טוב הסאלוויה הגיעה

MetalliKosta

New member
טוב הסאלוויה הגיעה

אבל תגידו צריך נראה לי איזה רשתית לשים לא? כי נראה לי שהכל יפול דרך החור של המבחנה בגלל שזה ממש אבקה...

lefteye1

New member
בעקרון

אפשר שלא... אם לחור המבחנה קטן. אבל עדיף שכן למה זאת סאטלה יקרה וחבל שסתם תיפול לך למים... יש רשתות שעולות בסביבות 5 שח בת אביב תקנה זה שווה את זה

שים ממש טיפה פארש לפני שאתה שם

את הסאלויה.. זה ימנע נפילה של הסאלוויה לחור במהירות.. ותזהר עם המחוזקות.. זה יכול להיות מאוד מאוד מפתיע

MetalliKosta

New member
טוב ניסיתי את זה

פעם ראשונה וזה פאקינג מטורף... בהתחלה עישנתי ראש קטן,הכל קצת התעוות והיה מצחיק אבל לא רציני,אח"כ ראש גדול כבר וזהו משם רבע שעה שבהתחלה כללו הרבה הזיות ויזואליות. אח"כ הזעתי מלא אח"כ היה לי קר בטירוף...ואח"כ יש תחושה מטורפת כזאת שאני נמצא בעולם שונה לגמרי,משהו שאי אפשר לתאר במילים... קיצר סרטים מטורפים לא חושב שאני אגע בזה עוד פעם.

lefteye1

New member
כן חופשי הזיות

אני דיברתי עם סמיכה! הרגשתי אני אליסה בארץ הפלאות... חשבתי שהשתגעתי... מפחיד אבל טוב!!!!!!! מאיפה קנית? כי אני גם מחפשת

bubaisr

New member
אתם רוצים להגיד לי שזה חוקי?

זה נראה טוב מידי, מה החסרונות של הדבר? חייבים להיות!

bubaisr

New member
ועוד שאלה

זה נכנס לשתן? זאת אומרת אם יש לי חברים חיילים הם יכולים לעשן את זה בראש שקט? כמה ראשים מהמחוזקת X15 צריך כדי להתמסטל? תופעות לוואי? משהו?

lefteye1

New member
חוקי וכשר

אבל זה לא כמו גראס! אתה מקבל אחרי ראש אחד סאטלה של 5 דקות(וטוב שכך) , סאטלה של הזיות מפחידות משהו כמו דחפו בך בול שלם של קרטונים! אני לא יודע מי אתה ומה אתה ובכלל משהו מפחיד .

למעלה