טוב הם הגזימו לגמרי

Macphista

New member
טוב הם הגזימו לגמרי

הפרק הבא יהיה בפברואר?
10 בפברואר?!
למה שוב ההמתנה הזו.

זה כבר ממש מוגזם ומעצבן.

Shiri from the block

Active member
כן זה מעצבן

צריכים למשוך את העונה עד מאי

כל העונות מסתיימות בסביבות מאי, וחייבים למשוך, כי יש רק 22 פרקים בעונה בד"כ.
אני ממש התפלאתי ששידרו 8 פרקים רצוף בתחילת העונה, חושבת שזו הייתה טעות
זו לא תהיה ההפסקה היחידה, גם באביב צריכה להיות הפסקה של כמה שבועות

בכל הסדרות יש מיני פגרות, יש סה"כ 22

פרקים.
מה עדיף? שיריצו אותם בלי פגרות ואז הסדרה תתחיל בספטמבר ותסתיים בינואר?
ככה אנחנו מקבלים את הסדרה לתקופה יותר ארוכה

Macphista

New member
אני לא טובה בדחיית סיפוקים

באמת, את הפרק הראשון של העונה הראשונה ראיתי במקרה כי היה לי משמעם וחברה שלחה לי לראות.
ואז ביליתי סופש שלם בו ראיתי את כל הפרקים ברצף.
להפסיק את הסדרה כל הזמן ככה זה ממש סבל עבורי!

shirush3

New member
ככה היה לי בעונה הראשונה

ואז לא היה לי עם מי לחלוק את ה"עצבים" של "אין השבוע פרק"

cmonster

New member
ככה היה לי מאז שהתחלתי את הסדרה

הסדרה עלתה בסוף 2011 בדיוק קצת אחרי ש"נזכרתי" לגלות מחדש אחרי המון שנים של הפסקה את עולם הטלוויזיה והסדרות.
זאת הייתה הסדרה הראשונה (!) שראיתי בקצב של ארה"ב, התמכרתי מההתחלה (טוב מהפרק ה-2
)

אני עוד זוכר שראיתי את הפרק הראשון וחשבתי "אה איזה נחמד סוף סוף הביאו שחקן ילד שלא מעצבן"
ואז עברו כמה דקות

באמת לא זוכר מתי הייתי במתח ככה ובציפייה לפרק נוסף בסדרת טלוויזיה, וכל הפגרות וההפסקות וה"רגע התעצלנו לערוך את הפרק אז נדחה אותו ב3 שבועות" והשקר כלשהו שיגעו אותי.. ועכשיו שוב

אני כל כך מקנא באנשים כאן שגילו את הסדרה רק לא מזמן כי זה הסדרה הכי כיפית לעשות בה מרתון מטורף
ואף פעם לא יצא לי... טוב אולי כשתסתיים העונה הזאת אני אמצא איזה קורבן ונראה איתו מההתחלה...

shirush3

New member
לדרדר אנשים לסדרה

אני חושבת שבתקופת העונה הראשונה חפרתי על זה לכל מי שאני מכירה והצלחתי לגרום להרבה אנשים לראות, אבל עדיין בהתחלה ובפגרת חורף היה קשה לעבור את זה לבד

cmonster

New member
אין לך מושג כמה אנשים דרדרתי כבר

אני יותר גרוע מכל המשווקים האלה של שיווק רשתי וכל החופרים למיניהם

אני חושב שהוספתי לסדרה לפחות כמעט 30 צופים, רק מהצד שלי. לכי תדעי לאן זה התפתח

היי
עזרתי להעלות את הרייטינג של הסדרה! אני חושב שABC חייבים לי כמה מניות..

או שבעצם.. אצל הדודים מאמריקה זה לא ממש נחשב

cmonster

New member
כשהם לא משתכנעים כל מה שצריך זה

לחייך ככה עד שהם נכנעים

עובד כל פעם מחדש

ברוכים הכותבים

אני את העונה הראשונה ראיתי ברצף ושסיימתי היה לי הרבה זמן להמתין עד לעונה 2, זה היה כ"כ מבאס ומוזר לא לראות את זה כמו סיפור/סרט אחד ארוך.
וגם אני חיבבתי את הנרי למשך 5-7 דקות בערך

cmonster

New member
שוב תודה לך. אפשר להבין למה הפורום

הזה הוא אחד המשעשעים, חברותיים, וש-מעורר פרצי צחוק כל כמה הודעות -- שיש היום פה בתפוז.

אני חושב שלא תהיה לי ברירה ואקבל את ההזמנה שלך שכתבת לי בפורום טלוויזיה ואשיל מעל עצמי את חליפת ה"סמוי".
חפרתי לך כבר תשובה על זה שם

אוף..
לא נשאר לי זמן לכלום.. מה יהיה בסוף? אבל אני מזהיר אותך מראש - כשאני כבר מתחיל - אני חופר!!!!! לא ברצינות - אין סוף לחפירות שלי! Its Just goes on and on and on

לגבי הנרי
באמת יש משהו בילד הזה שבהתחלה אתה ממש מחבב אותו, ואז אחרי 5 דקות אתה מתחיל לתקוע את הראש בקיר.
איפהשהו באמצע העונה הראשונה, שעוד כאילו "שיחקו" איתנו האם כל עולם האגדות זה רק חלום בראש של הנרי, הבנתי שהחלום היחידי שעובד אצלו בראש זה שהוא יודע לשחק

שוב תודה רבה על ההזמנה
ועל כל פרצי הצחוקים שאתם מספקים פה

חופר
זה מעולה!!!

הלוואי והייתי חופרת, לפעמים אני אומרת שהיום אני אכתוב הודעה ארוכה ומפורטת ו....ו....
אז אני יושבת וכותבת וכותבת,מוסיפה אייקונים, וכותבת עוד, ואז מתסכל ורואה שכתבתי 4 שורות

אבל אני אוהבת לקרוא הודעות חופרות

למעלה