טוב הגיע הזמן לצאת מהארון

Mockingjay

New member
טוב הגיע הזמן לצאת מהארון

הי
אני צריכה קבוצת תמיכה ונראה לי שאתם תתאימו למשימה. איך עושים שיהיה יותר מפרק אחד של אקס פקטור בשבוע?! אלוהים כמה שהבארלו הזה מושלם

orlyshka1

New member
בחורה כלבבי...

איך עושים? רואים גם אקסטרה פקטור, זה מעולה!! ראית?? וד"א, נעים מאד וזה... תספרי קצת על עצמך....

Mockingjay

New member
שו האדה אקסטרה פקטור??

לא ראיתי,רוצה מאוד מאוד לראות.. האם לינק לדבר הזה יכול למצוא את עצמו בתיבת המסרים שלי (פריטי פליז..) ולספר על עצמי? טוב,אז אני בת 29 במקור ירושלמית,כרגע חיה במרכז. אני מאוהבת באדון בארלו מאז שאני זוכרת את עצמי. הקול שלו ממיס אותי וזה עוד לפני שידברתי על איך שהוא נראה או על הפטיש שיש לי לאצבעות שלו (נו אני מפגרת זה ידוע!) ראיתי אותם לייב באולטימייט טור ובקרקס. השנה לצערי הרב לא יכולתי לטוס עקב בעיות רפואיות . אממ מה עוד?! תשאלו תקבלו מידע

orlyshka1

New member
טוב, אז טעם טוב בספרים אני כבר רואה שיש לך...

וטעם טוב בגברים בכלל.... פטיש לאצבעות זה ממש לא מפגר, אצבעות זה נושא מאד רציני. וכן, הקול, והעיניים, והאף, והשפתיים, והכתפיים, והזיפים, הו, הזיפים....! אני יכולה לדבר על הבארלו שעות וימים וזה עדיים לא ימאס, אז את ממש מוזמנת... (וגם על זה שפגשתי אותו ואני חייבת להשחיל את זה בכל מקום כי אני בכלל לא מעכלת את זה. אני השחלתי :) ) קיבלת כבר לינק לאקסטרה פקטור?

Mockingjay

New member
תודה :)

אז זה אומר שגם את חובבת של המשחקים ? אני מכורה היסטרית.. וכן גארי הוא משולם! ושיפסיקו לומר שאין אדם מושלם בעולם! יש! קוראים לו גארי בארלו!!! ולגבי הלינק ניסתי עם מה שנתנו פה קצת מעצבן שזה נתקע כל שניה אבל הבלגתי

orlyshka1

New member
ברור שאני חובבת!

חובבת שגם מדביקה... למרות שעוד לא סיימתי את השלישי, כמו הילה.... רגע, אז ראית? כי בלינק שיש לי זה לא נתקע (כמובן שצריך לטעון את זה....) http://www.megavideo.com/?v=6YS7RZIK ואני מצטרפת לשאלות של הילה!

עוד אחת נפלה בשבי ../images/Emo3.gif

טוב את עצמי אני לא צריכה להציג לך נכון ? (חצופה!) ברוכה הבאה לבית המשוגעים הפרטי שלנו

Tehi5

New member

Hadar07

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תודה לאל שיש את אקס פקטור שלפחות יעזור לנו קצת מהגמילה של הסיבוב הופעות חח מקווה שתישארי פה ותהני איתנו

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נעים להכיר, אני הילה
הניק שלך מזכיר לי שאני צריכה לסיים לקרוא את הספר השלישי
חחחח נכנסתי לתקופת בחינות מטורפת ולא יצא לי לסיים אותו... (ועוד ערימת ספרים אחרים שמחכים לי שאחזור אליהם
) אז גארי הוא הפייבוריט שלך... מי אחרי זה? מהו השיר האהוב עלייך? אלבום אהוב? הופעה אהובה?
וולקאם טו דה פמיליה
והתמכרות מהנה

Mockingjay

New member
הי הילה

תקראי את הספר השלישי הוא אחלה
אחרי גארי הממ אף פעם לא חשבתי על זה אבל נראה לי שמארק לא יודעת קשה לי לראות בעיניים אחרי גארי . השיר האהוב עלי - טוב זה קל למען האמת. אני מאוהבת ב aint no sesns in love וב like i never loved you at all ומהיותר ישנים אני חושבת שlove aint here ו holding back my tears מדהימים! אלבום- נובדי אלס!
הופעה- אני חושבת שביוטיפול וורלד טור מככב אצלי מהחדשים ומהעבר אז נובדי אלס טור.

orlyshka1

New member
טוב, כבר אמרתי שאני אוהבת את הטעם שלך??

חברים, יש לנו חברה team barlow חדשה! אילו החוקים - אני אישתו, והוא מושלם. וזהו. ברוכים הבאים :)

Mockingjay

New member
לוקח זמן להתרגל אליו

אבל הוא חמוד. אני קצת יותר אוהבת את החלק השני שלו, טוב שוב בעיקר כי בו יש גארי

למעלה