טוב החלטתי שאין לי יותר כוח סבל

mbar30

New member
טוב החלטתי שאין לי יותר כוח סבל

ואני רוצה לעשות פרצוף של ספיידרמן: אקנה שקף ואעביר את פרצופו האדום לשקף מהציור. אח" מה לעשות??????? עזרה עזרה עזרה עזרה

brownie65

New member
אין צורך בשקף

יש צורך בנייר פרגמנט ובעפרון רך. מניחים את נייר הפרגמנט על הציור ועוברים עליו בעפרון רך (B6). הופכים את נייר הפרגמנט על העוגה העטופה בבצק סוכר ועוברים שוב על הציור בעפרון. מחזקים את קווי המתאר בטוש שחור (אכיל כמובן) וצובעים בצבעי מאכל מהולים במעט אלכוהול. מקוה שההסבר ברור! בהצלחה!

mbar30

New member
בראוני תודה וברור, מה אני צריכה

לקנות? מבחינת מצרכים ושאלה נוספת האם אני חייבת לצפות את כל העוגה או שניתן להניח רק את הפנים של ספיידרמן ותו לא. כוונתי - אני אאפה עוגה ועליה אניח את הפנים שאותם אעשה בנפרד - מקווה שאני מובנת ותודה על היחס המדהים מלי

brownie65

New member
את צריכה שיהיו לך

1. נייר פרגמנט 2. עפרון רך להעתקת הציור (b6) 3. טוש שחור אכיל 4. צבעי מאכל בג'ל 5. מעט אלכוהול כגון וודקה 6. מכחולים דקים מאיכות טובה. את לא חייבת לצפות את כל העוגה בבצק סוכר. את יכולה לרדד בצק סוכר (רצוי ללוש לתוכו מעט אבקת CMC כדי שיתייבש ויתקשה), להעביר את הציור ולצבוע אותו לפי ההוראות ולחתוך מסביב, לפי הציור או לפי גודל פני העוגה (כמו בתמונה המצורפת - עוגה של אודיG) וכשהוא מתייבש ומתקשה - להעביר אותו בזהירות אל העוגה (מרוחה בקרם כלשהו).

mbar30

New member
כוונתך היא למרוח על העוגה גנאש

שוקולד או ריבה ומעליה להניח את הציור עכשיו לשאלות הקשות: בצק סוכר מהו ואיך אני קונה / עושה

mbar30

New member
בצק סוכר:

500 גר אבקת סוכר. חלבון 30 מל' גלוקוז. האם מרדדים כמו בצק רגיל?

brownie65

New member
רצוי קרם כגון גנאש, לא ריבה

בצק סוכר הוא חומר גמיש במיועד לציפוי וקישוט עוגות. אפשר להכינו בבית אבל הכי נוח ומשתלם לקנות אותו מוכן. הוא נמכר בכמה שמות מסחריים, כשהנפוץ והמומלץ ביותר הוא ה RFM של הרמשלג. ניתן לקנות אותו בחבילות של קילו (מספיק לעוגה אחת) ושל 4 קילו, בחנויות המתמחות בציוד וחמרי אפיה, וגם בכמה חנויות ממתקים (אם תאמרי לי היכן את גרה אוכל לכוון אותך לחנות הקרובה אליך).

mbar30

New member
והאים אני יכולה להניח על כל עוגה

או שצריך עוגה מסוג מסוים?

apool

New member
ציור על עוגה

תנסי להכנס לפורום של קישוט עוגות ב - YNET יש שם הסבר מפורט על ציור על עוגה ממש שלב אחר שלב. אני ניסיתי והתוצאה ממש מוצלחת!

analib

New member
שלום!!

יש בבאר שבע תבליני הכפר?? שם מוכרים בצק סוכר! אם תיהיה קרובה לאשדוד, היום קניתי בוונילה(לשעבר תבליני הכפר שם!), שהיה צריך לעלות 90 ש"ח ל 4 קילו, אבל שילמתי 80 כי שאלו האם אני משתתפת בפורום!! אילנה.

mbar30

New member
היי אילנה יש את ממתקי המרשלג

קניתי ב26 ש"ח בצק סוכר. אין בב"ש תבליני הכפר אך יש את תבליני מימון. ששם אני מקווה ייתנו לנו הנחות לפורום. אני מחפשת צבעים עכשיו ועפרון אכיל או טוש יש לכן רעיונות היכן לקנות? תודה מראש מלי

analib

New member
מלי שלום!!!ראיתי שיש להם גם צבעים..

וגם טושים. חבילת טושים עם 4 צבעים עולה 75 ש"ח. צבע של wilton עלה 17 ש"ח. אילנה.

אדלני

New member
מלי, עפרון B6 קניתי באופיס דיפו

בבאר שבע, עד כמה שידוע לי תבליני מימון עדיין לא מספקים את רוב הציוד (אמרו שיביאו) אז כדאי לך לבדוק. אני גם גרה בדרום והזמנתי דרך האתר של גרובשטיין, קיבלתי את הסחורה תוך שבוע.

mbar30

New member
יש לי בעיה אני צריכה את הכל עד יום

שישי, כי ביום שבת אני עורכת את יום ההולדת....... בעלי קנה לי עכשיו ממימון את הצבעים... נקווה שאמצא CMC מעניין אם אפשר גם בלי CMC

mbar30

New member
את מתגוררת בבסיס שלי לשעבר../images/Emo12.gif

ותודה רבה אבל אני אשלח את הבעל לראשל"צ. יו איזה קטע , את משרתת שם? או במגורי קבע?

mbar30

New member
אהבתי מאוד את המקום - איזה יופי,

כשתגיעי לב"ש תהיי בקשר... אשמח לשמוע מה קורה שם..

למעלה