טוב הגעתי למסקנה לגבי איסילדור ולמה הוא משחק

2המרפא

New member
טוב הגעתי למסקנה לגבי איסילדור ולמה הוא משחק

כמו שהוא משחק ועם מי שהוא משחק. אם הוא באמת ילד בן 19 הוא מתייחס להיי סטייקס פוקר כמו למשחק וידאו עד עכשיו הוא עבר את הבוסים הקטנים (סאות',חאסיב, ושאר החברה), עבר לבוסים הגדולים דוואן וזיגי ועכשיו הוא הולך על סוף המשחק ובשביל זה הוא צריך לנצח את שתי הבוסים הגדולים אחרונים פטריק ואייבי. אני עובד וריק מרעיונות אז זה מה שבא לי.

2המרפא

New member
כן ביי אין אחד או 2 והוא בחוץ

אני אישית חושב שזה די מגעיל אבל מצד שני הוא עושה ים כסף אז מי אני שאני אשפוט. אבל כן כנראה שאיסילדור את הכסף שלו מאייבי לא יראה כבר כי הוא יפסיד 100-200 ויברח כמו תמיד

modz0r

New member
אהמ..

כל שחקני ה-high stakes באינטרנט מסכימים שדווקא דוואן הוא "הבוס הגדול", כמו שהגדרת, ולא פטריק\אייבי. אבל הרעיון יפה

modz0r

New member
אין מקור ספציפי

אבל בכל מיני מקומות כתוב את זה, כמו ב-2+2 ואחרים. דוואן לא הפסיד לאף שחקן סכומים רציניים.. איסלדור הוא הראשון שהצליח לעשות את זה.

Harleydude

New member
זה לא שדוואן לא הפסיד לאפ'חד סכומים רציניים

הוא כבר היה במינוס 2.5 מיליון השנה וחזר מזה, הוא פשוט שוט טייקר שנשאר חזק בצמרת וזה מאוד נדיר. בדר''כ שחקנים שלוקחים שוטים בנוזבלידס לא מחזיקים הרבה זמן, או שעולים על גל חזק ואחרי כמה זמן מקבלים דאון סווינג ונעלמים. דוואן גם עשה מעבר מאוד מוצלח ללייב ופשוט הוכיח שהוא שייך לליגה הזאת, ובאינטרנט מאוד תופסים ממנו (במיוחד ב2+2), כי הוא הראשון מהדור האינטרנטי שעשה את זה ביג טיים, שחקן שאת כל הידע והניסיון שלו צבר באינטרנט עוד באתרים שפחות מוכרים לנו היום. והוא עשה את זה מכלום, מהפקדה של 50$. אין פה באמת תחרות את מי יותר יוקרתי לנצח, אני עדיין חושב שאייבי הוא הבנאדם שכולם רוצים לנצח ואנטוניוס ודוואן חולקים מקומות 2-3 בהתאמה, אבל אלה השוואות מיותרות, כשאתה לוקח מיליון או שתיים משחקן ברמות האלה, זה מאורע לא משנה ממי לקחת את זה.

Shaycus

New member
אפשר הרחבה?

על הקטע שדוואן עשה את זה מהפקדה של 50 דולר? כאילו דוואן לא בא והפקיד כמה מאות אלפים והפך אותם למליונים? או שהבנתי לא נכון.. נשמע לי קצת לא הגיוני שמהפקדה של 50 דולר הוא הגיע למליונים וזה לא משנה כמה טוב הוא, צריך לא מעט אול אינים על כל הכסף שלך כדי להגיע לבנקרול הזה ועד כמה שהוא שחקן פרוע קשה לי להאמין שזה מה שהוא עשה

ממש לא נכון

צריך ניהול נכון של הבנקרול, יכולת טובה והרבה זמן. אני אישית הגעתי מחשבון של 2$ ל-1500$ מבלי לסכן לרגע את הבנקרול שלי ואני משחק באופן חובבני. תחשוב על מישהו עם יכולת כמו של durrrr שמשחק באופן מקצועני זאת לא כזאת בעיה...

Kgt1

New member
צב אני פותח לך פאן קלאב :) אני אקרא לו "7-9

שובר אסים של צב, אבל עדיין טוב המצב" :)

shaywh

New member
הוא לא לגמרי התחיל עם BRM

הוא התחיל עם SNG של 6+0.5 אם אני זוכר נכון. הוא גם התחיל לכתוב עכשיו בלוג, בלי קשר לכל זה. אני מניח שבתור מחוייבות ולא כי בא לו.

Harleydude

New member
הוא ביקש מההורים

בגיל 17 ביקש ליומולדת מההורים 50$ הפקדה. הוא התחיל מSNGים של 5 דולר ואחרי שראה שהולך לו עבר לקאש, מכאן הכל היסטוריה.

Harleydude

New member
יאפ

פעם ב2+2 עשו ת'רד עליו בקטע של יש אנשים ותיקים שטוחנים מיד-סטייקס כבר שנים (ומתפרנסים מזה וכו') ואם הם זוכרים אותו , שיחקו איתו, יכולים לפרסם ידיים וכו'... כולם אמרו שברגע בעצם שהוא עלה למיד סטייקס הוא טיפס מאוד מהר והיה שחקן מאוד טוב, היה מישהו ששיחק איתו ב50NL(איזה קטע?) ואמר שעל דאטאבייס ע-נ-ק-י של ידיים (לא זוכר בדיוק כמות) דורר היה היחיד ששיחק 45\35 וריסק את הסכומים (אתם קולטים?!? הוא שיחק כמעט חצי מהידיים שקיבל והעלה יותר משליש!) , זה ב6מקס אבל עדיין, זה פסיכי. הרבה אמרו שהוא היה מאוד שונה ממה שהם הכירו וכמה אמרו שהייתה להם הרגשה שהילד יגיע רחוק. יש שם הרבה סיפורים מעניינים עליו מאנשים ששיחקו איתו והכירו אותו כקבוע בסכומים כאלה או אחרים. חשוב לציין, שהבנאדם השקיע המון שעות והמון עבודה במשחק שלו, הוא לא סתם ילד חכם ש"הבין" את המשחק, הוא בנאדם שעבד קשה כמה שנים טובות. חח היה איזה אחד שסיפר שהוא שיחק איתו באיזה טורניר, והיה לו באותה תקופה מאמן פוקר כזה, אז המאמן שאל אותו "איך הולך?" אז הבחור אמר " בסדר, חוץ מאיזה אחד פה שמשחק כל יד ופשוט סיוט לשחק איתו" אז אחרי שהמאמן שאל את הכינוי הוא אמר לו שהבחור שעליו מדובר הוא שחקן קבוע של 200\400 בליינדים, וזה היה לפני כמה שנים. האמת זה ת'רד ממש טוב ותנסה לחפש אותו, הוא בן כמה חודשים והוא פורסם בNVG והיה לי מרתק לקרוא כל עמ' ממנו והוא היה די ארוך, ימבה סיפורים מעניינים. אז לפני שאנשים שראו אותו משחק כמה ידיים משוגעות בHSP קובעים שהוא מהמר כפייתי משוגע עם המון מזל שיפסיד הכל, שיזכרו שהוא בנה הכל מכלום וריסק כל לבל אפשרי קיים. כולל נוזבלידס : מ20 פרקים של HSP הוא יצא מורווח ב20. ואמנם הוא יחסית חדש כ"סלב", אבל בסצינת הפוקר מכירים אותו כבר הרבה שנים כשחקן פשוט מפחיד.

Shaycus

New member
וואו..

בזה הרגע גרמת לי להעריך את הבחור הרבה יותר אני חשבתי שהוא סתם נקניק עם הורים מליונריים שפשוט לא שם *** על הכסף וזה למה הוא נכנס בלי למצמץ שיש לו דרואו.. סיפורים כאלה זה פשוט מדהים לשמוע במישור האישי אתה יודע עליו פרטים? כאילו בטח שהוא לא לומד באונ' או משהו, המקצוע שלו כרגע זה פוקר נכון? הוא גר עם ההורים עדיין?

shaywh

New member
הוא כבר יכול להרשות לעצמו לגור לבד

להגיד שטום דוואן לא יודע מה הוא עושה וסתם דוחף זה כ"כ רחוק מהמציאות ורק מראה מה תדמית עושה לפעמים. יש לו חשיבה מהירה, הבנה מלאה של המתמטיקה ושל המשחק כמו לכל שחקן על אחר ויש לו יכולת להיכנס לראש של היריב בצורה יוצאת דופן. המשחקים החיים שלו מדגימים את זה.

Harleydude

New member
הוא פרש מהאונ'

אם אני לא טועה אוניברסיטת בוסטון, בשביל לשחק פוקר. צ'מע, בין אם אתה משחק עם החבר'ה או מול פיל אייבי, זה עדיין אותו משחק, AA שלך עדיין יוביל על שלו. אתה יכול לשחק טייט עד גבול מסוים, ולאט לאט תראה שאתה מקבל פחות ופחות אקשן, עד שפשוט תהפוך לזבוב על הקיר שאפ'חד לא משחק איתו ועד שהוא מקבל אקשן שעובר את הפלופ רוב הסיכויים שהוא מול סטים ומעלה. אתה רוצה לקבל אקשן - שאחרים יחשבו שיש להם מה לחפש מולך, ולא שיחשבנו שאתה כל פעם יושב שם עם האסים שלך או מקפל כל פעם שהזוג שלך לא תפס סט. תדמית. ודוואן הוא מלך בזה. והוא לא סתם "משלם" על תדמית, הוא מבין טוב מאוד טווחים ואיך הוא נראה ואיפה אפשר להפעיל לחץ על איזה טווח. אם נגיד אתה עכשיו דוחף על פלופ של 2 3 7 כשיש פלאש דרו על הלוח רק עם סטים ובשאר הזמן אתה קצת יותר זהיר, אז השחקן שמולך אם הוא חכם יידע לשחק בהתאם לטווח שלך ולהתקפל גם עם זוגות היותר קשים לקיפול שלו. אם אתה עושה את זה עם סטים ופלאש דרו אז פתאום אתה עלול לקבל אקשן מכל מיני זוגות שירגישו אמיצים, ועדיין יהיה לך EQUITY כשמשווים לך ויהיו לך מצבים שישוו לך כשאין להם סיכוי לנצח. הרווחת אפילו שמדי פעם שמת את הכסף שלך כשאתה מאחור והשוו לך. זו דוגמא פשטנית בטירוף ואני לא מנסה לחקות את מהלך החשיבה שלהם ברמות האלה, אבל מה שאני מנסה להגיד, זה שדוואן מלך בלהבין תוחלת של מהלכים מול שחקנים שונים, ולפעמים גם כשזה נראה שהוא עושה משהו שאתם רואים בטורנים של דולר, זה ממש אבל ממששששש לא.

Shaycus

New member
זה מה שיפה במשחק הזה

כמה שהוא כואב לפעמים, וזה למה אני לפעמים נהנה יותר לראות אותם משחקים ביוטיוב או באגו מאשר לשחק בעצמי, זה גם למה זה כ"כ מפתיע אותי ההפסדים שלו נגד איסילדור, זה פשוט מדהים איך בנאדם "זורק" חצי אם לא יותר מהבנק רול שלו בשבועיים-שלושה, ועכשיו אחרי ששמעתי שהוא עשה את הכסף הזה מכלום אז בכלל, זה מעצים את גודל ההפסד פי כמה וכמה וזה לא שנראה לי שאיסילדור למד לקרוא אותו זה פשוט נראה לי שדוואן נכנס לטילט כתוצאה מהפסד או 2 מיותרים או לא הוגנים.. זה מה שמפריד בעיני את פיל אייבי משאר השחקנים בעולם, שגם שיש לו ביש מזל מטורף הם לא נכנסים לטילט, הם סופרים עד 10 לא מראים שום כאב וממשיכים לשחק כאילו שום דבר לא קרה.. חוץ מאייבי אולי יש עוד 1-2 כאלה בעולם לדעתי.. אולי דויל.. אולי פטריק.. אני לא חושב שדוואן נמצא שם אבל אולי אני טועה

למעלה