טוב...הוזמנתי לכאן..

DanaJunkie

New member
טוב...הוזמנתי לכאן..../images/Emo3.gif

ולכן באתי ואני אשאר... כי אחרת מיטל תרביץ לי ותשסע את אודטה בי ובמשפחתי
אני הדר, אני בת 18, חסרת חיים כרגע ומתגייסת חודש הבא... שלום לכם!

מיטללל

New member
6 דברים שלא ידעתם על הדר

1. היא בת 18. חסרת חיים (כרגע) ומתגייסת חודש הבא. (פראיירית!) 2. שהיא הייתה ילדה קטנה, היא הייתה מעריצה של אודטה. היא כתבה לה מכתב. אודטה לא הגיבה. הדר עד היום לא התבגרה :( 3. להדר יש טראומה מלולים (איפה שיש תרנגולת). לפיכך כל פעם שמשו מצחיק אותה היא מתחילה לצרוח "לול. לול". וגרוע מכך-היא הפכה להיות צמחונית. 4. שהיא תהיה גדולה היא רוצה להיות רופאה של חיות שמנות ומכוערות. יש לי הרגשה שהיא תהיה מעולה בזה
5. היא העתיקה את השם של המדריכה שלי בקורס. (אני לא יכולה לכתוב מה השם-זה יהיה אאוטינג) לדעתי זו איזשהי תוכנית מורכבת כדי להשתלט לי על המוח ולגרום לי להתבלבל בין עבר והווה. טוב ורוע. חלום ומציאות. אבל לא יצליח לך הדר! לא יצליח ! 6. היא שייכת לאיזשהי תוכנית להגנת עדים (בגלל סעיף 3) ולכן לא ברור איפה היא גרה. הרצלייה. אילת. שכם. דמשק. שיהיו התפתחויות-אני אעדכן. היא גם מותק בטירוף :) ומשעשעת. ויש לי הרגשה שהיא תהיה חברת פורום למופת
ברוכה הבאה הדר :)|

DanaJunkie

New member
אהם...

1. אכן.. אבל אין לי ברירה להתגייס.. אז אני לא פראיירית
2. לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! מיטל היא זאת שואהבת את אודטה.. ומשליכה את כל רגשות הגועל שלה עליי! 3. האמת שכן... תרנגול נשך אותי פעם שניסיתי לתת לו במבה.. אבל אני אומרת "צ'יקן האוס" (בית תרנגולים= לול= LOL), ואני לא צמחונית בגלל זה. 4. לא מכוערות! וחמודות! שימישהו יגיד שהיפו זה לא מושי!? 5. מואההאאה! 6.
(וזה כל מה שאני אגיד) גם ליטל מותק בטירוף כפי שאתם יודעים... ואכן אהיה חברת פורום למופת (פרט לצרות שאני אעשה..
) תודה לכל המברכים
נ.ב- יש לי שגיעות כתיב בצורה מטורפת.. אז תתרגלו.. יש לי אבחונים על זה

DanaJunkie

New member
מיטל מיטל מיטל!!!!

מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!!מיטל מיטל מיטל!!!! סליחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

קטרפי

New member
שלום וביטחון ../images/Emo110.gif

אני עידן
באופן עקרוני אני נגד השימוש שלך באייקון שלי (
)
בחתימה אבל ניסלח לך הפעם.... ואל תקשיבי למיטל על מה שהיא כתבה - להיות צימחוני זה טוב
למרות שלא הבנתי לפי התגובה שלך אם את לא צימחונית או שאת צימחונית אבל לא בגלל הטראומה מהלול אבל אם את כן אז כול הכבוד קבלי
ו

ScorpioID

New member
ברוכה הבאה..

אז מיטל ניגנה עלייך את כל מה שאפשר... אך מה עם תמונה? מותר לנו?

DanaJunkie

New member
תמונה..אממ.. באופן פרטי בלבד.

ואני לא צמחונית בגלל הלול, אני צמחונית.. פשוט לא בגלל אותו מקרה

Salem

New member
חשיפה ../images/Emo13.gif

הדר נלחצה לשהות בפורום גדול עם אנשים לבד (עוד בעיה נפשית שלה
), וכמובן קראה לעזרה (אז היא פנתה למנהל פורום מאוד סקסי
). אז הנה החלטתי לחשוף בפניכם תמונה בלעדית של הדר. תהנו.

למעלה