טוב, הכי הזוי בעולם!

morigo

New member
טוב, הכי הזוי בעולם!

אבא שלי עבר אתמול ניתוח ועכשיו הוא בטיפול נמרץ, בקיצר עכשיו ראיתי אותו והוא היה נראה לי הרבה יותר עירני מהבוקר, אז האחות אמרה: "כן הוא יותר עירני. נתנו לו פרופופול מאתמול אחרי הניתוח עד היום בבוקר ועכשיו ההשפעה של הפרופופול נגמרה"!! כאילו, פרופופול????????? מיותר לציין שהסתכלתי על האחות בשוק טוטאלי והיא כמובן לא הבינה מה אני רוצה מחייה והעיפה אותי משם חחחחחחחח (אחרי הכל, זה לא שעות הביקור).
בקיצור-פרופופול! בבי"ח עם מוניטור!! ככה נותנים פרופופול אדון מוריי היקר, לא בבית בלי השגחה רפואית ושיחות אישיות בפלאפון מחוץ לחדר....
זה ממש עירער אותי לדקה-שתיים...
וחשתי צורך לשתף במי שבאמת מבין למה אני מגיבה ככה...

Aneduune

New member
נראה לי שלעד

כולנו נהיה בהלם קצת כל פעם שנשמע על החומר הזה בהקשר שהוא לא מייקל..
אסוציאציה ראשונה שעולה ומיד אחר כך מלא שאלות שצצות.. ):

EB10000

New member
זה חומר הרדמה\טשטוש הכי נפוץ..

אני קיבלתי פרופופול לפני שנה כשעשיתי בדיקה, בה הכניסולי צינור עם מצלמה באורך של 2 מטר (נחשו לאן.. :)). מה שמיוחד בפרופוול הוא שהוא מרדים בתוך בפחות משנייה... ההתאוששות ממנו זהה להעוררות משינה... בזמן ההרדמה מכניסים טובוס לקנה הנשימה ומפקחים על נשימה (לא מנשימים, רק מפקחים, כאשר יש צינור בקנה על כל מקרה של הפסקת נשימה). דבר אחד בטוח, הפרופופול לא מרדים כמו סם הרדמה, אבל הוא מאלץ שינה. ז"א לאחר שהחומר מפסיק להשפיע, הפציינט לא מתעורר, אלא נכנס למצב שינה.. זה אומר שאם לא יעירו אותו, הוא ימשיך לישון מספר שעות עד שיקום מעצמו... לא פלא שמייקל כל כך רצה את זה.. הוא בטח קיבל פרופופול במרפאה פעם אחת לצורך טיפול ואז הבין שזה הדבר היחיד שיכול לעזור לו לישון..

spirit0805

New member
בדיוק...

גם אני נותחתי לא מעט בחיים שלי והחומר הזה בהחלט מוכר לי, עכשיו כשאני יודעת שהדבר הזה רצח את האבא שמעולם לא היה לי אני בחרדות ואני רק מקווה לא לראות עוד חדרי ניתוח בחיים שלי! זהו בהחלט חומר חזק, אני זוכרת שכמה שניסיתי להתנגד לחומר כדי להשאיר עיניים פתוחות (פחדתי מניתוחים, תמיד חששתי שמשהו עלול לקרות בניתוח, אפילו הפשוט ביותר) לא הצלחתי, החומר תוך שניות ספורות מכניס אותך למצב שבשבילך זאת פשוט שינה, באמת ההתאוששות באמת זהה להתעוררות רגילה (ברור שיש גם תופעות לוואי קטנות, כמו להוציא את זה החוצה תוך כדי פליטה-מנסה להיות עדינה בתיאור), בשבילך זה כאילו אתה פשוט ישנת. אפשר להבין למה מייקל ראה בזה כתקווה שלו, כי הוא גם ניסה את זה פעמים רבות, ראה שהכל הולך חלק, הוא נרדם בלילה, ישן כמה שעות רצופות ומתעורר ליום חדש, הוא ידע שזה יכול לעזור לו לבעיית השינה וזה מה שבחר לעשות (רק בשביל הפרוטוקול, למייקל היו תקופות ארוכות שהוא לא נגע בדבר-יש עדים לכך), כמובן שהוא לא לקח את זה בכוחות עצמו והוא ידע שהוא צריך מישהו שיוכל לתת לו את, חבל שהמישהו שמייקל סמך עליו ראה את הכסף ולא את מייקל, כי אם היה רואה את מייקל ממטר התגובה שלו היית בדיוק כמו של האחרים-סירוב מוחלט לתת לו את החומר, אני לא מאשימה את מייקל בדבר ולא בחצי דבר, לאף אחד אין זכות להאשים-אנחנו לא חווינו ולא חווים (אני מקווה) כאבים כרוניים ברמה שכזאת ועוד באילו מקומות בגב ובראש (עוד עניין, הוא כבר היה די נקי עד 1999 ואז אחרי התאונה שהייתה לו עם הגשר שפגעה לו קצת בגב, הוא התחיל לקחת בצורה מוגברת יותר, שוב היו תקופות שהוא נלחם בשה ולא לקח דבר)...מי שלא חווה מה שמייקל חווה, כולל ההשפעה של החומר לא יכול להטיל וטו על משהו כזה או אחר, מייקל למרות הכל היה שורד, היה לוחם, מדהים, כשרון בלתי ניתן לתיאור, אני עדיין לא מכירה מישהו כל כך חזק כמו מייקל

למעלה