טוב הממ התלבטות קלה...

טוב הממ התלבטות קלה...

טוב ככה אומנם ארוך טיפה אבל זה חד פעמי.. אומנם לא קשור למלחמת מינים... אבל זה הפורום היחיד שאני כותב בו.. אז.. קיצר סיימתי שנה ראשונה בכלכלה השנה ונכשלתי איזה מבחן שבגללו אני יצטרך לעשות כמה קורסים גם בשנה רביעית (כנראה מאוד שיהיו איתי לפחות עוד 30-40 מהשנתון אבל אני מדבר על עצמי כרגע..) קיצר גיליתי שאני לא מתחבר בגרוש לנושא הזה... הוא מעניין באופן גבולי ביותר ואני לא רוצה להיות כלכלן או רואה חשבון כי אני לא אוהב את זה ואני יודע שאני לא יהיה טוב בזה כי אני לא אוהב.. אז ללכת ללמוד את מה שאני באמת רוצה.. ויכול להיות בו טוב לפי דעתי שזה משפטים...? שזה אומר להפסיד את רוב מה שלמדתי.. מאמין שיכירו לי לפחות בין ל5 עד 10 נקודות וזה אומר לעבוד כמו חמור לממן את הלימודים כי אין לי זין לעשות עוד פסיכומטרי ולשפר תבגרות במתמטיקה כדי להתקבל לאוניברסיטה.. הפסיכו הוא בסביבות ה630 והבגרות לא משהו בכלל אז כנראה שזה לא יספיק לאוני.. קיצר מה אתם חושבים...?.. לא שבאמת אני יחליט בסוף לפי מה שאתם תכתבו.. אבל סתם לשמוע דעות... אגב הממ אני עוד חודשיים וחצי בן 24.. כי זה אחד השיקולים שלי שעדיין לא מאוחר מדי.. אני לא רוצה לסיים את הכלכלה ואז ללכת למשפטים כמו שאחרים אמרו לי.. זה נראה לי מפגר מה אני כל החיים ילמד מה עם עבודה.. ילדים אישה.. קיצר חוות דעת...

Piren

New member
../images/Emo13.gif

חחחחח .. מעניין אם יש פה מישהו שיכתוב לך "תכתוב תקציר ואז אני אקרא מה שאתה כותב"
בכל מקרה, אין טעם לסיים תואר שאתה לא רוצה ולא מעוניין בו, בייחוד אם התואר שאתה באמת רוצה לעשות, שונה לחלוטין (למרות שתואר בכלכלה אינו אומר שאתה תהיה כלכלן, או רואה חשבון... זה תואר שמוסיף קרדיט לכל סוג עבודה מנהלי, בייחוד בסקטור המוניטרי). מצד שני, אתה צריך לשקול אם משפטים זה באמת בשבילך. לימודי משפטים נחשבים הרבה יותר קשים מכלכלה, בייחוד אם אתה עובר ממכללה לאוניברסיטה (שלפי הבנתי אלו סביבות לימוד די שונות, גם ברמה.. תלוי איפה כמובן). אז אתה צריך גם לשקול את הסיכויי סיום תואר שלך יחסית לסיכויי סיום תואר בכלכלה. אגב, אם אתה רוצה שהתגובות של אנשים יהיו רציניות, ולא שלא סתם יתעלמו ממך או פשוט יכתבו לך תגובות מעליבות... תשתדל לא לכתוב דברים כמו "לא שבאמת אני יחליט בסוף לפי מה שאתם תכתבו..", זה די מוציא לנו את הרצון לעזור לך.

כמעט25

New member
עשה מה שעושה לך טוב!

אם אתה מאמין שכלכלה הוא לא הייעוד שלך, אז לעולם לא מאוחר מידי!!! אז כמה שזה קשה! תלך עם הלב שלך! אין כמו לעסוק במשהו שאתה מתחבר אליו ואוהב לעשות... עצה שלי בכל מקרה. נתי.

jeblesh

New member
זה נכון אבל משפטים ../images/Emo6.gif

אים היתי חושב שהיעוד שלי זה משפטים היתי מיתעבד יש לי כמה חברים בתחום חלקם סימו את הלימודים חלקם סימו את כול המבחנים חלקם באמצע ההיתמחות ... אני רואה אייזה יסורים עוברים אליהם במיקרה של משפטים זה פשוט לא מכום שצריך ליהיות בו , עדיף לעבוד בתחנת דלק P:

twigy

New member
תקשיב..

חיים לא בונים על שנה אחת, מה זה שנה אחת ? 10 אלף שקל ? בגלל זה אתה רוצה להיות תקוע במקצוע שאתה לא אוהב ? אני מכיר כל כך הרבה שהתחילו ופרשו באמצע, זה דבר נורמלי, תאמין לי שהדברים לא ילכו ויהיו פשוטים יותר, אתה בשנה א' וקיבלת רק טעימות מהדברים שילכו וירדו איתך לעומקם ולרוחבם בשנים הבאות ככה שהמירמור רק ילך ויגבר בך. עדיף לך לפרוש עכשיו ולא אחר כך. לא נורא אם לא יכירו לך בהרבה נקודות, אל תשכח שבסופו של דבר הלימודים זה לא רק איזה תעודה קיבלת ביד, אלא גם עם איזה ידע יצאת לחיים. תעודה זה טוב ויפה כקטליזטור לקבלה לעבודה, מה שבאמת יקבע כמה תצליח בחיים אלו לא התעודות אלא הכישורים האישיים שלך בתחומים שלא מלמדים באף אוניברסיטה. שיהיה בהצלחה.

S t o n e A g e

New member
לך על זה - ותמהר!

אין טעם שתתיבש עם משהו שלא מעניין אותך בעצם. לגבי הגיל - חבר שלי נכנס למכינה רק בגיל 23. אבל, אתה צריך לבדוק טוב את האופציות שלך אם אתה תעזוב את הפקולטה. דברים כמו תנאי קבלה, מכינות, לוחות זמנים, תקציב. אם אתה תוכל לעמוד בזה - Go For It !

Cobe Anan

New member
עזוב אותך לימודים..לך תהיה כדורגלן!

ומה עם אישה, ילדים? אם תהיה כדורגלן, אני חושב שאתה כבר מכיר את גרושתך לעתיד

pain is MY love

New member
שכחת להוסיף

שאם הוא יהיה כדורגלן זה יעלה את המניות שלו בקרב המין הבלונדיני והיפה...

אוקיי...

קיצר החלטתי להישאר בכלכלה ואני מקווה שיהיה בסדר... דיברתי עם איזה אחד והוא קצת סידר לי את כל המחשבות בראש שלי.. עכשיו ירדה לי אבן מהלב וכל הבילבול ירד לי.. ואני שלם לחלוטין עם ההחלטה.. אני מרגיש כאילו ירדתי 10 קילו.. טוב חמודים בכל מקרה תודה על היחס

למעלה