טוב, היה כיף, ביי ביי

Goggle Girl

New member
טוב, היה כיף, ביי ביי

נמאס לי. מבקשים, מבקשים, אומרים, מתחננים, לא הולך. בסדר. נתראה בשמחות. מה כבר ביקשתי, לסמן שזה ספוילר לא לאנימה רק? זה יותר מדי קשה בשבילכם? אם כן אז אני מצטערת. אולי חשבתי שאתם מסוגלים ליותר האנשים שאני מדברת עליהם לא שווים שאני אהרוס לעצמי את הסדרה.

מה?! לא!!!!!!!!!

גומנה עדי ;; זה בטח בגלל הפעם האחרונה... אבל ני לא מדברת הרבה על דברים עם ספויילרים, אז ני לא רגילה לסמן... לא ידעתי שצריך לסמן למאנגה... חשבתי שאם מסמנים,זה לא רק לאנימה... לא ידעתי.. גומן!!!!!!! אני אזכור לפעם הבאה גם אם לא תיהיי כאן T-T

הכל בגללי...

ני מרגישה מה זה חרא.... סליחה... לא התכוונתי.. לא ידעתי...אני כזאת טיפשה >< איך לא הייתי יכולה לשים לב?! איך?! אם זה יעזור לך חהשאר אני אסמן מעכשיו! הנה, עוד אחת מציקה פחות!

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gif מסכימה~

רק חבל שאת עוזבת בגלל זה, ושלמרות ההערות של הגולשים כלפי אלה שמספיילרים, הספויילרים לא מסומנים. ]; אבל את עדיין באה ביום ראשון, נכון? 3>

Sakai Shana

New member
נמנמ,

אם זה בעיקר קשור למה שחנ אמרה בשרשור של 223...3: אז ככה. 3: שרשורים של הפרקים של המנגה, מן הסתם יהיו רצופי ספויילרים. כמעט כל ההודעות בשרשורים האלה יהיו ספויילר. לכן, אני הייתי מציעה לך לעשות כמוני ובכלל לא להסתכל בהם...>> אבלאבל. נמ, עדיף שאני אסתום. :X

Goggle Girl

New member
זה קשור לזה שהיא באה לי למסנג'ר

וצועקת בהתלהבות ספויילרים. זה מה שזה קשור אליה

Sakai Shana

New member
רגע, אז זה כבר לא קשור לשהותך

בפורום, במסן זה קשור לאם היא חסומה אצלך או לא. :X

Goggle Girl

New member
הבהרה -

זה אישי נגד חן. וזה טופל כבר. זה עניין שונה לגמרי ממה ששבר אותי בפורום *עושה תנועות עם הידיים של "לכאן ולכאן"*

Hinamori

New member
אמרתי את זה ל10 אנשים חוץ ממך

ואת היחידה שהחליטה שזה ספויילר. >_>

ShuNka

New member
לאלא ;-;

את מוסיפה הרבה לפורום [שלא כמוני X_X]!! אולי שאור יכתוב למעלה [ראיתי את זה בכמה פורומים] לסמן ספויילרים למנגה ולאנימה ואזואז יזכרו יותר אומשו? >;

Sakai Shana

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לחלוטין,

למזלי אני לא ממש נתקלת בספויילרים שאתם לא מזהירים עליהם מראש [למנגה], אבל אני יודעת שיש וזה ממש מבאס. זה ממש מעצבן להיות בפורום ולפחד לפתוח הודעות מחשש לספויילרים. עדי, אני מקווה שתחזרי כמה שיותר מהר, אני אתגעגע ]: ואלה שלא סמנו את הספויילרים גם לא שווים שתעזבי. *חיבוק*

cRitiCaL KitTy

New member
הוממ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אני פשוט אניח שאת מכלילה אותי בהאנשים שאני מדברת עליהם... אני כבר למדתי לזכור לסמן...

marinaaa

New member
לא:|../images/Emo110.gif

לאלא! אל תלכי! אני כל כך אוהבת את הפיקים שלך:O ואת כזאת מוכשרת!!1111 נונו אל תלכי. לאאאאמה לא מסמנים ספויילרים? בגלל זה אנשים עוזבים. נוזה לא בסדר. צריך לעשות איזה משהו בנידון. לתת אזהרות או משו ואז כשיהיו הרבה הזהרות לחסום ליום. אני לא יודעת. זה פשוט ממש מעצבן שאנשים כאלו עוזביםץ פפ ¬¬

coral chan

New member
אני עדיין תומכת ברעיון של ../images/Emo210.gif

רייבן,שספוילרים לאנימה יסומנו כך-
*הכנס כאן מספר של פאק אנימה* וספוילרים למנגה יסומנו כך-
וזהו סס; נראה לכם שעדי תעזוב אותנו סתם כך? לאולא X3 לא לפחות אם זה תלוי בי םם;

BlackEyedSpirit

New member
אני לא חושבת

שאת צריכה לעזוב בגלל זה.. זה לא שהאנשים עושים את זה בכוונה כדי להרוס לך.. שוכחים, או לא שמים לב, וזה קורה. אז ינסו יותר, בסדר, אבל לא צריך לעזוב את הפורום בגלל סיבה כזאת. אני אמרתי את מה שיש לי לומר, מכאן זו כבר החלטה שלך.

למעלה