טוב, המצב שלי קצת מוזר ומאוד אשמח לעזרה

נטליה26

New member
טוב, המצב שלי קצת מוזר ומאוד אשמח לעזרה

שלום לכם אני בחורה בת 26 אני ובן זוגי נמצאים במשבר- אנחנו לא יודעים היכן לבלות. אני בכל חיי בליתי בפאבים, אבל לצערי האלכוהול כבר עשה נזק בגופי, ועלי לוותר על התענוג לכל חיי. הבילויים העיקריים שלנו הם קולנוע וצפיה בסרטים בבית, ולמען האמת- זה נמאס לגמרי. אנחנו לא אוהבים מסיבות, כך שהאופציה הזאת יורדת. אבל מה כן אפשר לעשות? היכן אנו יכולים לבלות? אנחנו גרים בת"א, יש סביבנו הכל ועדיין לא מוצאים מה לעשות. האופציות היחידות שאני מצליחה לחשוב עליהן הן מסיבות ומסעדות... למישהו כאן יש משהו מפתה להציע? כל דבר שרק עולה בדעתכם יעזור לי. ועוד דבר אני מאוד אשמח להמלצות על מקומות יפים בטבע, אנחנו רוצים לנסוע ללון בטבע למס' ימים מודה מראש לכל העונים והעוזרים

אנפה2

New member
בוקר טוב, בטח שיש איפה לבלות,

הנה אתן לכם כמה הצעות. לכו ותרשמו לריקודים , סלסה וכאלה, יש מלא מועדונים כאלה בתל אביב, תקישי לימוד ריקודים, שם תכירו אנשים בגילכם, מוסיקה עושה טוב על הלב, הריקוד מקרב גם רגשית וגם פיזית, ואז יש במועדונים גם מסיבות, תכירו אנשים חדשים שלא שותים ויהייה לכם כף ויהייה לכם בילוי של פעם או פעמיים בשבוע באופן קבוע. הבנתי שאתם אוהבים סרטים, יש בסינימטק אפשרותת להרשם לסדנה של סרטים חדשים ולפני הקרנת הסרט יש הרצאה של איש קולנוע שמסביר ומנתח וזה מאוד שווה. אתם יכולים ללכת לסדנת בישול או אפיה או הכנת שוקולד גם שם זה יתרום לבילוי איכותי של זמן, לא חייבים להפוך לשפים אחרי הסדנה ויש סדנאות גם בערב, כך שזה כף גדול. תקישי בגוגל סדנעות לצעירים ויהייה לך שפע של רעיונות נוספים. מקווה שקצת עזרתי.

אנפה2

New member
נזכרתי בעוד משהו, יש עכשיו טרנד

של רכיבה על אופניים בקבוצות, תחפשי וזה יכול להיות כף, כי מגיעים לכל מיני מקומות יפים בטבע, מכירים אנשים חדשים ובקיצור חגיגה לגוף ולנשמה.

למעלה