טוב,הגיע הזמן - שאלות ליוקה ומרקו!!

היויו

New member
טוב,הגיע הזמן - שאלות ליוקה ומרקו!!../images/Emo13.gif

אחרי הראיונות הטלפוניים עם אנט ותומאס, הגיע הזמן לראיון האחרון (במייל) עם מרקו ויוקה. אז תתחילו לשרשר שאלות, ואני אתרגם ואשלח. מן הסתם, זה יהיה שונה ועם פחות רושם ראשוני,אבל זה עדיף על כלום וזה בכל זאת נותן לנו אפשרות לשאול ככל העולה על רוחנו. ושאלה ראשונה לדוגמא : מרקו - מאין הרעיון על הצמות בזקן?

lacrimosa girl

New member
ניסיתי לחפש בשבילך...

את זוכרת מה כתבת בהודעה? מילים מסוימות? ^^

LadySilkworm

New member
יש לי שאלה

למרקו: האם התאומים שלך אוהבים את נייטוויש? [לא ראיתי בשומקום ששאלו אותו את זה!] האם נראה אותך אי פעם מופיע בלי להחזיק בס? ז"א.. רק לעמוד עם מיקרופון? [רציני..מתי ראיתם אותו שר בלי שהוא מחזיק משהו? יש רק כמה רגעים נדירים]. ליוקה: למרות שאתה המתופף, האם אתה מכיר את הליריקס של השירים בע"פ? ובכללי.. האם אי פעם תעשו דוקומנטרי ארוך כמו אנד אוף אינוסנס?

The Cat Woman

New member
למרקו... *נזכרתי בשאלה*

אתה ראשה של להקת TAROT (שהיא להקה מעולה ואהובה עלי מאוד דרך אגב! תגיד לו את זה!
), סולן, כותב שירים, מלחין, מנגן... איך הצלחת לשלב את העבודה המרובה על בחירתה של אנט והפקת האלבום החדש יחד עם העבודה עם טארוט? האם אתה מרגיש שיכלת לתת יותר ממה שנתת (לטארוט או לנייטוויש)? האם אתה מרגיש שהיית פחות מעורב או אולי לא מעורב מספיק כפי שהיית רוצה באחת מהלהקות עקב כך? האם היה לך חלק כמו שלתומאס היה בבחירתה של אנט לנייטוויש?

The Cat Woman

New member
ועוד שאלה למרקו...

נודע לנו כי הלחנת חלק מהשירים לDPP... האם אתה חושב שמרגישים אותך יותר מאשר בשאר האלבומים אותם הקלטת עם נייטוויש? *אם זה לא היה מסגיר שהורדנו את האלבום בזדוניות הייתי רוצה להוסיף ששמנו לב שהוא קיבל הרבה יותר קטעי שירה... אבל אני אסתפק בזה
*

The Cat Woman

New member
יוקה...

יש מצב שאתה מביא לי את הבנדנה שלך?
אני חושקת בה מזה יובל
סתאאאאאאם! יוקה, האם אי פעם הפריע לך שתמיד מתייחסים אליך כאל המתופף שברקע? או שאתה מעדיף את העמימות שבלהיות ברקע? איך הקלטת DPP הייתה עבורך? האם אתה חושב שמרגישים אותך מספיק באלבום? האם היית רוצה שישמעו ממך יותר? מה המשקל שהיה לדיעה שלך בבחירתה של אנט ללהקה? האם יש לך הסתייגויות? ושאלה שהוא בטח לא יענה עליה
דיסריגרדינג כל סיפור "טאריה" (הוא לא יכול לענות מבלי להיות משוחד
) אלו פנים של נייטוויש אתה יותר אהבת- נייטוויש של עידן DPP עם האורקסטרה ואנט או שמא נייטוויש של עידן ווישמאסטר וסנצ'ורי צ'יילד עם שירת האופרה של טאריה?

למעלה