טוב הייתי בכנס של מרקורי

erandd

New member
טוב הייתי בכנס של מרקורי

היה כמובן הרבה פרסומת מיותרת, במיוחד בהתחלה, אבל בסה"כ היה די מעניין. הם השיקו אתר חדש בשם www.mercury.com מה שעיניין אותי בעיקר היה המוצרים החדשים. הם שינו את TEST DIRECTOR למוצר חדש בשם QUALITY CENTER, עם ממשק JAVA ותמיכה (סוף סוף) במערכות UNIX LINUX. הבשורה הרעה שאין יותר תמיכה בACCESS אבל אמר לי אחד המפתחים שהם עובדים על תמיכה בMY-SQL שכמובן בא חינם והוא פי אלף יותר טוב מACCESS. בTD יש גם תמיכה מוגברת בQTP (QUICK TEST PRO) אפשר לגרור סקריפטים שיווצרו ויזואלית על עץ הבדיקות ממש עם צילום של דף WEB רלוונטי לסקריפט. חוץ מזה בQTP יש עכשיו משהו חדש שמחולל תוכנית בדיקות (ממש STD) לפי ההקלטה שעשית (מדליק). יש עוד שינויים שעשו בLOAD RUNNER אבל לא ממש התעכבתי על זה. אם תרצו להוריד את ה QTP החדש הוא נמצא בלינק המצורף (תיצרו שם משתמש וססמה) אז זהו, מקווה שרק יתחילו במרקורי לשנות קצת את הגישה המתנשאת שלהם ללקוחות וישפרו מחירים וזה יהיה עולם מושלם.

guybu

New member
מידע לגבי QTP

הי, אתה יכול בבקשה לתת לי פרוט קצר לגבי הכלי QTP ?

erandd

New member
QTP כלי לבדיקות פונקציונליות אוטו

מחליף את הWINRUNNER מאפשר להקליט סקריפטים הניתנים לתכנות ראה לינק זה

guybu

New member
מידע על QTP

הי ערן, הלינק נותן אפשרות להוריד חינם לשבוע, אולם אני חסום מלהוריד אותו לפי מה שהבנתי הכלי הוא משלים את הWinrunner, הוא בתחום הDOTNET. אתה יכול בבקשה לתת לי יותר מידע.

minidror

New member
../images/Emo66.gifQTP

היי, אני חדשה בתחום (וגם בפורום), והייתי רוצה לדעת קצת יותר לגבי QTP וגם אם יש כזה כלי חינמי.

erandd

New member
אין חינם במרקורי

אבל את יכולה להוריד גרסה לשבוע בחינם (צריך ליצור שם וססמה)

volosh

New member
האם הכנס התאים ל"מקצועני QA"?

עושה רושם בי מרקורי, בכנס האחרון, שכחו את האנשים שעובדים עם הכלים שלהם, והתייחסו למנהלים ולכלי השיטור שלהם!

למעלה