טוב הנה כנסווו

טוב הנה כנסווו

קיצר באתי שעה לפני ההופעה אז ראיתי את לימי שלייי המהממת!!! ואת הילה שלך כפרה עליה חחח הראתי ללימיי שלי ת'שלט שהכנתי לה אז...היא אמרה לי כפרהההה!!!!!!!! טוב וזה וזה שנהההה עד שנכנסווו שמוליקקק שלייי נתןןן לי נשיקה וחיבוקיי טוב קיצר ההופעה הייתה פצצההההההההההה אמאאאאא מושלמותתת עכשיו הקהל היה מזהההה יבש ואני וחברה שלי טל השתגענו צרחנווווו לימי הסתכלה עליי כל הזמן ונתנה לי נשיקה באוייירררר טוב אחרי ההופעה יוווואו כמה צרחתי אין לי קול תעקתי לימייי אני חולה עלייך חחח נראה לי היא שמעה.....טוב קיצר אחרי ההופעה נכנסו לויי איי פיי שנה חיכנווו גם כן השמוליקי הזה!!!! טוב קיצר שנכנסו הם הצטלמו לאיזה עיתון וזה אז צילמתי את לימי פוזה כפרה עליהה אמאאאאאאאאאאאאא ואזז יאוווווו איזה חיבוקקק לימיייי הביאה ליייייייייייייייי ואמרההה ליייייי דורושששש מאממייייייייייייייייייייי נהנתתתת???. אמרתייי להההה כןן איזה ממהמתת היייית גאדדדד לא התביישתיייייייייי בכללללל!!!! הבאתיי לה דוביי כזה עם לב ובלונים חמודים אז היא עשתה לי את לא נורמלית!!!!! ואמרה לח ץודה ואז הראתה לכולםםם תראו איזה מאמיייי דור ואפילו הראתה לאבא שלה!!!!! קיצר הצטלמתי עם כל הבנות שמוליק הביא לי פוסטר ענקקקק וכולם כתבו ליייי הבנות אחר כך אני יגיד לך מה הן כתבו לייי!! קיצר לימי עושה ליייי תראי איזה גבוהה את ממנייייי ואז היא הצטלמה איתי פעמיים ואז הצלמתי עם הילה עםם שלם והילה הלוי וסיוון ודן ואחר כל צילמתי את לימי ואת החברה הכי טובה שלה.....קיצר לימיי נתנה לי מליוןןןן חיבוקים ונשיקות אחר כך חח אמרתי להילה הלויי יאו איזה מהממת היית בהופעה חחחחח ככה אמרתי לכולן התחנפתיייייי.!! ואז ראיתי את הילה והחבר שלהה חחח אז מסכנונה הילה עם שללם יש לה כזה הרפס באף אז עשיתי לה לא נורא גם עם זה את יפה ואז היא חיבקה אותייייייייי וזהווו לימי חיבקה אותי עוד פעם ואמרה לי תודה וזההההה והיא אמרה לי ביי מאמייייייי ולפני ההופעה דיברתי איתה בטלפון לאחל לה בהצלחה.. קיצרררררר היה מושלםם!!!!!!

Britney Boy

New member
היה ממש כיףף לפגוש אותך ואת כולן

אתן כאלה מקסימותת שימחתן אותי ואת הבנות בצורה אדירה אם לא הראיתי את זה אז סורי חחחח פשוט לחץ אתם יודעים :)

diamondz girl

New member
הראית כפרה :p

חחח ראו ראו... ואיזה לחץ איזה בטיח?! אתה מזבל!! הכל הלך חלקלק:p

למעלה