טוב, היות והתחלתי לכתוב פה הודעה

princeOFdream

New member
טוב, היות והתחלתי לכתוב פה הודעה

על משהו שכנראה לא היה צריך להיכתב (היות והוא פתאום נעלם לי מעל שורות ההודעה), אסתפק ואספר לכם רק חוויה אישית שקרתה לי היום. תזכרו רגע במוות אצל קרלוס קסטנדה- הוא תמיד נמצא משמאל הרי. אז היום, בעודי נוהג בלילה אני רואה משהו לא ברור מוטל באמצע הכביש, כאשר חלפתי על פניו התברר לי מה זה היה- זה היה חתול שנדרס. בדיוק כשחלפתי על-פני החתול וקלטתי מה זה בעצם שמוטל שם חשתי בצמרמורת על ערפי מצד שמאל... מה אתם אומרים הא?

אני אומרת ש....

זה יכול להיות דברים שונים
זה יכול להיות רצון שלך לחוות איזה משהו "מיסטי", ואז ייחסת חשיבות למשהו רק בגלל הדמיון שלך. ולמעשה, נסעת, ראית חתול דרוס, וחשת תחושה פיסית בעורף. זאת המציאות. ופירשת על המציאות הזאת דברים שונים. זה יכול להיות שקיבלת איזה מסר ממשהו. זה יכול להיות ש..... וזה יכול להיות שגם...... וזה יכול להיות ש...... הגולשים יכולים להגיד כל מיני דברים. אז מה?...

princeOFdream

New member
משהו חכם שאמרו לי...

לפני הצבא הייתי במכינה קדם-צבאית במעל"צ של אנשי האימן- האימן זה סיפור לכמה עצים נפרדים ולכן לא ארחיב עליו מעבר להגיד שזהו ארגון של אנשים שעוסקים רבות בעולם הנסתר ומנסים ללמוד את העולם בכלל. עכשיו, גם המכינה שלי היא משהו לעצים נפרדים רבים ופה אספר רק משהו אחד: במכינה עשיתי באופן קבוע אימון כושר שתמיד סיימתי במדיטציה במבנה המשרדים של הישוב. פעם, לאחר שסיימתי את המדיטציה ניגשתי לחדר שבו היה מחשב- בחדר שלוש נורות על אותו זרם שהיו כבויות וגם שאר החשמל במבנה היה סגור. בדיוק כשלחצתי על מפסק החשמל בחדר, בבת-אחת התפוצצו שלושת הנורות כאילו העברתי אנרגיה רבה שאגרתי מהאימון במדיטציה ויצרתי עומס שפיצץ ת´נורות. למחרת בשיעור שעשינו על זהות דתית עם אחד מאנשי האימן סיפרתי על המקרה ושאלתי לדעתו. האיש הביט בי והשיב בפשטות גמורה- זה הכל תלוי במה שאתה מספר לעצמך. ואני, אני אמנם מאמין שקיימים בעולם הזה ובאחרים גורמים נסתרים, אבל בסוף הכל בא מתוכנו

למעלה