טוב החלטתי לכתוב כמה דעות על המשתתפים הותיקים

dor244

New member
טוב החלטתי לכתוב כמה דעות על המשתתפים הותיקים

שיפרה- יש לה סקס אפיל משהו מטורף היא מאוד מענינת ובעלת עומק אבל חופרת משהו פחד ודיי מתנשאת - יוסי לא התכוון באמת לפגוע בה רנין - חמודה מאוד ממציאה סיפורים בקצב מרביתם נשמעים מפוברקים לאון - האמת לא אהבתי דיי צבוע ומוחצן אבל מנצח פוטנציאלי איתי - מכירים את זה שבגיל 6 ההורים שולחים אותך לחדר ומה זה משעמם שם , אז איתי גורם לי לשקול חפירת קבר לעצמי זה כאילו החליטו לקחת את המספר אפס ולייצר אדם בצלמו ונסה - כוסית אותנטית קצת רועשת אבל בחיבה נאמנה לעצמה ענבל - חבילת תכונות שליליות כאלה עוד לא ראיתי מכוערת שמנה צעקנית גזענית מסריחה מסיגריות - מה ההפקה חיפשו בתל ברוך ? צבר - הביאו אותו כדי שיראה טוב וזה מה שהוא עושה אבל יאאללה להפסיק לחפור בראש , מקצב הדיבור שלו מתאים לחדשות ברדיו אב לא סליחה אולי לפסטיבל מספרי סיפורים - להראות טוב לא מספיק והוא ליהוק פשוט לא טוב יוסי - איזה מזל שהביאו אותו מבוגר וקצת טיפש אבל עם שמחת חיים וסתלבט טוב הוא לא גזען ופוגעני כמו שמציגים אותו הוא אדם נחמד ודיי גזעי והיפבוריט שלי לניצחון אגב אחרי התוכנית מומלץ לו לעשות בדיקת אבהות

MEYTAL 14

New member
מסכימה איתך בחלקית..

מסכימה איתך בנוגע ליוסי, צבר, וונסה, לאון ואיתי.

Lomsahne

New member
לא מבין מה יש לכם נגד צבר ?

נכון הוא לא דברן גדול אבל אני רק מחכה שהוא יוציא מילה מהפה כי כל מילה שלו זה דברי טעם ואני אוהב את החריפות שבו ולא יודע יש בו משהו קסום. מעבר לזה הוא נראה לי בנאדם טוב והוא מאוד מסקרן אותי ואני יודע שהוא צריך את הכסף עניין שגורם לי עוד יותר לרצות שהוא ינצח. כולם פיתחו אליו אנטי על פארש.שחכתם אבל החיים זה לא טלנובלה הוא לא בא לבדר אותכם ודווקא זה שהוא עצמו ולא משחק אותה גורם לי להעריך אותו עוד יותר. למעשה אליו הכי נקשרתי עוד יותר משפרה ולאון.

dor244

New member
זה בדיוק מה שיש נגדו

מה הוא לא מבין שהוא בא לתוכנית ריאלטי ולא לבחינות הלשכה לקבלת רישיון לעריכת דין אני גם חושב שהוא בן אדם מקסים אבל הוא ליהוק רע

Lomsahne

New member
לא מסכים...

הוא ליהוק רע בעינייך כי הוא משעמם אותך מבחינה בידורית. אותי למשל הוא מאוד מצחיק ואני פושוט מתענג להקשיב לו ולמדתי כל כך כל כך הרבה מהשיחות שלו והעובדה שהוא בעצם "משעמם" רק גורמת לי עוד יותר להעריך ולהעריץ אותו.כי אני בעצם רואה בנאדם באמת פשוט {ולא מתנשא כמו שאתם רואים אותו} בלי פוזות בלי כלום שפשוט בא לתוכנית בשביל הכסף שהוא כנראה מאוד צריך וגם בשביל החוויה. הוא תפס את הנישה של זה שנראה טוב ובקשר רומנטי עם שפרה והרבה מחכים כדי לראות מה יקרה בינו ובינה. כל אחד יש לו את התפקיד שלו,אם כולם היו מצחיקים כמו יוסי התוכנית לא הייתה שווה.

MEYTAL 14

New member
ולמעשה,

דווקא צבר משעמם אותי טילים, והרגע היחידי שבאמת הרגשתי אותו בווילה הייתה במשימה שהלחץ שלו צריך לעלות והוא חשב על המשפחה שלו והצליח, וזה ריגש אותי, מעבר לזה שום דבר מעניין. ועצם זה שהוא עוד אמור להחליף את הדרך של שיי, כבר עובר בי זעזוע :S אני לא מוצאת סיבה אחת שמגיע לו המליון, אלמלא היה נראה טוב היה עף עוד לפני בוריס.

Lomsahne

New member
סבבה...

זה כבר דעה אישית,לי הוא סיפק את רוב הרגעים המרגשים והעלה בי דמעות מספר פעמים {ואני בן ולא דומע בקלות} אמרתי לך יש בו משהו אמיתי שמתחבר אלי לפחות. לגבי אם הוא לא היה נראה טוב זה שטויות להגיד את זה כי זה כמו שתגידי אם יוסי לא היה מצחיק או אם עינב לא היה צועקת או אם לאון לא היה הומו זה בא ביחד וחוצמיזה אני לא מסכים כי אני חושב פנימית הוא בחור מקסים. לגבי שי,מזה קשור ששי הלך לזה שהוא צריך להחליף את המקום שלו ? שי זה שי וצבר זה צבר אין קשר בינהם. הוא הכי אמיתי בוילה לדעתי והוא מביע את זה דרך ההתנהגות שלו כשהוא אוהב מישהו הוא נמצא בקרבתו שהוא לא אוהב הוא מתרחק הוא הכי פחות צבוע לדעתי.הוא היה שם ותמך בכל אלה שהוא אוהב כשהיו צריכים ממנו תמיכה אם שפרה לאון או רנין.

FreshF5

New member
בקשר לאיתי, לא מכירה, מה שכן

אני מעדיפה להישתעמם איתו בחדר ולהישאר נאמנה לעצמי יחד איתו, ואני לא נמנית עם מעריציו, מאשר להיות עם הסוג הזה של הבנים שמלאים בעצמם ובבולשיט אחד גדול או עם סוג הבנים שלוקחים הכול בצורה קיצונית.

dor244

New member
היא כזאת גותית

יש לה ראש פתוח רק חסר לה איזה קעקוע יפה על הגב וחוץ מזה הכי כיף לצאת עם בחורה שאוהבת לאכול ולצחוק מאשר לצאת עם בחורה שמזמינה מיים בבקבוק ואתה יושב ליידה ומתבאס

למעלה