טוב הממ ...

טוב הממ ...

בנות... מי מתקשרת בשעה 1 וחצי..... ואחרי שהיא רואה שאני ער... מבקשת לבוא כדי שאני יצרוב לה איזה דיסק... שדחוף לה עכשיו..... ועוד אחת עם עבר מיני עשיר... רבאק נו... כמובן שיכול להיות שהיא באמת חמה על הדיסק... או על משהו אחר... קיצרררררר אני זזתי.... ואגב.. אמרתי לה שאין מצב עכשיו... נצרוב לה את זה מחר או מחרתיים...

twigy

New member
יה איך צימצמת בשבילי אותיות

בשביל שזה יכנס בשורה אחת אוחח

pain is MY love

New member
דל פיירו!!!!!

מתותח ברמתך (בתחום הכדורגל כמובן...) ציפיתי להרבה יותר!!! מה זה מחר או מחרתיים?!?!?! לא שמעת על המשפט "נותנים לך-תיקח!" מה ניסגר איתך?!?! אתה לא הבנת שלא אומרים "לא" לבחורה באמצע הלילה?...

חחחח

אם את עדיין מתמצאת בענייני יובנטוס... דל פיירו בזמן האחרון לא מבקיע כמו פעם... וגם בהרכב הוא לא בטוח.. נראה לי שהוא כבר חושב על הפרישה... ודל הפיירו המקורי גם הולך להתחתן...! כמובן עם דוגמנית יפיופה.. אני כבר חושב על תליית הנעליים... ובא לי כבר לשכב על איזה ספה בנעלי בית עם מישהיא ולא שיצלצלו אלי ב1 וחצי בלילה כאילו אני ספק צרכים.. אגב.. את יודעת שזה שאת קצינה משנה את כל הנקודת מבט שלי אלייך.. אני חושב שיש בזה משהו נורא חמוד וגם סקסי לראות ארונות על בחורה.. אני זוכר שרק התחלתי לכתוב פה בפורום היית לפני גיוס...

pain is MY love

New member
זה לא משנה

מה דל פיירו עושה על המגרש. העיקר שהוא יפיוף כמו תמיד...
ובקשר ל"ספק צרכים" אני עוד לא שמעתי גבר שמתלונן על זה... כולנו בני אדם ואל תגיד לי שלך אין צרכים כי החלטת לפתע "להתבגר"... ועכשיו נעבור אליי... אכן כשהתחלתי לכתוב פה הייתי צעירונת שעוד לא הריחה את הגיוס אפילו.. ועכשיו אני קצינה בצה"ל אחרי דרך ארוכה ולא קלה. הרבה אנשים משנים את נקודת המבט שלהם אלי אחרי שהם רואים את הדרגות.. ידיד שלי כבר אמר לי שמעכשיו אני הופכת להיות מושא חלומותיהם של כלל חיילי צה"ל... אבל אני חושבת שזה פשוט כי כל חייל רוצה לזיין את "המערכת" וכי ללכת עם פלאפל בכומתה זה מאגניב...

טוב הממ

ברור שיש לי כמו לי לכל אחד... ובמיוחד לי... :).. מזל עקרב אופייני שכמוני... אבל.. באמת שלא היה בא לי אותו רגע... למרות שעכשיו שאני חושב על זה פספסתי אחת רצינית... ודרך אגב קצינה.. לי אישית זה פשוט נראה חמוד.. אולי כי כמעט כל הקצינות שהכרתי בצבא היו פשוט מאמי.. חוץ מהבת זונה המט"מית שזיינה אותי ב35 ריתוק ועוד בדפוק... היא הייתה רעה.. ומכוערת.. ואין פלא שלא היה בעל.. אה וחוץ מזאת שהעיפה אותי מהקורס חובשים.. שגם היא הייתה לא משהו.. בקשר למערכת.. אם כבר הייתי מעדיף קצינה ממשטרה צבאית... אם יש לך חברה שסיימה איתך תקורס...

InfernoX

New member
כחייל הייתה לי חברה קצינה ו ..סיפור

היא הייתה די צעירה, חצי שנה אחרי שקיבלה את הארון, אני כבר הייתי סמ"ר.. וואלה, נראה לי שהייתי אולי היחיד שלא התלהב מזה שהיא קצינה..חברים שלי, אפילו הרס"ר הדפוק שלי , התלהבו מזה (הוא אשכרה הוריד לי שמירות!! רק בשביל זה היה שווה חח).. בהתחלה אני מודה שזה טיפה הלהיב אותי, אבל ברגע שאתה נכנס לקשר אז ההיררכיה הצבאית נעלמת..מה גם שאני הייתי המפקד ביננו :) למרות שהיא הייתה די ביצ'ית, שתלטנית וטיזרית (אין לי בעיה עם הטיזריות, עם השניים הראשונים כן).. לא התאמנו..וגם לא החזקנו הרבה זמן מעמד.. ביום שהזדכיתי על הציוד הזדכיתי גם עליה
(סתם, סתם זה היה די כואב האמת..) ולא, לא שמתי פלאפל על הכומתה..זה מה שערסוואתים אולי עושים.. כן הכרתי הרבה קצינות חמודות בשירות, אבל גם נחמדות פחות, וזה נכון גם לחיילות..בקיצור.. הכל פסיכולוגי, אנחנו דפוקים..

למעלה