טוב הנה חזרנו לבית ספר ולכאבי הראש

jolia roberts

New member
טוב הנה חזרנו לבית ספר ולכאבי הראש

הייי חברה טוב הנה מחר חוזרים לבית ספר אני באמת אתגעגע לכם אבל לימודים חשובים מאוד מקווה שלא תשכחו אותי ותמיד תמסרו לי מסרים כדי לדעת מה קורה איתכם ותזכרו גוליה אחותכם הקטנה תמיד חושבת עליכם ביייי גוליה

מנסי

New member
אחותי הקטנה!

אחותי הקטנה כלום כלום מאהבתנו לך לא השתנה! ומאחלים לך הצלחה בזאת השנה ובכל שנה! ואני מאחל לכולם הצלחה ...לכולם...אבל דעי לך שאנחנו מתגעגעים . ואנא ממך; תבקרי מדי פעם!....זורונא קול סנה מרה ובלאש תנסונא בלמרה! תחיאתי ללקול ובלנגאח ללקול!..

הנסיךH

New member
../images/Emo50.gif לך גולייייי אחותי

בטוח שלא נשכח אותך ושיהייה לך בהמון הצלחה בלמודים ובכל דבר ושלא תשכחי אותנו את תקפצי מדיי פעם לבקר .......... מנסי מה המצב אחי
הרבה הרבה הרבה
גוליי

הנסיךH

New member
אללה יזידק מליון עאפייה ../images/Emo178.gif

חחחחחחחחחחח ידעתי שאתה בסביבה אכויי מה עם השיר שהבטחתה שתעביר לי
סורנא וועדין אלבנת "בשיר" ועם תסתנא בלאש פדאייח

jolia roberts

New member
ח תודה מנסי תודה נסיך בס.....

היי חברה again האמת אני מתגעגעת לכםםם מאוד מאווווווווווווד אבל רוצה להצליח בלימודים עשאן ארפע ראסקו בס פי שגלי מחירתני ??!!! שאער מאלו האליומין מא ביחקי מא ביקתב ואללה מאלו טייב עלא קוול חאל סללמו עלא אלקוול ולידי מן שאן אללה מא תנסו לידי אהה עוד מהשהוא אתם רואים את עצמכם באלתוקיע שיש לי אז תמיד תשארו כך מתגעגעת מאוד אני אבוא ביום חמישי מבטיחה לכם אוקי יללא בייי

הנסיךH

New member
הייי גולי מה שלומך ../images/Emo176.gif

היתה לי תחושה שאת כאן עכשיו

jolia roberts

New member
וולק ליש דאימן קולהן ביתגלקמו עליי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לב אמיץ1

New member
בהצלחה בלימודים../images/Emo63.gif,גם לך גולייה

נכון שזה קצת מבאס לחזור לבית הספר,אבל בכל זאת צריכים ללמוד. אם אתם שואלים אותי,לפי דעתי בית הספר היא החוויה הכי מרגשת שעברתי בחיים,לכן תנצלו כל דקה כל שניה וכל רגע. ואני מאחל בהצלחה לכל התלמידים ובמיוחד לגולייה רוברט. ومثل ما قال الشاعر: العلم نور والجهل ظلام

הנסיךH

New member
גוליייייי ../images/Emo140.gif

זבטי בלמדרסיי מש יגו אהלק באכר אלסני יסמעונא חקיי
ויקולו אנו מן אלצאט ?? יעני אזא בדהן יתשקוו קולילהן מן אסא פיש מענא אנעוודקוו עלא אלחדידיי

jolia roberts

New member
הי נסיךH

נסיך וולא יהמק אחי אנא דאימן ראפעה ראסק וראס אלקול הון בס בדי שגלה מננק אחי יאכי וואלה משתהיה אחקי מעק מן זמאן דאימן יא משגול יא מש הון יעני אלמדרסי מא כלתני אנסאקו בס שקלק אנתי נסיתנא וחאגי תתגלקם עליי באגי בטוכק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בייי גולי

מנסי

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifבדיק אטכי מין?

למעלה