טוב התבלבלתי...

סיונתו

New member
טוב התבלבלתי...

דבר ראשון- הפורום הזה ממש עוזר וממש אהבתי אותו- טוב להיות בידיים טובות.... דבר שני- אמרתם שאפשר פשוט להגיע למדור פרט בלי זימון? בלי כלום? מה אני אמורה לעשות? איפה מדור פרט נמצא? דבר שלישי- בתור מתנדבת- אני יכולה להיות בבסיס סגור מחוץ לבית? ומהם התפקידים (המעניינים...) שאני יכולה לקבל? דבר רביעי- כמה ארוך התהליך...?
זה נשמע לי מזה מייאש....

סיונתו

New member
ועוד משו....

אחרי שאני מצהירה/חותמת התנדבות (איך שאתם לא רוצים לקרוא לזה...) אם אני מתחרטת, מה קורה.....?

שלום לך, אני אנסה לתת כמה תשובות.

כדאי שתתקשרי ללשכת גיוס, תבקשי את מדור פרט ותקבעי פגישה עם האחראית מתנדבים שם. כן, זה אפשרי להיות בבסיס סגור(לא קרוב לבית) פשוט זה תלוי בתפקיד שלך. לגביי תפקידים - אין לי מושג!

Starving Marvin

New member
מדור פרט שאנחנו מתכוונים אליו...

נמצא בלשכת הגיוס שלך. כדאי שתתקשרי קודם ותוודאי שאת יכולה להגיע בלי זימון. התהליך ארוך תמיד. האורך משתנה. אני מניח שלבעיות רפואיות "סטנדרטיות" (סוכרת וכו') הוא יותר קצר ומסודר, אבל אני רק מנחש.

Starving Marvin

New member
כעיקרון, כל התפקידים העורפיים...

פתוחים בפנייך. עם זאת, יכול להיות שחלק מהמסלולים הללו יסגרו בפנייך, מסיבות טכניות- המיונים כבר התחילו מזמן, או דברים בסגנון- הם לא אמורים, אבל רצוי מאוד להחליט על איזשהו תפקיד ולחתור אליו בד בבד עם הליך ההתנדבות, ולא לחכות לאישור הועדה. מקום טוב להתחיל לחפש בו תפקיד הוא ב-"עולים על מדים". אם תספרי לנו מהם תחומי העניין שלך, ואם יש לך רקע רלוונטי במשהו- אולי חלק מהחבר'ה היותר מנוסים כאן יוכלו לכוון אותך באופן יותר ספציפי. אני מאוד ממליץ לא לסמוך על אחראיות המתנדבים שימצאו לך תפקיד מתאים, אלא להחליט מראש באיזה תפקיד את מעוניינת, ואפילו איפה (כמה שיותר ספציפי, יותר טוב), ולחתור אליו.

סיונתו

New member
סבבה ../images/Emo45.gif

אני לא רוצה תפקיד של לשבת לתייק וכל זה... אם לא הייתי מגיעה למצב של 21 הייתי הולכת להיות בתפקיד הכי קרבי עם הכי הרבה אדרנלין שאני יכולה... אני ממש היפרקטיבית ואני צריכה לעשות משהו שאני ירגיש בו שאני נותת מה שאני יכולה... ושזה יהיה תפקיד מעניין והכי חשוב שאני יוכל ללמוד ממנו... (כמו-כן... אם יציעו לי ממר"מ אני יחטוף את זה...) בעולים על מדים חיפשתי לא ממש מצאתי משהו מובן!!! (מי רוצה להיות קצינת שק"ם??? =שקמיסטית....) השמות שהם נותנים לתפקידים שם מזהההה לא בסדר חחח

Starving Marvin

New member
אני מניח...

שכשאת אומרת "ממר"ם" את מתכוונת לתפקיד התכניתנית. התפקיד בהחלט פתוח למתנדבים, בהנחה שאין לך מגבלה רפואית שתמנע ממך אותו. יש מאמר בפורום מתגייסים על התפקיד, ולפרטים נוספים הייתי ממליץ לפנות לכותבו. עם זאת, אם את היפר-אקטיבית, אולי עדיף ללכת על משהו אחר...

Starving Marvin

New member
ועוד משהו...

אל תחכי ש"יציעו לך". התקשרי והגידי שאת מעוניינת בתפקיד.

סיונתו

New member
ברור... ותודה

גם תפקידים כמו כתבת ל"המחנה" וכאלה ממש מעניינים אותי אני אוהבת לכתוב וזה... (פליטת מגמת תקשורת...) חחח אם למישהו יש רעיונות שיודיע לי
אני פתוחה להצעות... שיהיו מעניינות

Starving Marvin

New member
היה כאן לא מזמן איזה בחור...

מביטאון חיל האוויר... אני מציע לך לחפש את השרשור.

סיונתו

New member
אני יחפש

חחח רק מאיפה?? מה?? ראשי תיבות לא הולכות אצלי טוב ממש... תסבירו את עצמכם.. אחרי פעם אחת אני מבינה

סיונתו

New member
אההה אז תגידו ../images/Emo13.gif

לא נורא... בסוף גם אני ידע הכל כמוכם
תנו לי זממממןןן איך אני מגיעה אליו? כאילו הודעה מהפורום?

סיונתו

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

אני פונה לכולם אבל אם אתה רוצה אני יפנה אליך ישירות.... ווואי תודה רבה!!!

למעלה