טוב, הנה הודעה שחשוב שכולם יקראו:

FreakOfNature

New member
טוב, הנה הודעה שחשוב שכולם יקראו:

כידוע לכולכם, הפורום מת מאז שהוקם, וכל פעם אנו מנסים להחיות אותו, דבר שלא הצליח. אז יש לי רעיון: במקום לנסות להביא עוד אנשים לפורום, ננסה קודם כל אנחנו לגרום לו להיות פעיל ע"י הסכמה בינינו שעל כל אחד מאיתנו לעשות את הדברים הבאים: 1. על כל חבר בפורום להגיב לכל שרשור שנפתח. גם אם אינך יודע מה להגיב, הגב באייקון כלשהו
2. כל חבר בפורום מתחייב לכתוב לפחות 8 הודעות חדשות בפורום, לפחות אחת מהן צריכה להיות דיון פתוח. 3. ראית שמישהו פתח שרשור תמונות
הצטרף. הוסף עוד 2 תמונות. אם זהו שרשור נושא, ואין לך תמונות שקשורות לנושא, אז נסה לחפש באחד מאתרי המעריצים של אנסטסיה. 4. כל אחד מתבקש (אם עדיין לא עשה זאת) להוסיף לחתימה שלו משפט קצר ובו פרסומת לפורום, כמו בחתימה שלי (או של love amor).
כן, גם להודעה הזו אתם מתבקשים להגיב

FreakOfNature

New member
בקשר לסעיף 2../images/Emo26.gif

הכוונה היא 8 הודעות חדשות ביום (הכוללות תגובות להודעות של אחרים, והודעות חדשות/נצל"ש...)

סבבה, אבל...

אני מגיב לכל הודעה עושה דיונים חדשים והכל, הבעיה שעשיתי דיון אחד אתמול מאוד מאוחר בלילה (אני לא מאשים אותכם שלא קראתם אותו אתמול) אבל היום עדיין לא הייתה עליו תגובה אחת! דבר שני, מאז שהגעתי לא עברה הודעה אחת שלא הגבתי... בקשר לחתימה, אני ישנה אותה בקרוב, אבל תגידי לי איך לפרסם את הפורום של אנסטסיה, כי ראיתי כאלה שעשו מספר ליד הפורום, מה הוא אומר?!

FreakOfNature

New member
אם תסתכל בחתימה שלי תראה ש

כתוב משהו כמו: "היכנסו לפורום אנסטסיה ב
758". 758 - זהו מספר הפורום שלנו, לכן כדאי מאוד שאנשים יזכרו אותו. בנוסף, אפשר להוסיף את הכתובת המקוצרת של הפורום: forums.tapuz.co.il/anastacia

DIRRTY

New member
יקירי כדי שהחתימה תעבוד צריך

לפתוח דף אינרנט חדש

DIRRTY

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההשקעה והרצון הטוב הפורום יצמח לגדולות

למעלה