טוב,הסתבכתי קצת

odedra10

New member
טוב,הסתבכתי קצת

יש לי כמה שאלות : 1. איך עדיף להעביר שירים ל h-10 לגרור ספריות או דרך האי ריבר פלוס ? 2. העברתי דרך התוכנה וזה לא מסדר לי את זה בדיוק כמו שאני רוצה אח"כ... אני יכול לערוך את זה אח"כ דרך הכונן בלי להרוס אח"כ את החלוקה שהנגן עושה ? 3. לפי מה הנגן עושה את החלוקה הזאת ? 4. הנגן פתח לי משום מה תיקיות נוספות עם שיר אחד או שניים... למה ? 5. כאשר אני מעביר מספר תיקיות של אותו זמר, בסיפרייה במחשב אני רואה את כל השירים יחד, לא מחולק לתיקיות 6. חלק מהשמות של התיקיות רשומות בג'יבריש דוגמא - "Στß°Θφ ∙∞ ≡Φα∙Σ" וקצת שאלות אחרות : 1. כמה זמן זה להטענה מלאה ? 2. כל כמה זמן כדאי להטעין את המכשיר ? אני מתכוון גם הוא רק חצי עדיין להטעין אותו ? 3. בוא נגיד והטענה זה שעתיים-שלוש אני יכול להשאיר את המכשיר בהטענה כל הלילה או שזה פוגע בסוללה ? זהו בינתיים.... אבל אני מאמין שיגיעו עוד שאלות בהמשך תודה מראש לעונים .

bitonano

New member
תשובות

1. לי אייריבר + הכי נוח כי אני משתמש בחלוקה לפי אלבום ושם השיר ואמן.. 2. לא אם זה ארוך דרל הכונן נראה לי אי אפשר להשתמש ב-music. 3. לא יודע אבל הכי נוח זה להשתמש על פי החלוקה שלהם במיוזיק. 4. :\ לי לא. 5. הוא יוצר לבד, לפי שם האמן אני חושב. 6. זה אומר שיש בעיה בנתונים של השיר צריך לשנות ידנית.(שם השיר האמן וכדומה). 1. 4 שעות בערך. 2. זה לא משנה לפי איך שאת מרגישה. 3. את יכולה להשאיר ברגע שהמכשיר מלא ההטענה נפסקת.

odedra10

New member
תודה.

בעצם כל הבעיות נוצרו מבעיות בשמות השירים או האמנים ובסוף הסתדר לי הכל . יש לי עוד 2 שאלות : 1. עדכון קושחה - עושים דרך ה איריבר+ ? או שכדאי לעשות בדרך אחרת ? (קראתי פה פעם הודעה שיש עדכוןאני חושב קוריאני שמשפר את המכשיר ) ואם אפשר להסביר מה בדיוק המטרה של עדכון קושחה 2.אמרו כאן בפורום (לא הצלחתי למצוא את ההודעה ) שיש תוכנה שהופכת את העברית כדי שיהיה אפשר לראות רגיל ... מישהו מכיר ?

weird dust

New member
תשובות

טוב אז ככה, החוק הצרפתי קובע כי חייבים להגביל את עוצמת הסאוונד במכשירים הניידים. עקב החוק הנ"ל כל הגרסאות האירופאיות של כל הנגנים נמכרים עם תוספת קטנה, הגבלת סאוונד. בקוריאה עדיין אין את ההגבלה הנ"ל וככה המכשיר יכול להגיע לעוצמות גבוהות יותר. חשוב לציין: שמיעה בעוצמה חזקה מאודעלולה לגרום נזק לאוזניים! (אתמול ההיתי בבדיקת שמיעה והרופאה אמרה לי שיש לי ליקוי שמיעה שידוע כי הוא נגרם מאוזניות, אני אבל מאשים את ה50% חירשות שהיה לי ולא בגלל האוזניות אבל כניראה שבאמת ניגרם נזק שמיעתי(. המטרה של עדכון קושחה הוא לדאוג שהנגן יהיה נקי מבאגים ומעודכן בדברים החדשים שמתחדשים בתחום והחברות מפתחות. ניתן להוריד מכאן. (יש שם גם הסברים והכל, לא להוריד את הגירסה של ה-EU). בקשר לשאלה השניה, יש תוכנה בשם פליפ פלופ שמשנה את כל הדאטה בייס, לא יודע לי מהיכנן ניתן להוריד אותה וכמה היא טובה.

bitonano

New member
מפה ניתן להוריד את הפליפ פלופ...

www.hebpod.info תרשמי לפורומים כנסי לפורום הורדות וזה שם.

למעלה