טוב הגיע ראש 1 ויש כתבה קטנה על

טוב הגיע ראש 1 ויש כתבה קטנה על

בראד וג'ניפר אז הנה הכתבה: "סלבריטי" ממשיך לעדכן אתכם בדבר דור ההמשך של משפחת פיט-אניסטון. הזוג הזוהר ככל הנראה יאמץ תינוק, כך סיפר אחיו הצעיר של בראד,דאג,למגזין הבריטי "קלוזר":אנחנו מרוצים מכך שבראד וג'ן מאמצים. זו תהיה תוספת נהדרת למשפחה. להזכירכם, כוכב "טרויה" ואשתו המהממת נישאו ביולי 2000 ומעולם לא הסתירו את רצונם להקים משפחה. מאז שאניסטון סיימה לצלם השנה את "חברים, הם בניסיונות להבאת צאצאים. כעת השניים הודו כי הם כבר מחפשים בית באנגליה למשפחה גדולה יותר. בראד סיפר:"תמיד אהבתי את אנגליה. אירופה היא מקום נפלא לגדל בו ילדים". זהוווווווווו חיחי איזה חמודים עכשיו זה בטוח שהם מאמצים ילד רק שלפחות יהיה בלונדיני

חיחיח כע, קראתי את זה כבר

בראש 1...שיהיה להם בהצלחה עם האימוץ..! ואם כבר, הם יאמצו בלונדינית, כי בראד אמר שהוא רוצה בנות. 'I like girls' חיחי כפרה עליו..! נמ,איזה כיף שהם עוברים לאנגליה..! מדינה שולטת..! הלוואי עליי לחיות שם
. בטח הם עוברים כי הם לא רוצים לגדל ת'ילד בכל הזוהר ההוליוודי הזה וכל זה.. עכשיו כל הבחורים הכי שווים שלי חיים באנגליה המהממת...בלו,באסטד, וגם בראד...!!
יאיי! England rulzzzzzzzz

ה אורחת

New member
ממש לא מחיב...

כדאי שזה יהיה ילד שהיה מסכן קודם כדי שלפחות יהיה ילד אחד מסכן פחות בעולם הזה
זה בטח יהיה איזה ילד קמבודי חחחחח כמו של אנג'לינה, אבל אני סתם רעה וחוץ מזה הילד שלה ממש חמווווווד אה ודרך אגב, אל תתבאסו, יש מצב שגם ככה הילד האמיתי לא יהיה בלונדיני כי ג'ניפר לא בלונדינית ואולי שילוב הגנים שלהם בכלל היה מוציא משו אחר כי בלונד זה גן יותר רציסיבי

יש לי שתי דברים להוסיף:

1. ג'ניפר בלונדינית
2. תיכנסו לוואלה סלבס ותראו כתבה על ג'ניפר ובראד שהם תומחים באיזה מסעדה או משהו כזה ... זה לא כל כך חשוב אז לא הבאתי את הכתבה לכאן אבל אם מישהו רוצה לראות אותה אז שילך לוואלה. 3.תראו הגיעו הסמלים החדשים של ראש השנה (התלהבתי מהם חיחי
) ....

חח כתבת שיש לך 2 והוספת 3 אבל לא

משנה
, אז לי יש באמת 2 דברים להוסיף :) 1. אין לי מושג אם ג'ניפר היא בלונדינית או לא כי יכול להיות שהיא צובעת והיא צבעה במשך השנים כמה פעמים.. אבל יכול להיות שהיא בלונדיני טבעי.. אני יברר
2. וראיתי את האייקונים החדשים לראש השנה
איזה חמדמדים!

חחחחחחחח היא ממש לא בלונדינית!!

יש לי תמונות שלה מחשב שהיא הייתה צעירה יותר ויש לה שיער חום.. וגם רואים שזה לא בלונד אמיתי היא ממש לא בלונדינית

קראתי, ובקשר לאימוץ כבר ראיתי את זה

מלא פעמים! שהם יחליטו לאמץ ויעשו את זה נברך אותם עד אז אין לי משהו להגיד על זה כבר... ודבר שני חחח הם רוצים לקנות עוד בית?! הריי בראד קנה לא ממש מזמן בית חדש וע-נ-ק שהוא דיבר עליו בכמה ראיונות! גם באופרה.. חחחח זה מצחיק "אוי אני רוצה לגדל ילדים באנגליה, אני חושב שאני יקנה לי עוד בית גדול"
. כיף לו! :)

חיחיחי טוף,

עם הכסף שלהם זה ממש לא בעיה..
גאד, אנגליה...גם אני רוצה לשםםםםםםם
אם בראד רוצה הוא יכול לאמץ אותי....! אני לא בלונדינית, אבל אני יכולה לצבועעעעעע! ואז הוא יאמץ אותי, ואני אגנוב אותו מג'ניפר ונתחתן חיחי...! כמו שאלן וודי המשוגע התחתן בסוף עם הבת שהוא ואישתו הקודמת אימצו..משוגע
England RULZZZZZZZZZZZZZZZ

ה אורחת

New member
אמממ בקשר לג'ניפר....

מונדולרית אמרה היא לא בלונדינית אני גם ראיתי תמונות שהיא צעירה עם שער חום כהה אבל זה ממש לא משנה!!!!! וזה ממש טוב אם הם יעברו ל Great Britain כי אז הם יותר קרובים אלינו
ומבחינתי אז זה עוד יותר טוב כי יש לי משפחה בלונדון ואני נוסעת הרבה אז אני אומרת להם: בכייייייייייף תקנוווו!!!!! ווודי אלן מה?!?!?!?!..... התחתן עם הבת המאומצת שלו יייייייייאאאאא איייייייייכככככס! לא יכול להיות! נ.ב אל תגידו שאני כונפה אבל הילדים שלי ושל בראד כנראה היו יוצאים בלונדיניים

מיצי007

New member
הווו מה עם המזרח התיכון?

לא טוב לו? עזבו את כל הטרור שיש פה...
מזרח תיכון זה לא כל כך רחוק מאירופה

בונדית יו אר באקקקק!

איזה כיףףףףףף! I missed you! היה משעמם בלעדייך..אף אחת לא יודעת להתחרמן על בראד כמוך....חיחיחי וולקאם באק ! יאייייייייייי! our Bondit is backkkkkk!

למעלה