טוב הנה אני שואל:)

legolasr

New member
טוב הנה אני שואל:)

דבר ראשון שלום לכולם קוראים לי רובי אני בן 16 ומזכרון יעקב .. ליפני יומיים הצטרפתי לסקנד לייף ולא הבנתי כלום:| לא הבנתי איך קונים דברים לא הבנתי איך יוצאים מ4 הערים האלו.. כי ראיתי שטל המוזרה(היא באמת מוזרה) הגיעה לאמסטדם ניו יורק הלויווד וכ'ו.. זה בעיקר השאלות הקשות.. אםיעלו לי עוד אני ישלח.. תודה....

קודם כל ברוך הבא../images/Emo9.gif

קנייה - קליק עם לחצן ימני על החפץ ואפשרות buy. כדי לצאת מהאי - כפתור החיפוש למטה (search) או החיפוש במפה (map). תחפש מה שבא לך. יש שם הכל. וכע אני מוזרה :]

legolasr

New member
את יכולה להסביר לי יותר איך יוצאים

מהאי הזה? כי אני עושה חיפוש ישראל ניסית להיכנס על ידי לחיצה פעמיים ולא הצלחתי..

DragonChan

New member
לאט לאט, רק התחלת

הצעה שלי, שובע ראשון תתחיל להכיר את המשחק ואנשים ובכלל מה אפשר לעשות בSL הרווחת כסךף עשית בכמה דרכים עקריות: 1. חברים (חשוב מאוד, עוזר לי המון. אני אוהב לעזור לאנשים במשחק בכל מיני דברים ואם יש משהו שאני רוצה הם קונים בשבילי ^_^, אני שומר איתם על קשר טוב) 2. קאמפינג - תמיד כיף להחנות את הדמות כאשר הולכים לישון, חברים או כל עיסוק אחר ומרוויחים כסף בלי שעושים כלום. אומנם סכון קטן, אבל עדיין נחמד. 3. עבודה - אפשר למצוא עבודה בSL שבעל המקום ישלם לך בL$ כסף המשחק, יש מלא מקומות עבודה שונים. 4. בניית עסק - בדרך כלל כדי לבנות עסק יש לקנות אדמה ואז זה אפשר לעשות רק עם חשבון פרימיום. אפשר לקנות חדר בקניון ולפתוח שם חנות, למכור חפצים בחנויות של חברים המתאמים לנושא שאותו אתה מוכר.

DragonChan

New member
מדריך מקטוצר להשתמשות באפשרות החיפוש

שני החיפושים החשובים ביותר אלה: אנשים ומקומות בכל אחד מאפרויות החיפוש ניתן להכניס מילת מפתח לחיפוש, ואם זה חיפוש אנשים אז את השם של הדמות. לאחר שצומאים את מה שרוצים לחיצה כפולה לא תעשה דבר. קודם יש ללחוץ על מה שרוצים לחיצה אחת ואז בצד ימין אפשר לראות את כל המידע שרוצים. אם זה חיפוש אנשים, אז רואים את הפרופיל של אותו אחד. אם מחפשים מקומות, יש מתחת לשם המקום תיאור ותמונה כפתור בשם: "Teleport" לחיצה על זה תשגר למקום המתאים. בכל מקרה כדי לנסות כל דבר בתפריטים כדי לראות המ שהם עושים. אם משהו נהרס בדרך כלל לחיצה נוספת על אותו דבר מחזירה למצב הקודם. אל תפחדו להרוס תמיד אפשר להתקין את המשחק מחדש. אם זה עדיין לא עוזר נכנסים ל: C:\Documents and Settings\admin\Application Data\ ושם מוחקים את המידע של SL וככה מוחקים כל זכר למשחק על המחשב ואז אפשר להתקין מחדש ואז המידע חוזר להיות ברירת המחדל. בעקרון עם נכנסים לתיקיית הProfile (אם אני לא טועה) אפשר פשוט למחוק שם את אחד הקבצים האחראים על כל הדברים שמשנים בהגדרות של המשחק. (אני פשוט לא בבית כרגע אז אין באפשרותי לבדוק את שם הקובץ והתיקייה)

למעלה