טוב הייתי חייב לציין

Drorrrrrr

New member
טוב הייתי חייב לציין

שיש לי את X&Y ואני מקשיב לו ברגעים אלה לראשונה. דבר ראשון, העיצוב החיצוני מגעיל לדעתי, הכחול הזה לא קשור, אבל בפנים זה יפה, יש בו משהו מיוחד. הציור? זה נראה לי כמו לגו, אבל את הציור על AROBTTH לא הצלחתי להבין אז שיהיה. אני עכשיו ב-What If, שיר חביב למדי. גם Square One אחלה
.

0mroosh

New member
מעולה מעולה!!

אני גם עכשיו בwhat if!! קנאי.
העיצוב מגניב, המקרא לשפה המגניבה הזאת עם הריבועים...כה מגניב! שימו לב לmake trade fair שבעמוד האחרון של החוברת. ארר! יום טוב.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo12.gif

לפני שיצא האלבום שלחו לי את Talk, ועכשיו אני מקשיב לו והמילים ממש ממש ממש ממש ממש שונות! אבל המנגינה אותו הדבר
. אללי!

Drorrrrrr

New member
לא יודע ../images/Emo12.gif זה הקטע

הנה מה שהצלחתי לקלוט: Under the great --- star try to work out where you are and the silence of the --- I don't know where I've been In the future, in the past going no where much too fast ---- שורה שאני לא קולט---- [חוזרת על עצמה
] cause I'm don't know where I'm going and I know it's hard I feel like I'm going where I've been before and I wanna talk.. זה יותר יפה ממה שבדיסק
.

Drorrrrrr

New member
הפזמון של הגירסה הזו

הוא הפזמון האחרון בגירסה של האלבום.

omrimayo

New member
פיי... מאוחר קנית אותו...

דיסק פשוט מעולה. בהתחלה נורא התאכזבתי... אחר-כך השירים לא יצאו לי (ועדיין) מהראש, כל שיר מדהים... אבל באמת, זו לא קלישאה, כל שיר פשוט מדהים. והעיצוב? אהבתי :}

Drorrrrrr

New member
המ

ביום שזה יצא הלכתי לחנות הדיסקים, אמנם האלבום לא היה. ידעתי שבירושלים האלבום עולה פחות מאשר פה במרכז, אז ביקשתי מידידה שלי מירושלים שתקנה לי ורק אתמול יצא לראות אותה
.

omrimayo

New member
העיקר שאתה נהנה...

הכי חשוב. אגב, הודעה פרטית... שולח עכשיו.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני קונה היוםםםם ברוך השםםםםםםם אני כבר משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif תתחדש../images/Emo9.gif אני גם נוטשת לחו"ל וחוזרת ביום שני../images/Emo9.gif להת' בינתיים../images/Emo24.gif

למעלה