טוב הרגע שחששנו ממנו הגיע.....

lizard

New member
טוב הרגע שחששנו ממנו הגיע.....

אני חושב שצריך לשנות את שם הפורום. אז.....קדימה המלצות. ההמלצות הטובות ביותר שיקבעו ע"י וועד ההנהלה שמורכב ממני ומעצמי (טוב נו...גם בארי
) יחליטו ב5 המובילים ויערך סקר לראות מי הזוכה. שוחד וטובות הנאה יתקבלו בברכה. אין הנהלת הפורום מתחייבת לכלום והיא כרגע קצת מסטולית מנרגילה עם טבק תפוחי עץ שהחברה שלה קנתה לה אתמול.

Krishi

New member
סוף סוף!!!!!!!!!!!!

הרבה זמן שהמלצתי לכם לשנות אותו... אז ככה... פורום "נרגילות" זה נדמה לי הכי יהיה טוב.. סך הכל רוב הדיונים פה הם על נרגילות וכאלה.. ומזמן לא ראיתי דיון על סיגריות או מקטרות וכאלה.. מקסימום אפשר לעשות "נרגילות וכל מה שמוציא עשן" או "נרגילות וסיגריות".. העיקר שיהיה רשום שם "נרגילה" בהתחלה..

ferdinand

New member
אהלן!

רק הגעתי וכבר יש לי דעה: פשוט ולעניין (סליחה על חוסר הצניעות) וגם מבריק: ובקצרה: "פורום ניקוטין" אגב, נתקעתי בלי סיגריות!!!

lizard

New member
אהלן אהלן שנים שנים

מה נשמע? וואלה על השם הזה לא חשבתי. בנתיים השם המוביל.

Krishi

New member
בנרגילה יש ניקוטין...

אמנם בכמות ממש מזערית אבל יש..

lizard

New member
אוקי...

מאחר ויש התנגדות גורפת אז ההצעה ירדה מהפרק. נראה לי שפורום נרגילות זה השם שהולך להיות

רותמיקה

New member
אבל זה לא רק נרגילות../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

מדברים פה לא רק על נרגילות אלא גם על סיגריות מקטרות וכו'.. זה שהנושא הזה פחות שכיח מנרגילות זה לא אומר שהוא לא קיים.. אפשר פורום -מעשנים- קצר וקולע...

lizard

New member
אז כל מתנגדי העישון החסודים ירוצו

לפה להטיף לנו כמה זה רע ולא טוב ובלה בלה בלה

רותמיקה

New member
אין מה לעשות..../images/Emo29.gif

צריך לקחת בחשבון שזה מה שקורה שפותחים פורום למעשנים.. הרי שבכל פורום יש מתנגדים... בפורום מזרחית- באים כאלה ששונאים מזרחית ומקניטים את הבכי בשירים.. בפורום רוק- באים חבר'ה שטוענים שרוק זה סתם צעקות.. בפורום גאווה- תמיד יהיו הומופובים.. אין מה לעשות... וזה יכול דווקא להיות דיון ממש מעניין אם עישון שווה את זה או לא.. אני חושבת שבכל שם שתשים ובכל מקרה אם אתה פותח פורום לעישון תמיד יהיו מתנגדים...

רותמיקה

New member
אבל אז יש בעיה...../images/Emo29.gif

כי הרבה חושבים שזה פורום בשביל להוציא עצבים.. וזה לא זה... פתחו כבר כמה שרשורים כאלה של -אוף איזה מעצבןש...- וכאלה..

lizard

New member
אולי נרגילות ומעשי עשן?

סתתםםםם, גניבה סיפרותית בוטה מספר פנטזיה מפורסם..חחח טוב בנתיים נשאיר את זה ככה. תמיד אפשר לראות את זה בצורה טיפה שונה, אנחנו במסווה של פורום שאנשים באים בו להתלונן נדיח אותם להצטרף לפורום וכך נשתלט על העולם ונגרום למתנגדי העישון לרקוד לצליל הנרגילה..... (הצחוק של dr. evil מאוסטין פאוורס)

למעלה