טוב התכנון המקורי שלי היה אולי לשתף

טוב התכנון המקורי שלי היה אולי לשתף

אותכם בכמה מקרים שקרו לי בזמן האחרון ושדי בילבלו אותי/הכאיבו לי/גרמו לתהות המון... אבל לא יודע נראה לי שאני אף פעם לא ארגיש פה יותר מדיי בבית... גם כשהייתי פה מהשבוע הראשון של הפתיחה אף אח לא ממש התייחס...וגם כשהייתה לי בעיה ראיתי יותר התעניינות בשרשורי ה"פ או סלאשים למיניהם, שאולי קשורים לפה איכשהו בדרך עקיפה.... שנה טובה וסילבסטר שמח

אתה מוזמן לשתף

אותנו פה, או ב"בנים בלבד" או ב"זהות מינית", פשוט תבחר... לא צריך להסיק משרשור סלאשים שאנשים פה לגמרי לא רציניים

resputin

New member
ההודעה הזאת היא כזאת דרישה לצומת לב

אתה שולח הודעה, על זה שרצית לשלוח הודעה אבל לא ממש התייחסו אלייך כשהגעת- אז אתה לא תשלח הודעה? WTF?! הפורום הזה, הוא פורום תמיכה בין היתר- נכון בהחלט, אבל הוא גם פורום חברתי ואני חייב לציין שאנחנו גם די מגובשים יחסית לפורום לא הכי ותיק. יש פה הרבה שרשורים שסוטים מהנושא ומתגלגלים לשרשורי שעשוע כי הרבה חולקים את ההומור הזה, וכל אחד שרואה את זה בעין יפה יכול להצטרף. כמובן, שיש גם המון שרשורים רציניים לחלוטין, שאם תטרח לגלגל קצת בהיסטוריה אחורה, תווכח להם בעצמך. אין פה הבדלה ובאמת שאנשים לא התכוונו יחסית "לא לתת לך צומת לב" -כל מי שפותח הודעת "היי, אני חדש פה" בדר"כ מקבל חיבוק חם ו"שלום, מה נשמע-ספר\י קצת על עצמך". -קיבלת? קיבלת. לא קיבלת? עמך הסליחה. דגלון לפחות קיבלת כשהגעת? אני מניח מאוד שכן, אלא אם הוא אבד בדואר כי אתה יודע.. הפורום קצת צולע לאחרונה, אנשים לא משלמים מיסי חבר (*grin*<< קונספט חדש שיכנס בקרוב) אבל אנחנו עדיין ממנים דגלים שהמנהל החינני שלנו מחלק לכל העובר ושב. (
"הפורום קצת צולע לאחרונה"- הכוונה הייתה מבחינה כלכלית, כי אנשים לא משלמים את הדמי חבר
) אז באמת, בוא ולא ניקח את זה אישית ואם יש לך איזה בעייה, תתחיל לדבר בשביל שיתנו לך עצות, כי זה יהיה רק לטובה. ואת המשחקים של "אם לא מתייחסים אלי -לא משחק איתם" תשאיר ליסודי, או לפחות אל תכתוב הודעות עם מה שאני נוהג לקרוא לו "האפקט הפולני" של "אתם לא התייחסתם אליי.. זה בסדר, רק שתדעו שהיה לי משהו לומר, אבל עכשיו לא...."- עזוב אותך מרגשות אשם, אתה סתם חופר במים. תודה. *רספיוטין מעוצבן*

resputin

New member
מה אכפת לך? את תקבלי את ה-12

אחוז שלך בתור מארחת סרקסטית. אני אקבל אותו הסכום, והשאר ילך לצאר ("The shromp"= as we call it) ולתיבה הפורומיסטית. (מה יש? חשבתם שהמתפרה שעובדת נונ-סטופ על הדגלים שכולכם מקבלים וקיבלתם, הולכת ברגל? הדוור שזז עד לתיבות האישיות לכם בתפוז, ושם את סיכום השבוע לא אוכל בשבת? הדירה שלי בפאלמה דה מיורקה באה ב... אממ... לא משנה, לא משנה. *אהמ אהמ* בכל מקרה... אז איפה היינו? הא, כן. מיסי פורום -בקרוב, אצלכם :).

למעלה