קלייטון.ש
Well-known member
כך למדתי ממייל שקיבלתי מאתר כל זכות. כן אני מנוי ברשימת התפוצה שלהם. גם של מס הכנסה. גם של רשות שוק ההון. ועוד כל מיני.
לא רוצה לשמוע על זה הערות.
מה נגיד על יום הצרכן?
אני לא צרכן. לא משהו שיש לי בחיים. לא מוציא כסף על צריכה. באמת, קרוב לאפס.
כשחייתי לבד הוצאתי על אוכל ודברים שצריך לבית לתפקוד בסיסי, ואז זה היה בסביבות 300 ש"ח בחודש. על הכל.
עכשיו האשה מממנת אותי באופן מלא, היא משלמת, אז אני לא מוציא.
כשאני יוצא מהבית אני בדרך כלל לא לוקח כסף (אין לי כרטיס אשראי אישי). אם משהו עולה כסף, אפילו שקלים בודדים, הוא כבר מוקצה מבחינתי.
אני כידוע מינימליסט ואפילו קיצוני. אני בעד פחות מכל דבר. כמה שפחות ככה יותר טוב.
יש לי קצת רגשות אשם בגלל זה, כשאני הולך ברחובות ת"א וכל החנויות, אני יודע שיש שם אנשים שזו הפרנסה שלהם.
שצריכה של אנשים כמוני היא מה ששם לילדים שלהם אוכל על השולחן.
ואני עם המינימליזם שלי והכיסים הריקים בעצם לוקח לילדים קטנים אוכל מהפה. אמא הבטחת לנו עוף לשבת אבל קלייטון הוא מינימליסט ובגללו נשאר רעבים בשבת.
אני יודע שאם כולם יהיו מינימליסטים לא תהיה כלכלה.
לא יודע איך לפתור את הבעיה הזו.
לא רוצה לשמוע על זה הערות.
מה נגיד על יום הצרכן?
אני לא צרכן. לא משהו שיש לי בחיים. לא מוציא כסף על צריכה. באמת, קרוב לאפס.
כשחייתי לבד הוצאתי על אוכל ודברים שצריך לבית לתפקוד בסיסי, ואז זה היה בסביבות 300 ש"ח בחודש. על הכל.
עכשיו האשה מממנת אותי באופן מלא, היא משלמת, אז אני לא מוציא.
כשאני יוצא מהבית אני בדרך כלל לא לוקח כסף (אין לי כרטיס אשראי אישי). אם משהו עולה כסף, אפילו שקלים בודדים, הוא כבר מוקצה מבחינתי.
אני כידוע מינימליסט ואפילו קיצוני. אני בעד פחות מכל דבר. כמה שפחות ככה יותר טוב.
יש לי קצת רגשות אשם בגלל זה, כשאני הולך ברחובות ת"א וכל החנויות, אני יודע שיש שם אנשים שזו הפרנסה שלהם.
שצריכה של אנשים כמוני היא מה ששם לילדים שלהם אוכל על השולחן.
ואני עם המינימליזם שלי והכיסים הריקים בעצם לוקח לילדים קטנים אוכל מהפה. אמא הבטחת לנו עוף לשבת אבל קלייטון הוא מינימליסט ובגללו נשאר רעבים בשבת.
אני יודע שאם כולם יהיו מינימליסטים לא תהיה כלכלה.
לא יודע איך לפתור את הבעיה הזו.