טוב התפללתי מספיק

TomerSuperTom

New member
טוב התפללתי מספיק

שלום שמי תומר ואני מאמין בישוע כשנה בערך בחצי שנה האחרונה זה התעצם אני לא שייך לאיזהשהוא זרם או כנסייה דרך האינטרנט האמת התחלתי יש לי בעיה אני סטרייט שנמשך מאוד לנשים וחש עונג מקיום יחסי מין או אוננות אך יש לי בעיה אני שונא את זה לחלוטין, מתעב את זה לחלוטין זה מגעיל אותי לא רוצה בזה בכלל רוצה חיים רוחניים מלאים וזה פשוט מרחיק אותי (יכול להיות שאני טועה אבל ככה אני חש) התפללתי המון בכדי להיגמל אך ללא הועיל, פשוט נמאס לי מהמשחקים של "נזירות" תקופתית והרגשה שהתפילה העוליה ואז שוב ליפול נמאס!! אני יודע שהפתרון שהציע ישוע הוא נישואין בכדי להתגבר על השטן ולעשות את זה במסגרת המיודעת הבעיה שאני לא חושק ומעולם לא חשקתי בנישואין אז מה נותר לי? סירוס אין לי בעיה עם סירוס, השאלה האם לישוע יש? לפי הבנתיה וא אמר לתלמידיו שיש כאלו שסריסים מלידה ויש סרסים שעשו עצמם כאלה האם זה מותר האם מותר לכרות את האשכים? אני מרגיש שהנשמה שלי רוצה להשתחרר מהגוף הארור הזה!! אני מרגיש שהנשמה שלי שונאת את כל התעסקות בחומר ובבשר אני מרגיש שהנשמה שלי זועקת החוצה אני רוצה ללכת ולהחזק דרך ישוע וזה המכשול שלי כרגע ישוע אמר לכרות יד אם היא מכשילה טוב אני רוצה לכרות יותר! האם זה מותר?

TomerSuperTom

New member
רשום בדברים

דברים פרק כג א לֹא-יִקַּח אִישׁ, אֶת-אֵשֶׁת אָבִיו; וְלֹא יְגַלֶּה, כְּנַף אָבִיו. {ס} ב לֹא-יָבֹא פְצוּעַ-דַּכָּא וּכְרוּת שָׁפְכָה, בִּקְהַל יְהוָה. {ס}

TomerSuperTom

New member
רוצה חיי נזירות!

להיות כמו ילד קטן בלי תאווה לסקס! להסתכל על נשים וגבירם באופן שווה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיי מבינה את הכאב שאתה חש

שומעת כמה אתה תשוש מהנסיון לחיות על פי מה שאמונתנו במלך המלכים דורשת.. מבינה כמה אתה מתוסכל מחוסר היכולת לעמוד איתן מול פיתויי השטן.. לא כורתים איברים, ולא מענים את גופנו, כי אלוהים ברא כל אחד מושלם כמו שהוא, ואל לנו להחריב או להשחית את הגוף הזה שאחרי שמקבלים את ישוע כמושיע אישי לחיינו, אז גופנו נהיה היכל ובית לרוח הקודש, וזו סיבה שמצד אחד לא נשחית או נכרות שום איבר , אלא לשמור על גופנו בריא נקי וטהור, ומצד שני שנדע איזה רוח קודש טהורה שוכנת בנו רוח אלוהים, ואם הגוף הזה חוטא אז רוח הקודש שגר בנו נעצב, ואם זה ימשיך, רוח הקודש עוזב את הגוף שלא מכבד אותו.. אותו אדם ישאר חשוף מול החטא כי רוח הקודש נותן לנו כוח אם נאמין מכל הלב ואם הכי חשוב נאהב מכל הלב, את אלוהים -ישוע-רוח הקודש, כי האהבה הזו היא הכוח, וככל שתאהב יותר..ככל שתהיה חזק יותר.. תתפלל לישוע שימלא את ליבך כל יום מחדש באהבה..ואמונה, שתתמלא ברוח הקודש ותהיה חזק מול פיתויי השטן, אבל אח יקר אני מאמינה מכל ליבי שאתה חייב מסגרת, קהילה תומכת, ואחים לאמונה שתתפללו יחד ותשתפו אחד את השני במה שעובר עליכם בחיי האמונה ובכלל, זוהי גם דרישת הספר הקדוש, שנהיה יחד, ונתפלל אחד לשני... אפשר לדעת מאיזה אזור אתה..? יש סיבה למה אינך מצטרף לקהילה באזור מגוריך?

TomerSuperTom

New member
אבל

גם לצום זה עינוי של הגוף ומה לגבי "שְׁמַעְתֶּם כִּי נֶאֱמַר 'לֹא תִּנְאָף'. 28 וַאֲנִי אוֹמֵר לָכֶם שֶׁכָּל הַמַּבִּיט בְּאִשָּׁה מִתּוֹךְ תַּאֲוָה אֵלֶיהָ כְּבָר נָאַף אוֹתָהּ בְּלִבּוֹ. 29 אִם עֵינְךָ הַיְמָנִית תַּכְשִׁיל אוֹתְךָ, נַקֵּר אוֹתָהּ וְהַשְׁלֵךְ אוֹתָהּ מִמְּךָ, כִּי מוּטָב לְךָ שֶׁיֹּאבַד אֶחָד מֵאֵבָרֶיךָ מִשֶּׁיֻּשְׁלַךְ כָּל גּוּפְךָ לְגֵיהִנּוֹם. 30 וְאִם יָדְךָ הַיְמָנִית תַּכְשִׁיל אוֹתְךָ, קַצֵּץ אוֹתָהּ וְהַשְׁלֵךְ אוֹתָהּ מִמְּךָ, כִּי מוּטָב לְךָ שֶׁיֹּאבַד אֶחָד מֵאֵבָרֶיךָ מֵרֶדֶת כָּל גּוּפְךָ לְגֵיהִנּוֹם." כאילו מה ההבדל בין אדם שמאמין בישוע לבין חרדי לדוגמא שניהם נלחמים עם עצמם נגד התאוות ותמיד נופלים מתי שהוא ושוב חוזרים ושוב נופלים.. מדובר כאן על אלוהים לא רוצה פחות ממה שהובטח! לא מוכן להתפשר! לא מוכן להתפשר עוד וליפול או לשמור ולחשוב שזה מאלוהים ואז שוב ליפול ולהתאכזב מעצמי מאלוהים מהתפילה ומהכל מדובר על אלוהים לא פחות ולא יותר לא בהבטחות שווא למה זה לא עובד.. זה בכל מקום לא יודע מזה קהילה אני מנתניה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני מבינה שאתה נמצא בשלב של

הכעס.. כי זה לא מצליח לך
אתה חושב שאני לא נופלת? שהמטיפים לא נופלים? שחברי הפורום המקסימים לא נופלים? וכל חברי הקהילות השונות? כולם נופלים ומזה הזהיר אותנו ישוע ואמר שהשטן מחפש אותכם בכדי להפיל אותכם ואמר תיאבקו בו בשמי והוא יברח.. הרבה מוטל עליך אח יקר ולא תוכל להאשים את אלוהים בנפילות שלך או שלי.. לקהילה יש יד מאוד חיובית בלתת לך חוסן רוחני..וגם תוכל להגיד את מה ששאלת פה.ולקבל התיחסות ותשובות. יש קהילה גדולה בנתניה, ויש פה גולש שכמה זמן לא ראינו וגם גולשת שהגיעו לפני שהצטרפו לקהילה שם והם שם מזה כמה חודשים אני חושבת פשוט לא שמעתי מהם בחודשים האחרונים. אם אתה יכול להגיע לחיפה אז אני יכולה לסדר לך פגישה עם אחד ממשרתי האדון הנאמנים שמובילים קהילות יהודיות משיחיות בחיפה, וישנן גם שתי קהילות מעורבות של ערבים ויהודים זה סתם לידיעה
. ושוב פעם הדברים שציטטת הם וכמו הרבה מדברי ישוע, נכתבו כמשל והדמייה, ולא בכדי שנבצע מילולית, מה פתאום? אם זה המצב אז כל מאמיני האדון בכל העולם היו מסתובבים קטועים נכים וחצי עיוורים ובלי לשון.. האם כך לדעתך צריך להיראות גוף המשיח?.... לכל דברי ישוע יש משמעות עמוקה וצורך ללמוד אותם מציעה לשקול את הצעתי לפנות לקהילה בנתניה, או להגיע לחיפה, ולפחות להתחיל לגשת לספריות לכתבי קודש ופרשנויות לברית החדשה בכדי שלך יהיה יותר קל להתחבר לעולם האדון הרוחני, במקום לנחש ולהתאמץ לבד
איפה אתה מסתובב? מי הם חבריך? עד כמה יודעים על אמונתך? איפה גולש באנטרנט? איפה מבלה? כמה שותה?כמה ליברלי..? יש לך הרבה בדיקות לעשות ולראות איך אתה נופל תמיד ואיפה, ואיך היית יכול למנוע את זה, ואיפה אתה נחשף להרבה מהקטעים שמהווים הפיתוי הבא ואיך להימנע מזה... ישוע לא יבצע במקומך את המוטל עליך.. קודם תתנקה מכל אווירה עויינת מסביב.. ותתחיל לבלות איתו זמני איכות של תפילה והלל.. ולבלות בחברת מאמינים אחרים.. אז הצמיחה תתחיל להגיע תומר יקר

TomerSuperTom

New member
התנתקתי מחברים

מהמון חברים.. זרקתי מחשבים בסך 7000 שקל לאשפה לא מבלה במועדונים או במקומות כאלה..רק עבודה בית מתפלל המון לא שותה אלכוהול כמה שנים טובות את בעצם אמרת שגם המטיפים נופלים וגם חברי קהילות..נו אז עם מה אנחנו מתעסקים פה אם גם משרתי האל נופלים מה הוא נתן להם חוץ מהסליחה והכפרה (שזה גדול כשלעצמו) אבל איפה השיחרור מהחטא

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני יוצאת מעבודה כעת ומקווה שכשאגיע

הביתה אתחבר שוב ואענה לך יותר בפירוט כי יש כמה פסוקים חשובים שברצוני לשתף אותך בהם..שנוגעים למה שאמרת..

Thoma

New member
אין שחרור מהחטא

כולנו חוטאים מלידה. כפי שמלמדנו פאולוס הקדוש : 19 כי אינני עשה הטוב אשר-אני רצה כי אם-הרע אשר אינני רצה אותו אני עשה: 20 ואם את-אשר לא-רציתי אני עשה לא-עוד אני הפעל כי אם-החטא השכן בקרבי: 21 ובכן מצא-אני בי זה החק אנכי רצה לעשות הטוב ודבק-בי הרע: 22 כי לפי האדם הפנימי חפצתי בתורת אלהים: 23 אבל ראה-אני באברי חק אחר הלחם לחק-שכלי ויוליכני שבי לתורת החטא אשר באברי: 24 אוי-לי האדם העני מי יצילני מגוף המות הזה: 25 אברכה את-האלהים בישוע המשיח אדנינו: 26 ובכן בשכלי הנני עבד לתורת האלהים ובבשרי אני עבד לתורת החטא: דע לך שגם אינספור מלחמות לא ישחררו אותך מן החטא, כפי שלא ישחררו אף אדם ממנו, כי החטא הוא מום מולד. ניתן רק לקוות לחסדו של אלוהים שיושיע אותנו. בזה שאתה בא לפה ומתוודה זה כבר סימן לחסד הזה, כלומר אתה בדרך הנכונה. תתחזק באמונה ואל תוותר לבשר. גדולי המאמינים נאבקו במה שאתה נאבק בו, אנטוניוס הקדוש פרש למדבר ונאבק בשטן בדמות פיתוים מיניים במשך שבועות על ימים, אוגוסטינוס הקדוש נאבק בלפרוש מהפילגש אותה החזיק. עדיין התאוות הללו לא הורידו ממעלתם, כי מי אנחנו בני האדם שנשפוט בשביל האל? ברצונו של האל הוא יכול גם למחול לחוטאים ולהעניש את מי שרואים עצמם צדיקים (או מצטדקים) לכן גם אם אתה מרגיש בנפילה, אתה תמיד תוכל להתרומם הלאה.

ישוע לא משחק משחקים

הוא משחרר מחטא משחרר ממחשבות על חטא משחרר מהכל! נמצאים בגוף בשר והפיתויים רבים מהסיבה שאתה מאמין וכשאתה חוטא אתה מרגיש זאת עמוק עמוק ברמה שאדם לא מאמין לא מבין בכלל עם זאת יש כלים שאיתם אפשר להשתמש בהחלט פועלים אתה מגיע למצב שבוא אתה לקראת ביצוע חטא מסויים או מחשבה שרחוקה מישוע תצעק תדבר תאמר עזוב אותי שטן ישוע מת עבורי ועבור כל בני אדם וניצח אותך הוא שילם עבור כל חטא הוא ניצח אותך בשבילי תצעק עד שנשמתך תשחורר תצעק תוציא את כל הבשורה בה אתה מאמין תוציא את האמת מול השטן תעיד על ההאמת זה לא משחק זה עובד תבטא במילים את הבשורה במילים שלך ישוע מת על הצלב ביסוריים רבים למען כל האנושות זה לא משחק ולא צחוק תעיד את זה מול העולם הרוחני כשאתה בא בניסיון עשה זאת.. לא בלב במילים תבטא זאת אל תתביש מבני אדם שישמעו אותך ישוע ניצח את החטא ניצח את השטן ניצח הכל למען האדם זה לא צחוק זה קלף בטוח תנסה זאת ותשוחרר בשניה תתרחק מכל הזבל שמסביב ומכל דבר המוביל לזה וברגעש אתה הכי חלש אתה תצא הכי חזק בזכות הבשורה בזכות ישוע המשיח אין מקום למשחקים עם זאת זה לא מלחמה זה יום יום שעשה שעה דקה דקה שניה שניה של ניצחון בזכות ישוע בהכל פשוט בהכל!!! בכל דבר מהקטן לגדול בכל שביל בחיים בכל מקרה קטן בחיים ניצחון ניצחון מוחלט הגשמה מוחלטת אמת מוחלטת פיקפוק קטן בזה והכל חרב

אגב אומר זאת מניסיון ומעיד על כך

וזה מדהים וכשחווים ניצחון יום יום את זה אתה תדע אני לאחרונה חווה זאת המון.. ההר הופך לעכבר הבשורה זה לא רק משחק של מילות אהבה וחיבוקים ונישוקים זו אהבה אמיתית ניצחון אמיתי וטוב רק רק טוב אין בה רע בכלל זה לא רק איזו תורת מוסר זה פרקטי מוכח אמיתי עובד מאמין בישוע נקודה כל החיים ישוע אלוהים "שויתי אדוני לנגדי תמיד" לא לזגזג ולחלק את חייך זה לאלוהים וזה לעולם אין שילוב.. רק אלוהים גם אם זה אומר לאבד חברים משפחה תואר מעמד חלום וכו' אין מה לעשות הכל למען אלוהים אם נועדת להיות מאמין זה יקרה.. לאט לאט גודלים וגודלים באמונה

אתה כועס כרגע

תנתב את הכעס למקום שיועיל לך ברצינות נגד החטא ונגד השטן לעמוד על המשמר כלי נשק רוחניים ורצינות ובגרות הבשורה ישוע האמת מי יכול על זה

lion 7

New member
אל תמהר אל תתיאש

ישוע אם כבר קרא בשמך אתה לו והוא לך, אל תתיאש השטן משרטט לך כל מיני מכשולים בכדי שיקשור אותך בחבלים שלו תקרא בעת הניסוי לישוע , קל מאוד , והוא יציל אותך תבקש מול האדון את מה על לבך, הוא יתן לך חסינות מול החטא כולנו עוברים מכשולים כאלה, נופלים וקמים וישוע מלמד אותנו מהמבחן זה כי אל תתיאש והוא ניצח את החטא שרובץ עלינו בצלב הכי טוב בזמנים של ניסוי המין, תתרחק, תעשה ספורט, יש אלף ומליון דרך, ישוע נתן לנו שכל ומחשבה כיצד לקום מחדש וללבוש מדי האמונה תפילה (עדיף אתה והוא בחדר שלך תוך שפיכות הלב) ורצון מינמלי ורצון ממך לצאת מזה עד שישוע ימצא לך בחורה לנישואים משיחים, תזכור את זה היטב, מאמינה היא חלק ממשולש הבית הנוצרי שבראשו עומד האדון אתפלל עבורך אחי

למעלה