טוב, הגיע הזמן

DrSnoop

New member
טוב, הגיע הזמן

שמישהו יגלה צד פרקטי, אז למה שזו לא תהיה אני? מה דעתכמן שמי שמעוניין להשתתף בצפייה בסרטי אלמודובר/ וולווט גולדמיין+/ מרתון באפי, יתן תאריכים אפשריים של סופי שבוע קרובים והעדפת צפייה, ונארגן את זה בשיטת "הרוב קובע", תוך התחשבות כוללת בכולמן? (או כולנמו, או משהו כזה, העיקר שזה יכלול את EVERYBODY
)

אורי 0

New member
אני אשמח להשחית על זה את ראש השנה

אבל מן הסתם יש כאלה שמפריע להם. ב 23.9 יש לי מועד ב' בבוקר. חוצמז אני גמיש. העדפות - אלמודובר, והקטיפה, אבל אני אשמח להציץ בבאפי לראות על-מה כל הרעש.

ליטל ו

New member
אני מעדיפה את ימי השבוע,

אבל אם כולם צריכים את זה בסוף השבוע, אני אשתדל להיות יכולה. בסוף שבוע הקרוב אני דווקא יכולה, ומבחינתי בכיף שזה יהיה אצלי בתל-אביב. Also,

DrSnoop

New member
סופ"ש הקרוב אני

כנראה לא אוכל, אבל גם מבחינתי זה יכול להיות באמצע השבוע. השאלה היא איך זה מסתדר ללא תל אביבים שבנינו. לגבי החג- בערב החג אני לא יכולה, ולא בצהוריים של החג, אבל בחג בערב (
)נשמע לי מצויין. מה? וכשנחליט מה רואים אני יכולה להביא את זה באוזן (אלא אם זה באפי, שיש לי. ובעצם גם אלמודובר, לפחות חלק). לגבי מקום, כמו שאמרתי, זה יכול להיות גם אצלי, ומקסימום אם לא אני יכולה להביא את ה- DVD.

matanbu

New member
אני רק בסוכות

[לכבוד כנס אייקון] אהיה בת"א, אז אם סוףסוף אוכל להפגש איתכמן זה יהיה נחמד...

אור מפ

New member
גם לסביות מוזמנות?

כי אם כן לאלמדובר לא צריך סיבה מיוחדת.

ליטל ו

New member
הממ...

מאיך שזה נשמע כרגע, יהיה יותר בכיוון של *אייקון תיאורטי של טלוויזיה עם DVD* ואם נתארגן על זה כראוי - *אייקון סביר עוד פחות של אוכל טבעוני/צמחוני/במבה*, אבל אם בכל זאת השכנים טובים בעינייך, בשרשור שמעלינו מתכננים על שבת הקרובה. אם לא, בטח אפשר יהיה לנסות את זה יותר מפעם אחת, ולהתאים לטעמים שונים בפעמים שונות, משהו כזה :)

אור מפ

New member
הממממ

לא ידעתי שזה בסופ"ש הזה... הייתי בהצגה בין לבין כדי לכתוב עליה ביקורת http://www.pride.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=99 אבל למפגש הבא תרשמו אותי.

למעלה