טוב, הגיע הזמן

אזירפאל

New member
טוב, הגיע הזמן

אז היי, אני חדש.
אלעד, בן 18. התמכרתי לרדיוהד בצורה הכי כרונית שיש, אני חושב. לא יודע, קניתי את אוקיי קומפיוטר כי נורא אהבתי את Lucky (השיר היחיד שהכרתי), המשכתי עם דה בנדס, אח"כ HTTT ולפני שבוע קניתי את Kid A, וגיליתי את How To Disappear Completely המופלא. [: אין לי הרבה מה להוסיף, רק שכבר הרבה מאוד זמן לא הכרתי להקה שכל כך תפסה אותי. משמח אותי שיש להם עוד שני אלבומים שאני עוד לא מכיר (Amnesiac ופאבלו האני). זהו. :)

InnocenceLost

New member
אהלן :)

אני אריאלה, בת 17(נו, עוד מעט
) ואני מכירה את זה , גם אני התמכרתי כמעט כמוך :)

we love you אלעד :)

אכן, אני חושב שאנחנו פורום של מכורים (אולי זו הסיבה שלא כותבים פה כל כך הרבה, זה לוקח זמן יקר של שמיעת מוסיקה). תהנה מהדסקים, תחקור אותם היטב ורק אחרי שתרגיש רווי רדיוהד תעבור לדסקים האחרים. מה שנקרא - really get to know them שמיעה נעימה וברוך הבא לפורום!

V e g

New member
היי אלעד :)

ברוך הבא לפורום. אני קצת מקנא, התקופה של להכיר היא הכי כיפית. לאיזה אלבום הכי התחברת? ומה אתה עוד אוהב לשמוע?

אזירפאל

New member
תודה!

לאיזה אלבום הכי התחברתי? שאלה קשה... אני מניח שהכי אהבתי את OKC, אבל זה בטח בנאלי
בכל מקרה, הוא הכי מיוחד מבחינתי, גם הכי בוגר ממה ששמעתי. נורא התחברתי ל-Lucky ול-Exit Music וגם ל-Airbag הנפלא. למרות זאת משהו ב-The Bends יותר עושה לי את זה, הוא יותר אמיתי. עם פחות עריכות, אפשר לשים לב בקלות שהוא הוקלט בפחות תקציב, ולמרות שהוא לכאורה פשוט (רק לכאורה), יש לשירים בו סאונד ייחודי שלא שמעתי בשום מקום אחר. למשל The Bends, לא שיר שמקרין גאונות מוזיקלית מי יודע מה, אבל פשוט שיר מעולה, אני מניח שיש להם איזה טאץ' מיוחד. :) אהבתי נורא גם את Sulk, My Iron Lung ובעצם את כולם.
Street Spirit עוצר הנשימה הוא הראשון שתפס אותי. עם HTTT היה לי יותר קשה, בהתחלה לא התחברתי, אבל בגלל שכל כך אהבתי את שני האלבומים שכבר שמעתי נתתי לו עוד ועוד צ'אנסים, ואני לא מתחרט על זה.
מלבד The Gloaming שקצת צורם לי באוזן, אני נורא אוהב את האלבום, בייחוד את 2+2=5, Where I End And You Begin, We Suck Young Blood
, There There, ומכאן את הכל. Myxamatosis, Scatterbrain ו-A Wolf At The Door פשוט מדהימים. ולגבי Kid A... טוב, הסגנון די שונה, אבל בינתיים אני אוהב את Everything In Its Right Place, The National Anthem, How To Disappear Completely, Idioteque ו-Motion Picture Soundrack, למרות שאני לא מצליח להבין למה הוא כל כך ארוך, כשבחצי ממנו לא שומעים כלום.
את Treefingers לא אהבתי בכלל.

kittycatbone

New member
בקשר לסוף,

זה מן קטע "נסתר" שכזה אני חושבת? ה"התנפצות" הזאת בסוף. כמובן שזה בכוונה הרווח הגדול הזה של השקט. ולדעתי יש לזה חשיבות גדולה. כי קיד א' זה פשוט אלבום ששומעים בפעם אחת, ולפי הסדר כמובן. אז כשפתאום הוא נגמר עם motion picture soubdtrack יש את השקט הזה, ואת ה"שוק" שזה נגמר. ואז פתאום ב"בום" השיא הזה עם הנבל וכל הפקהפקה (סליחה אבל כבר נמאס לי לחפש מילים יפות לתאר את זה וישנתי חצי שעה הלילה
) ...

Knives Out

New member
לדעתי הוא עולה לגן עדן

הוא מתאבד או מת בMotion Picture Soundtrack ואז עולה לגן עדן בקטע שאחרי השקט. סתם מחשבה. אני חושב שקראתי את זה איפשהו.

V e g

New member
גם לי יש מחשבה דומה בעניין

ונדמה לי שכבר רשמתי את זה כשדיברנו על השיר. זה נשמע כמן מוות. או לידה, תלוי איך מסתכלים על זה. בסופו של דבר, הכל הרי מעגלי. סוג של מעבר מעולם אחד לאחר.

FunkyMonk

New member
שלום לך!

אמניז'ייאק אלבום מופלא. פאבלו האני, לדעת רבים כאן ובכלל, הוא אלבום שממש לא מייצג את רדיוהד. לדעתי האישית, זה אלבום חלש מכל הבחינות. הוא אלבום שיצא בעקבות "מהפכת הגראנג'" בתחילת התשעים, ונשמע ממש ככה. אין בו את הייחודיות של רדיוהד, אין בו חידוש, הוא אלבום גראנג' רגיל לחלוטין.

אזירפאל

New member
מתוך פאבלו האני

אני מכיר בינתיים רק את Creep, והוא נחמד. מן הסתם קודם אשמע את אמניז'ייאק ואז אותו.

kittycatbone

New member
אהא!!!

ידעתי שלא דמיינתי. אז אתה גם בפורום אוונסנס, פחות או יותר, לא?
וברוך הבא לפורום!!
אני יסמין, בת 17. אכן להכיר אלבומים חדשים זה כל כך כיף, תהנה מזה כשתכיר! וכמו שאמרו, פאבלו האני הוא חלש בהרבה יותר מכל שאר האלבומים, אבל לדעתי האישית לא צריך להגזים ולומר שזה אלבום עלוב או משהו כזה.... בכל זאת זה עדיין רדיוהד, ובכל זאת זה עדיין אלבום שכיף לשמוע בזמנים מסוימים. כשמשווים אותו לשאר המוזיקה של הלהקה הוא באמת מאוד התחלתי ופשוט ולא מיוחד כמו שרדיוהד מיוחדים. אבל בתור אלבום בפני עצמו אני חושבת שהוא אלבום לא רע בכלל!!

אזירפאל

New member
היי :)

כן, הייתי לרגע בפורום אוונסנס כדי לברר משהו לפני ההופעה.
תודה

:)

כמו שכבר נאמר כאן, פאבלו באמת לא משקף את רדיוהד ומושפע ממהפכת הבריטס בלה בלה, וכמובן-כמובן שכדאי לך ללכת על אמנזיאק אחרי שתמצה את הנוכחיים. ובכ"ז, אני לא קוטלת את פאבלוכל כך. הוא אחר, אבל הוא כן ייחודי ומקנה תחושה שרק רדיוהד מקנים. אל תדלג עליו. קנה אותו ככה מתישהו, בסבבה, בלי ציפיה ליפול לאיזו תיהום של רגשות אלא יותר לתמונה צבעונית ונעימה כזו. קריפ דווקא לא משקף את התחושתיות בו בכלל. התחושה בו אחרת, וגם היא נחמדה, לפעמים. טוב שהיא נמצאת על המדף. לא- היא לא שקולה לכל אלבום בריטפופ שיצא אז. מתנצלת על החפירה, ועכשיו: ברוך הבא! אני שירי, בת 17.

WundeRKind

New member
שאלום

אצלי זה גם כן היה אותו דבר... סתם ככה קניתי את Amnesiac בגלל השם של הלקה. לא הכרתי שום שיר משם.. ומשם כבר קניתי את השאר (חוץ מ HTTT שעדיין חסר לי).. ואני הכי אוהב את אמנסייק.. לא יודע למה
.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| היי אלעד :)

אני עדן ^^ באמת [כמו שכתבו לך] התקופה של להכיר את רדיוהד זה הכי כייף :] אני הכרתי אותם באמת לפני שנה בערך. אבל עדיין יש מה להכיר. הסדר שבו הכרת את הדיסקים הוא מעולה ^^ גם אצלי זה היה ככה D: תעשה חיים בפורום ^^

למעלה