טוב...הגיע הזמן שנדבר על זה

sHotZy M

New member
טוב...הגיע הזמן שנדבר על זה../images/Emo11.gif

ה---מ---פ---ג---ש
ב---ח---נ---ו---כ---ה
אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש מתגעגעת... אז יאללה אנשים יפים שלי, שוטים אהובים שלי תתחילו לתת רעיונות איפה אפשר להיפגש בפנאן... ומתי נוח לכם להיפגש... אני ת'אמת מעדיפה באיזה יום חמישי אחד בשביל החיילים\ות שביננו
אז תתחילו לשרשר....
שiצי....

falafel1

New member
אני כולי בעד

אבל... ימי חמישי אני עובד, גם בחנוכה אז אם יש מצב לאיזה מוצש, כמו פעם שעברה, אני שם

fleaboy

New member
אני גם בעדדד

ובגלל שחורף לדעתי הכי טוב לעשות את זה בבית של מישו ובכיף בבית שלי אבל לפה קצת קשה להגיע (אין אוטובוסים)... ואני בטיול ב11-14 לדצמבר (כמעט בטוח על התאריכים) אז לא בתאריכים האלה! :]

או י'...או יא'...

הם מרסיסים...משו כזה.. שם מוזר עם מ' סופית בסוף..(טוב..אם היא לא היתה סופית היא לא היתה סופית)

בעד:)|ג'ירפה|

נמ הקטע הא שאין לי שמץ בקשר לתאריכים שאני יכול או לא.. תקבעו תאריך..אני בטח יוכל.. יום חמשי זה בסדר..ומוצ"ש זה גם כבר בסדר..אפילו בשביל לילך..כי שבת יוצאת מוקדם:) אני פשוט אל טובה בתאריכים.רר.

../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif

יש שלושה ימים חנוכה דרום (צופים) ואין לי מושג באיזה תאריכים זה אבל נראה לי שזה ממש בתחילת החג (ככה זה בדר"כ) אמממ נדב אמר משו חכם- לעשות בבית! זה יהיה ממש אחלה! נביא סרטים טובים וגיטרות ואממ.... יין? ויהיה הכי פנאן! אז אם למישו יש בית ריק בחג מתישהו אל תתביישו לי אין מצב לבית ריק ואולי עדיף מישהו מהמרכז... שבוע טוב לכולם

אהה גיזעי

איך את כבר יודעת??
לכולם זה ביחד נהון? אהה יש ת'הופעה הזאת... אז כן... השנה תהיה או שעכשיו זה מסורת שאין בגלל הצוקים וזה? ואם יש- אז שוב בוחרים איזו להקה יביאו כמו שבחרו את שוטי?

יש את ההופעה!

אבל אני לא יודעת אם יש כבר את הסקר...אני מאוד מקווה שכן(= זה כולם ביחד אבל כמובן שמיניסטים לחוד וביום השני נראה לי יש איזה עצרת בעניין הצוקים...

תתתמר

New member
../images/Emo45.gif מפגש חורפי!!!! ../images/Emo113.gif../images/Emo6.gif

אמממ אני לא יכולה ב7-8 יש לי סמינר קבוצה וב13-14 יש כנס משצי"ם (
) חוצמיזה הכל סבבי ואפילו נראה לי שיש מצב שההורים שלי יסעו לצפון ואז אפשר אצלי אבל זה ממש לא בטוח......

למעלה