טוב .... התייעצות קטנה

תוכי

New member
טוב .... התייעצות קטנה ../images/Emo20.gif

בחודש הבא 22.12 אני וחיים 4 שנים ביחד והחלטתי לסגור לנו מקום בצימר בצפון יש לי שובר של משרד הביטחון שרכשתי בשנה שעברה וצריך לנצל אותו לפני שפג תוקפו בקיצור, אני יודעת שנוהל כאן מספר פעמים רשימות בנושא אך, מחפשת מקום ממש רומנטי עם ג´קוזי וכו´ אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מקום מתאים

kisses

New member
גקוזי אהההה ../images/Emo99.gif

הצימר הזה שאלבכרי הלכה אליו נישמע מתאים לארוע

רחלילי

New member
הכי יפה לדעתי

מבט לחרמון בראש פינה משפחת ראסקי מקום ברמה וג´קוזי שמספיק לשניים בלי צפיפות גדולה גם כרם בן זמרה של אירית מילס מקסים ואוכל משובח אם כי ג´קוזי שם קטן יותר.

daldan

New member
מצטרפת להמלצה על מבט לחרמון

רק צריך לומר לה שרוצים ג´קוזי כי יש רק בשניים מתוך הארבעה.

fila

New member
למרבית הצימרים בצפון יש

ג´קוזי, תעלי את הרשימה שלך, אם אני מכירה משהו אשמח לעזור.

תוכי, הלינה הכפרית של משרד

הבטחון אינה כוללת את המקומות הרומנטיים זה נראה יותר כמו חדרים של הסוכנות. יש הבדל רציני בין לינה כפרית בקיבוצים לבין הצימרים שדוברו כאן

תוכי

New member
הנה המקומות:

* קיבוץ עין זיון (לא להבהל מהשם) * קיבוץ אורטל * קיבוץ אפיק * קיבוץ יראון * קיבוץ מלכיה * קיבוץ סאסא * קיבוץ גונן * קיבוץ מנרה * קיבוץ עמיעד * בית ג´אן * קיבוץ להבות הבשן * קיבוץ שניר * קיבוץ מחניים * קיבוץ כפר סאלד * שאר ישוב * קיבוץ מורן * קיבוץ פרוד * קיבוץ קדרים * קיבוץ שמרת * קיבוץ שמרת * קיבוץ יסעור * קיבוץ חניתה * נס עמים * קיבוץ כברי * קיבוץ גשר הזיו * קיבוץ מצובה * קיבוץ בית קשת * קיבוץ אפיקים * קיבוץ חוקוק * קיבוץ מסדה * קיבוץ אשדות יעקב איחוד * אחוזת אוהלו - קיבוץ כנרת * קיבוץ יפעת * קיבוץ עין חרוד * קיבוץ מזרע * קיבוץ בית השיטה * קיבוץ כפר גליקסון * קיבוץ רמת השופט * קיבוץ מעיין צבי אז מה אתן אומרות

תוכי

New member
עכשיו התקשרתי לקיבוץ

פרוד דווקא נשמע נחמד רויטל למתי קבעתם

אני הייתי במנרה

לפני כמה שנים ואני מניחה שהשאר דיי דומים. קיבלנו חדר קטן ונקי וחמוד עם שתי מיטות סוכנות ומזרן צבאי דקיק שחוברו להן יחדיו בכדי ליצור אשליה של מיטה זוגית. במקלחת (הסטנדרטית מינוס) היה גם מגב ותהינו עם זה רמז
. ארוחת הבוקר, שהיתה כלולה, היתה בחדר אוכל עם החברים ולא היתה מדהימה. יתרונות: המקום חמוד ושקט ונקי אבל, כמו שאתי אמרה, ממש ממש ממש רחוק מהצימרים הרומנטיים. גם מדובר ברכבת של חדרים ולא ביקתות פרטיות. אם המטרה שלכם היא לטייל ולא לשהות בחדר, אז זה סבבה- אבל אם אתם מחפשים סופ"ש של פינוק זוגי, אז זה לא נראה לי כמו המקומות האידאליים ביותר.

למעלה