טוב, הכסף של Kgt הוא אחלה כסף

טוב, הכסף של Kgt הוא אחלה כסף

איבדתי את בתולי הרויאל פלאש שלי בטורניר הראשון שנכנסתי - וסיימתי מקום 10 מתוך 90. לא רע למשחק ראשון על כסף באינטרנט. באסה שהיד של הרויאל פלאש נגמרה עם קופה קטנה לאללה...

shaywh

New member
קשה לבנות קופה גדולה בלי רייז לפני הפלופ...

מזל טוב כן ירבו

זה נכון, אבל לא היו לי הרבה ברירות

זה שולחן שרוב השחקנים מאוד חזקים, הם היו רוב הזמן אגרסיביים בהימורים, ואני עם מעט מאוד צ'יפים ומחכה שיעופו רק עוד 3 שחקנים כדי להגיע לכסף (ממקום 18). לא יכולתי להסתכן בהעלאה גדולה לפני הפלופ, שעלולה להיגרר לאול אין או לפלופ אסוני ואני אעוף שניה לפני הכסף... חיכיתי שישארו 18 כדי להתחיל לשחק שוב כמו בנאדם. הצלחתי לסחוט עוד קצת אחרי הריבר משניהם וזהו...

ראסטה2

New member
רייז במצב שלה

זה לדחוף הכל! אין פה בכלל אפשרות לרייז X3 או X2.5

shaywh

New member
לא חייבת

יושבת עם בערך 6200 הביג 300 האנטי 25, היא יכולה להעלות ל700-750.

AdAmD1

New member
כבר בפעם הראשונה?

יפה, הראשון שלי היה לפני שבועיים ואני משחק כבר כמה חודשים חח ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לשחקן מתחיל בפולטילט- לא לשחק קאש!

נצל"ש - שאלה על פול טילט

איך אפשר לראות היסטורית משחקים ונצחונות של מישהו? איזה מפגר אחד התבכיין שהעפתי אותו מהשולחן, ואז התחיל לצחוק עליי שהרווחתי רק דולר אחד ב-28 משחקים... איך הוא רואה את זה? (לפחות הבדיחה היא על חשבונו. מתוך 28 משחקים, 27 לא היו על כסף... אבל מסתבר שאת זה הוא לא רואה)

b.o.b

New member
אתה מעולה לתוצאות של טורנירים

אין הגבלה לכמות חיפושים. באופן כללי טורנירים שלא על כסף אין אפשרות לעקוב אחריהם ולכן אין להם תיעוד, אין לי מושג מאיפה הוא הביא את הנתון הזה. בכל מקרה, ממליץ להשתמש בו הרבה, אתר מצויין. top shark

שיחקתי בפרירולים עד שנכנס לי לחשבון

אני מניחה שאת זה זה כן מתעד, למרות שזה אפס השקעה בכניסה (ואפילו עשיתי שם קצת כסף
) נכנסתי, זה שצחק עליי כבר מופסד ביותר מ 1000 דולר... כנראה באמת אין גבול לטפשות.

LamLamos

New member
פשש יפה

אני משחק כבר כמעט שנה ועדיין מחכה לרויאל פלאש הראשון=\

2המרפא

New member
חחח גדול אני משחק 4 שנים ואיזה 400K ידיים

ולא יצא לי עוד אף פעם. יפה לך

shaywh

New member
כנראה שאתה משחק רק על הדום סוויץ'

לי היה עם יד בסגנון 10-6 אוף בביג בליינד.

למעלה