טוב השאלה שלי קצת אחרת

l i 5 d o 3 r

New member
טוב השאלה שלי קצת אחרת

איך לעזאזל אפשר לקנות רכב??? יד שנייה/ראשונה מבלי ליפול בפח..(טוב ברור שלוקחים את הרכב לבדיקה אבל זאת לא השאלה..). מה עושים אם אין את הכסף הדרוש?!..(טוב,לא אשדוד שום בנק לא לדאוג
) ומה עושים עם הביטוח שזה הנורא מכל??????????????? וכל ההוצאות האלה?? בחיים לא יהיה לי רכב,יש לי כבר 9 שנים רישיון והרישיון פשוט מעלה עובש בארנק..מה עושים???(אני כמובן נוהגת מידי פעם,אבל זו לא אותה הרגשה כמו שהרכב באמת שלך!) טוב..אני יודעת שלא תהיה תשובה כי ברכב אי אפשר לחסוך-יש רק הוצאות,אבל בכל זאת אני מנסה..(כמו בבית-אפשר לקחת הלוואה אבל אני מצטערת זה ממש גדול עליי,כמו קניית רכב..לרגע אני בכלל מצטערת שאני אוטוטו אשלח את ההודעה הזו אבל שטויות..מה שיהיה יהיה,רק מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי). תודה רבה רבה

l i 5 d o 3 r

New member
ועוד משהו..

נכון שאי אפשר לקנות את מה שרואים..אפילו את הדברים הכי קטנים ואני יודעת ומרגישה את זה ..בחיי היום יום..כך שאני לא רוצה את הרכב מעכשיו,זה משהו שכבר שנים..פשוט אין את הכסף והמשכורת על הפנים! השעות מטורפות וכלום לא יוצא מזה :( טוב..די לבכות.. לכל אחד מאיתנו יש חלום..יש כאלה שמגשימים אותו..-כנראה שאצלי זה ישאר בגדר של חלום בלבד:זוגיות נפלאה,ילדים,2 כלבי זאב,בית יפה ומכונית צמודה(הגזמתי קצת אה..ועכשיו אני אגזים עוד יותר-אפילו עם נהג צמוד..חחחחחחחח בעצם לא רוצה נהג,אם יהיה לי את זה יום אחד אז אני אנהג-זה יהיה ממש פיצוי על השנים שלא היה לי רכב
,טוב שאני עוד יכולה לצחוק על זה..יש אנשים שאין להם מה לאכול ואני ממש לא בסדר על השאלה ששאלתי קודם..אני צריכה להגיד תודה שיש לי מקום עבודה שאני חוזרת ממנה הביתה וחוזרת לשם ביום למחרת..אין מה לעשות החיים לא הוגנים בשום דבר..יש כאלה שלא מגיע להם כלום ופשוט יש להם הכל!!! אני לא אומרת שהדשא של השכן ירוק יותר,אולי זה רק נראה כך..אבל בכל זאת,תמיד אנחנו רוצים שבסה"כ יהיה לנו טוב ושנחיה טוב!ויש עוד משפט אחד שאומר צדיק ורע לו רשע וטוב לו..איזה עולם משוגע!!

../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif../images/Emo58.gif../images/Emo31.gif פויה!

ואני דוקא רציתי לברך את החתן והכלה, שיהיה לכם בהצלחה ואושר, לא אומרים דברים כאלה בצחוק!!!!!
בתור אחד שנותן עצות, זהה את הסיכון והסיכוי! מברוק על הפרסום!
לא ענית לי על שאלה - לקוח מול הבנק!

../images/Emo35.gif הזאת,

נכנסתי לפורום בנק מול לקוח, מנהל אותו עו"ד גולדברג נראה לי. גם שם מתמודדים על משכנתאות אבל במאמרים שלו קצת קשה להתמצא. אגב קניתי את הספר. מרתק כי ראיתי את עצמי בכמה מקומות שם. עוד מעט הסוף מגיע.

סנטימנט

New member
זה נראה לי פורום מצויין, עם מנהל

בעל הרבה רצון טוב ואורך רוח. מה שכן, מאוד מדכא לקרוא את כל העמודים אחורה - יש שם סיפורים על גבי סיפורים של אנשים שנכנסו לצרות צרורות. שורש כל רע - נטילת התחייבויות ש"גדולות עליך" בכמה מידות.

l i 5 d o 3 r

New member
הלוווווווווווווווווווווווו

לא לריב..בסדר,בסדר.. את תהיי השושבנית שלנו..חחחחחחחח צוחקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

סנטימנט

New member
איך לא ליפול בפח - פשוט מאוד!

בקניית רכב מיד שניה, פשוט הולכים למכון בדיקה ומבצעים בדיקה לפני קניה. הדו"ח שלהם בד"כ אמין ומקיף. הבעיות שהם מוצאים בד"כ עוזרות במו"מ על מחיר הרכב. אם אין את הכסף הדרוש, ניתן לקחת הלוואה מהבנק. ישנן הלוואות ייעודיות למימון רכב. גם לחלק מחברות הליסינג יש תוכניות מימון לרכב יד שניה שהן מוכרות. רק כשאת לוקחת הלוואה, זכרי שתי נקודות: 1. לא להתחייב להחזר חודשי גבוה מידי. קחי בחשבון שאת ההחזר החודשי תצטרכי לשלם גם אם תפוטרי מהעבודה, נניח. השתדלי לא להגיע למצב שתצטרכי לחזור לפורום ולשאול "הצילו, אני מפגרת בתשלום החודשי על הרכב, מה לעשות?"
2. לדעת מראש מהן אפשרויות היציאה מההלוואה. האם ניתן לבצע פרעון מוקדם? האם ניתן לקבל תקופת גרייס? (תקופה בה משלמים רק את הריבית, נניח במקרה בו פוטרת מעבודתך) וכו' כמובן, שלפני שקונים רכב, כדאי לבדוק האם באמת יש בו צורך. אולי בכלל יש תחבורה ציבורית נוחה וזולה יותר למקום העבודה/לימודים? ואולי יותר זול לך לנסוע במוניות? אולי כדאי לרכוש קטנוע עם אחזקה זולה? (אם, נניח, הנסיעות שלך הן רק בתוך העיר). שיהיה בהצלחה!

l i 5 d o 3 r

New member
תודה רבה רבה!!!

הייתי בחברת ליסינג וכל רכב שם מתחיל מ- 45 אלף +..טוב,כנראה שבאמת אצטרך למצוא מישהו עם רכב..חחחחחחחחחחחחחח
סתם סתם!!! 1.חשבתי גם על האפשרות הזאת שאם אקנה רכב יד שנייה ויפטרו אותי לא יודעת מאיזו סיבה..אז אני אבודה!! ולא נראה לי שהייתי יכולה לחזור לפורום כי הייתי מוכרת את המחשב :(
2.אוקיי,הלוואה לא ניראה לי שאקח כי לא אוכל לעמוד בזה!וחשבתי על קטנוע דווקא,אבל לא נראה לי שהשכונה שלי כ"כ בטוחה כדי שאקנה אחד כזה אפילו שזה זול-יחסית..:) היה לי כבר קטנוע(אני מאד אוהבת אופנועים!!)וישנם אנשים שפשוט מתנהגים כאילו לא ראו אופנוע/קטנוע בחיים שלהם-זה פשוט מדהים!!!!!!!!!! תודה רבה רבה רבה לך על העזרה!!! אני חושבת שהחלטתי!! אשאיר את זה בגדר חלום בלבד..,או שאקבל איזה שיגעון ואלך על זה!ומה שיהיה יהיה..אולי זה יקרה אחרי גיל 40 ,צחוק צחוק עם המשכורת של היום באמת זה יהיה כך!!
כמה שמנסים לחסוך-אין,זה בלתי אפשרי! יש כ"כ הרבה הוצאות!! יאאלה.........לו הייתי(רוטשילד
)קצת קצת,רק קצת עשירה :) טוב,לא חשוב כלום!! העיקר שנהיה בריאים!! שוב..תודה רבה!!
לידור

m a m m y

New member
אם יש לך מטרה

תשימי כל חודש כסף בצד, עד שיהיה לך מספיק. איזה אוטו את רוצה? יש מכוניות קטנות ומשומשות ומאד חמודות ושמורות שאפשר לקנות בכמה אלפי שקלים בודדים. מה שעוד טוב באלה זה שהתיקונים עליהם פחות יקרים. אם תשימי בצד 200-300 שקל כל חודש. (יכול לבוא על חשבון בילויים וקניות) את יכולה להגיע תוך שנה וחצי למשהו חמוד בלי טובות וריביות של הבנק.

l i 5 d o 3 r

New member
תודה!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

אנסה לעשות משהו.. רק אמרתי שאני רוצה רכב ושניי ח'ברה מהעבודה הביאו יום אחרי יום רכב אחר :( ולאאאאאאאאאאאא חס וחלילה אני לא מקנאה - הם אחלה!! ואני רוצה רק שיהיה להם טוב ושיהנו מכל מה שהם עושים!!!
אני כ"כ רוצה פיאט פונטו..אבל אמרו לי שזה על הפנים!ושלא כדאי בכלל לחשוב על זה..אני כבר לא יודעת מה אני רוצה,לקנות את הרכב ומה שיהיה יהיה..(ומזה בדיוק אני מפחדת!!!!)או שלחכות עם זה עוד 4-5 שנים(כן כן..קראתם נכון,זה המצב!!!)ועד אז אהיה כבר בבית אבות ויהיה לי כסא גלגלים חשמלי משוכלל ואסתובב לאן שארצה.
תודה רבה רבה על הכל!!!
לידור

anavi131

New member
לא להתייאש

אמנם רוב הרכבים מיד שנייה שתקחי לבדיקה יגיעו בדוח עמוס תקלות ובעיות. מוסכניק אמין יכול לטפל בהם ותוכלי לנהוג בבטחה.(אני יכול להמליץ לך על אחד). יש רכבים זולים מאוד בסביבות 10,000 ש"ח שיכולים להתאים לצרכייך. אני ממליץ לפתוח פק"מ קטן חודשי בהוראת קבע שכך גם תקבלי רבית על השקעתך (אומנם ריבית קטנה)ותוך שנה שנתיים יש לך רכב משלך!!! ומה על עזרה קטנה מההורים???

l i 5 d o 3 r

New member
../images/Emo140.gif

תודה! :) אני לא יכולה לבקש עזרה מההורים,כי אני עוזרת לשלם את החשבונות, ואם הייתי לוקחת מהם אז אני גם מחזירה,אני יודעת שקשה להם ואני לא מסוגלת לקחת! אני מקווה שאיכשהו אסתדר,האמת חשבתי ללכת על סכום שהזכרת..אבל אני רק חושבת על זה,זה כבר מעלה בי חששות וביקורים במוסך כל שני וחמישי..נכון שאם הרכב חדש זה לא אומר שאין צרות/בעיות..אבל מה אגיד לך-זה דבר ידוע ..אין לזה סוף!! אין סוף לתקלות ולהוצאות!! תודה רבה רבה!!
לידור

למעלה