טוב -הצדק בכ`ז יצא לאור!!! H-)

חיננית

New member
טוב -הצדק בכ`ז יצא לאור!!! H-)

איציק מואשם היום ולא זוכה. לא משנה בכמה מתוך ה-3 האישומים-. ,לא זה שקובע ,אלא זה שבית המשפט קבע שהוא אשם!!! ודין פרוטה כדין מאה . הוא אמנם הואשם כנגד עדותן של 3 מתלוננות ,אך קולן של הרבה אחרות לא נשמע, כי לא העזו להתלונן ולעבור את מסכת היסורים והפרסום הנלווים לקייס שכזה עם אדם מפורסם וכל החשיפה בתקשורת. איציק היה קצין בכיר בצה`ל ,וניצל משך השנים לא אחת ולא שתיים את מעמדו כמגד, כמחט ,כאלוף כדי להפיק טובות הנאה מיניות מחיילות . יש חיילות רבות, שהיום מצד אחד נושמות לרווחה ,כי הנ`ל יקבל עונשו. אך מצד השני נזכרות היום בכל מסכת ההטרדות. והאמינו לי זה לא קל להן. איציק הוא מהמאצ`ואים הישראליים שחושבים שהוא מתנת אל לבנות החייל. ואם יטריד אותה קמעה הרי לא תתלונן על אחד שכמוהו בעמדתו,להיפך, בטח זו תהיה מחמאה בשבילה שהמפקד הגדול בחר בה לשעשועיו המיניים כשהאחרים הלכו הביתה . .והבנות חששו להתלונן.היום פחות, כי המודעות גברה ,אבל בעבר היו חיילות שאו שהתחמקו מהשתהות עם המטריד, או שבאו לבכות לקצינת חן שלא האמינה להן. הוא?מה פתאום נשוי באושר עם 3 ילדים ,ולא גיבתה את מתלוננת שנפגעה .והענין הושתק וזהו. לא רק איציק ,מואשם כיום, אלא הנורמה הזו בחלק מהבסיסים שהמפקד יכול ללטף חיילת אם בא לו..ואם בא לו מעבר לזבה גם לגיטימי שהרי נסעה איתו לטיול בג`יפ. כמתנדבת במסל`ן-מרכז סיוע לנשים נפגעות תקיפה מינית - אני יודעת כמה הרבה נשים עוברות הטרדות מיניות והתעללות מינית במקום העבודה . חלקן באות לקבל סיוע ,וחלקן רק מתקשרות מספרות וחוששות להתלונן ולכן השרשרת נמשכת.וההטרדות לא מסתיימות. ואולי,חברים ,משפט שכזה עם אדם ברמה כזו יביא את השינוי למודעות גדולה יותר של המטרידים לחומרת פשעם,לאפשרות הענשה ולעונש חמור יותר. ואולי....הלואי,להפסקת מעגל האלימות הזה כנגד נשים במדינתנו ה``נאורה `` .

האמת-עליו אני שמח על נפילתו..

נםילתו כאדם פוצצה את הבלון הנקרא איציק-שפיציק הוא חשב שהוא יצא מזה כמו מקו-300 ובטח יודיע שהוא כבר מערער לעליון שם ``צדקתו`` תצא לאור.. ובנוסף...מפלגת המרכז המפורקת מכניסה כמה ח``כים מהימין לכנסת וזה כבר ערך-מוסף חיובי מרק.

חיננית

New member
ההתיחסות שלי שונה בכלל-

איך אפשר להתיחס ככ למקרה שכזה ? כל דבר מתחיל ונגמר בחישובים פוליטיים?. שמת לב שבכלל התיחסתי אליו כמו לאיציק- ולא סיפרתי על מפלגתו ואיכותה ולא ספרתי חברי מרכז וכו. הפגיעה בנשים המודעות להתעללות והטרדה מינית,ואפשרות הענשתו של איציק למען יראו וייראו ותיגמר מסכת הפגיעה בנו הנשים-זו היא ורק זו- מטרת הודעתי.

הממ..חיננית..אני לא כ``כ בטוח..

נניח דדי צוקר איתו גדלתי בתיכון והוא ממזר לא קטן מענין,אם היתה לך התיחסות כה ``עינינית`` לו דובר בדדי צוקר.. מרק.

hreuven2

New member
אני שמח כפליים

פעם אחת שהואשם על הטרדה מינית ונמצא חייב ופעם שניה הגיע לו עונש על נבזותו כלפי ביבי נתניהו. יש אלוהים

חיננית

New member
בקשר לזה.. ולגמרי לא בהומור-

אני משתתפת בקורס במסל`ן כך שהנתונים שלי אמיתיים. יש גברים מוטרדים מינית ,יש גברים שנעשו בהם מעשים מגונים ,יש גברים שנאנסו. אבל רובם, כמעט 95 אחוז מהם הוטרדו,נאנסו ונפגעו עי-----גברים!!! לפעמים זה בסמטה אפלה, לפעמים זה עי רב הישיבה ,או המלמד לבר מצווה ,לפעמים אפילו קרוב משפחה -בדיוק כמו הפגיעה בנשים . הם והן מותקפים-ות עי גברים. רק היחס שונה פי כמה וכמה נשים ,כמובן, מוטרדות ,נפגעות, נאנסות מאשר גברים . יש קו סיוע יחיד בארץ לגברים נפגעי אלימות מינית בתל אביב .ולנשים יש ברב הערים הגדולות. כי זו תופעה רווחת שנשים הן הנפגעות. נכון ,ולא אתעלם מכך,שיש מעט מקרים של בוסיות שדורשות טובות הנאה מיניות מהכפוף להן כתמורה לקידומו,אבל זה זניח או בטל בשישים.

חיננית-אין ויכוח לגבי הסטטיסטיקה..

גברים תוקפים מינית פי עשר מאשר נשים התוקפות גברים עם המערוך אבל תרגעי גם זה-בהליך מתקדם של שינוי סטטיסטי מרק.

אלוני.

New member
חיננית

אכן בישראל היה נהוג להתייחס לאישה כחפץ המתאים לשימושו של הגבר, ומי ש``לוקח`` יותר הרי הוא יותר ``גבר``. ``הטובים לטיס והטובות לטייסים`` , זו הייתה הגישה הרווחת בארץ (ובעולם) . שמחתי לשמוע היום את דן אלמגור יוצא כנגד יציר כפיו (כשאת אומרת לא למה את מתכוונת) ואפילו מדגיש את הבית החדש שהוסיף לשיר. הנסיון של מרדכי ומקורביו להציג את המשפט כניצחון בשל הזיכוי נראה די פאטתי ולדעתי פועל נגדם. ליבי עם המתלוננות

sanlee

New member
איציק !תיסתכל לי בעניים . מה חשבתה?

שכולם פראיירים מי שלא מסוגל לשלוט ביצריו שישב בכלוב. ולחבר תומכיך שידעו היטב ,זכויותך הבטחוניות לא עמדות לך במקרה זה. ושלא יבלבלו את המח.

אלי.

New member
יש לשער שבתקופה הקרובה

מעבר לזכויותיו הבטחוניות, יהיו עוד כמה דברים שלא יעמדו (לזכותו).

למעלה