו בנוחות... על האופניים שלנו כתוב: kettler וכאמור האיש משתמש בהן מדי יום כמעט ומרוצה... ואמלנו יש גם מן מד כזה שמודד כמה ק"מ יעני נסעת.. כמה זמן את נוסעת, ובאיזו מהירות, אהה וגם כמה קלוריות שרפת... ויש גם מד דופק - שמהתחלה היה די מעפן... מקווה שזה קצת עוזר.. את כמובן מוזמנת לבוא לבדוק מקרוב אם תרצי..
POOH

למעלה