טוב היתה אצלי התלהבות קלה מזה שהצלחתי לסרוג אז אני מצרפת את הגזר החדש שלי. כל כולו בדיוק 7 ס"מ.
A aliner New member 3/5/07 #1 טוב היתה אצלי התלהבות קלה מזה שהצלחתי לסרוג אז אני מצרפת את הגזר החדש שלי. כל כולו בדיוק 7 ס"מ.
ס סליסמה New member 3/5/07 #7 אלין את מדהימה אותי יש לך את זה!!!!! אני חייבת להעלות חתולה סרוגה שעשיתי לרומי את עושה לי חשק לחזור לסרוג אבל נראה לי שזה לאוד שבועיים
אלין את מדהימה אותי יש לך את זה!!!!! אני חייבת להעלות חתולה סרוגה שעשיתי לרומי את עושה לי חשק לחזור לסרוג אבל נראה לי שזה לאוד שבועיים
A aliner New member 3/5/07 #10 תודה. אבל לכו תראו את החתולה של סלי..נו יש מה להשוות? היא כאילו הוציאה אותה ממכונה מרוב דיוק. לא יאומן.
תודה. אבל לכו תראו את החתולה של סלי..נו יש מה להשוות? היא כאילו הוציאה אותה ממכונה מרוב דיוק. לא יאומן.
ט טלושקלה New member 3/5/07 #13 ../images/Emo202.gifאני רואה שאת בפול אקשן כל הכבוד הגזר מקסים והסריגה נראית כל כך אחידה ומדוייקת מוכשרת שכמוך
../images/Emo202.gifאני רואה שאת בפול אקשן כל הכבוד הגזר מקסים והסריגה נראית כל כך אחידה ומדוייקת מוכשרת שכמוך