טוב, התפניתי קצת לעדכונים...

סטארי1

New member
טוב, התפניתי קצת לעדכונים...

טוב, גמרנו עם העבודה, אז אפשר קצת להיזכר: נתחיל ביום חמישי שלפני. אני וחברה טובה בסיבוב סידורים אחרונים במרכז העיר (ירושלים), כשלפתע מסעדת סבארו מתעופפת השמיימה לנגד עיננו בבום לא מרגיע במיוחד. מרגע זה ועד לרגע בו נכנסתי לספרית בבוקר שאחרי לא ממש חשבתי על החתונה אלא יותר על כל הז"לים שנוספו לרשימה (ושלא חסר היה הרבה כדי שאהיה איתם). אוקצור, לא ממש ביליתי באותו יום כמו שתכננתי. בשישי בבוקר קמנו בבוקר במלון וצ´יק צ´ק לכל ההכנות. הספרית והמאפרת היו מצויינות (רשימת קרדיטים בהמשך), ומיד אחריהן השתחלתי לשמלה בשלוש דקות ורבע וטסתי למטה לקבלת פנים. תשמעו, לא שיא הכיף להתנשק עם כל היצורים האלה שטוענים שהם דודה של רבקי אחות של ציפורה מחולון שעושה מילואים עם הכלב של השכנה של סבתא שלי, אבל שרדתי. גם החופה עברה בכיף. למרות כל החששות לא רק שלא בכיתי אלא ההפך. הייתי עסוקה בלצחוק עם חברים מסביב ובלנג´ז לג´ונס באוזן על זה שנשרט לי הלק באצבע של ה"הרי את מקודשת". ואם אנחנו בעניין הלק, נזכיר רק לרגע שהוא היה בצבע תכלת, כמו ההינומה והסנדלים. אני חושבת שהיה יפה וככה גם אמרו כולם (אבל הייתי כלה, אז מה יגידו, שהיה לא יפה?). בכל אופן, כשיהיו תמונות תשפטו בעצמכם. חזרה לאירוע: ממש כמו שרצינו, שררה בו אווירת בראנץ´ קלילה. מי שרצה לרקוד רקד (והיו כאלה) וכל השאר קשקשו ונשנשו. קיבלנו הרבה מחמאות על האוכל, אם כי לא זכינו לראות אותו במה עיננו. כל הסיפור נגמר די מהר, ובשלוש אחה"צ האורחים די התפזרו והמשפחה, שנשארה לשבת, התפזרה לחדרים במלון ו/או לבריכה. כל הרעיון הזה של השבת היה, לדעתי, מבריק, כי בחתונה עצמה לא ממש יצא לנו להתייחס למשפחה, ואפילו את ההורים בקושי ראינו. בשבת השלמנו את החסר והיה ממש כיף. ראשון בבוקר עלינו על מטוס והמראנו לאירלנד. שכרנו שם רכב וחרשנו את האי הירוק והמשגע הזה עשרה ימים. מומלץ ביותר, ורק הערה שאולי לא תעניין כאן אף אחד, אבל בגלל שכבר דיסקסנו את העניין בעבר: אין אוכל כשר באירלנד.ממש לא. בכל אופן, אחרי עשרה ימים באירלנד טסנו ללונדון, ושם בילינו בכיף עוד שישה ימים. וזהו. נחתנו בשלישי ובאותו היום קיבלנו חדר שינה וספה לסלון ועכשיו אנחנו מתארגנים. כיף לנו נורא, ואני מקווה שהיום בערב יהיה לנו כבר אלבום רשמי מהאירוע. אגב, שני חברים שלי מהעבודה, שהם גם סטודנטים לצילום בזמנם החופשי, צילמו בחתונה סתם ככה, מהצד, בשביל המתנה. וזהו. רשימת קרדיטים ועוד בהודעה הבאה.

אתי@

New member
../images/Emo49.gif נראה שנהנת מחתונה שנמשכה

סופ"ש שלם... נשמע נהדר לעשות כזאת חתונה ארוכה (גם חברים שלנו מתכננים דבר כזה אבל באילת, כי הם אילתים!).
וואו, אני כבר מתה לראות תמונות - נשמח אם תצרפי כמה מובחרות!

pumpkin

New member
שתיהיה לי בריאה איך שאת זוכרת ../images/Emo24.gif

המון מזל טוב לזוג הצעיר !

סטארי1

New member
רשימת קרדיטים

אני מקווה שלא לפספס כלום, ואם כן, תזכירו ותשאלו. 1. הזמנות: הדפסנו בדפוס מונסה בירושלים. כרטיסים עם הדפסת צבע של ציור של שגאל, על נייר כרומו מט. העבודה בוצעה לשביעות רצוננו תוך יומיים. שווה ביותר. (הנזק: 1,000 ש"ח). 2. שמלה: קומודה, זוג מעצבות ירושלמיות חביבות מרחוב בצלאל.השמלה היתה בגזרה ישרה, עם שסעים בצדדים, ברגע האחרון הוספנו פרחים בורוד-תכלת מעל כל שסע וגם על המסרק של ההינומה. היה בכיף לעצב איתן את השמלה, ולאחר התלבטות ממושכת, החלטתי אחרי החתונה להשאיר את השמלה אצלי.ההינומ, כאמור, בצבע תכלת. שווה, אבל למרבה הצער השתיים הקפיאו כרגע את עיסוקן בכלות. (הנזק: 5,100 ש"ח לאחר הקנייה. 4,100 להשכרה בלבד). 3. מוסיקה: להקת עניין-אחר, מורכבת מכמה חברים בוגרי רימון, חציים דתיים וחציים חילונים, וככה בדיוק המוסיקה שלהם נשמעת. חסידי-אלטרנטיבי הם קוראים לזה, ואנחנו ממליצים בפה מלא. הם אמנם עוד לא מלוטשים לגמרי, אבל זה רק מוסיף לעניין. אהבנו מאוד וגם קיבלנו הרבה תגובות אוהדות מאורחינו החלונים והדתיים גם יחד. (הנזק: 1,550 דולר, כולל מערכת הגברה בחופה). 4. איפור: ענת אור, ואם השם שלה מוכר לכם זה בגלל שהיא כותבת בענייני אופנה במוסף "הארץ". מצויינת, הוציאה את כולנו במיטבינו. היא כייפית ורגועה, ואני באופן אישי לקחתי אותה בלי איפור נסיון, על בליינד. לא התחרטתי. (הנזק: 380 ש"ח לכלה (או 500 עם נסיון) ו-250 ש"ח לכל מתאפרת נוספת, פלוס כסף למוניות ממרכז העיר למקום האיפור). 5. שיער: המספרה במלון רמת-רחל. הגעתי לשם רק בגלל המיקום, ובתסרוקת נסיון לא התלהבתי כי ניסו למשוך אותי לכיוון שלא רציתי, אבל אחרי שהחלטנו על מה הולכים, הן היו מצויינות, וגם האחיות שלי יצאו מרוצות. התסרוקות החזיקו מעמד פחות או יותר לנצח (כלומר: עד שפירקנו אותן מיוזמתינו). הנזק: 350 ש"ח לכלה, 150 למסתרקות נוספות (ו-150 ש"ח לתסרוקת נסיון). 6. פרחים: ירוק-ירוק ברחוב הנשיא בירושלים. זו חנות הפרחים האהובה עלינו גם ביומיום ושם גם הזמנו זר חמניות עליז במיוחד. (הנזק: 200 ש"ח) 7. אולם: גן האירועים רמת רחל. המקום עצמו יפה, האוכל מצויין והשירות מקצועי. רק מה, מנהל האירועים קצת קשקשן.וההסברים הבאים הם למי שהולכים לעבוד עם אותו שארל. (שרונס, שימי לב). הבנאדם מקצועי, אין ספק. עבור האורחים החתונה היתה מצויינת ודפקה כמו שעון, אבל בעיננו, הוא פישל בפרטים הקטנים. כל העניין הוא שהוא הבטיח המון דברים ביוזמת עצמו, ולכן התייחסנון אליהם כמובנים מאליהם. לא הזכרנו לו ולא ניג´זנו, וזו הייתה טעות. הפאדיחה הגדולה שלו, ועליה אני לא סולחת לו, היא שהוא הבטיח לארגן לנו צמר גפן מתוק ולא קיים. אני יודעת שהוא עשה את זה בכוונה, הוא חשב שזה יהרוס את השיק של האירוע, אבל למרות שביקשתי שוב ושוב הוא פשוט לא דאג לזה. יום לפני החתונה הוא הרים טלפון ואמר שהוא מצטער אבל הוא לא הצליח לארגן את זה. שקרן עלוב. חוצמיזה הוא השוויץ לאורך כל הדרך כמה הוא טוב בפרטים הקטנים, למשל הוא הבטיח שבחופה יהיה יין לבן, כדי שלא ילכלך אם נשפך על השמלה, והבטיח ריבועי לחם ליד נקודת נטילת ידיים, והבטיח אוכל מהקבלת פנים בחדר ייחוד ואוכל מהחתונה בסוויטה ולא קיים כלום.אז אמנם אלה לא פרטים קריטיים, אבל אנחנו יצאנו מאוד כועסים עליו באופן אישי. והלקח הוא לנג´ז לו על כל פרט ולא לוותר. לא כל מה שהוא מציג כמובן מאליו הוא גם עושה בסוף. אתם יותר ממוזמנים להשתמש במקרה שלנו נגדו, ככה אולי תלחיצו אותו ותפיקו ממנו יותר. 8.צילום: צלם סטילס יוסי זליגר (שהוא בכלל צלם עיתונות במקור), וידאו "תמיד בשמחה". כיוון שעוד לא ראינו את הסרט ו/או את התמונות, נחכה כאן עם המסקנות. 9.טבעת: יפהפיה, מזיווה דן, 1,350 ש"ח. אני מאוהבת בה. את הטבעת לג´ונס עשינו בחנות טורקיז ב-400 ש"ח, ונראה לנו שזה ממש ממש יקר (אם כי הטבעת יפה). זהו. שכחתי משהו?

שרונס

New member
סטארי, תודה רבה מקרב לב!

היתה לי הרגשה לגבי שרל שהוא קשקשן בלתי נלאה ללא כיסוי מלא. קודם כל אני שמחה שהיתה חתונה יפה ושכולם נהנו, אך חבל שאת וג´ונס התעצבנתם תוך כדי החתונה. כבר שמתי לב ששרל אוהב לעשות דברים בדרכו מבלי להתחשב הרבה בבני הזוג. אני בהחלט מתכוונת לשים עליו לחץ מסיבי. השאלה היא, איך מפקחים עליו עד הרגע האחרון כאשר לא נהיה במקום כל היום עד החתונה עצמה? אולי אני אטיל את המשימה על אחי הקטן אך הפרפקציוניסט. ודבר נוסף: האם את מוכנה לצרף כאן את הטלפון של ענת מאור שאיפרה אותך? אמנם יש לי איפור נסיון ברמת רחל אך כדאי שגם יהיה גיבוי למקרה שלא אהיה מרוצה. וגם אשמח לשמוע איך יצאו תמונות הסטילס כי יכול להיות שאני גם מחפשת צלם. בעקרון פנינו לחברה שלי שתצלם את הארוע, אך אני לא שקטה לגבי המקצועיות שלה ולמרות שזה חוסך המון כסף, אני דואגת שלא יהיו תמונות יפות מהחתונה. יש לך מושג כמה הצלם שלכם לוקח רק על סטילס? זהו. שוב תודה רבה והמון המון מזל טוב!
שרון.

סטארי1

New member
היי שרונס,

דבר ראשון, אין צורך לדאוג, לא התעצבנו תוך כדי החתונה. סתם שיחזרנו אחר כך. הפתרון הוא לשים לו על הוורידים את ההורים או מישהו קשוח אחר שיתקשר אליו כל יום בשבוע שלפני וידאג שהכל בסדר. ולא סתם שהכל בסדר, אלא שיעבור אתו אחד אחד על כל הפרטים. אגב, את מי את מכירה שהיתה אצלינו בחתונה? את הטלפון של ענת אור אין לי עלי כרגע, אבל אני מבטיחה להשיג לך אותו עוד השבוע. לגבי צלם, לקחנו את יוסי זליגר ואנחנו ממליצים בחום. אל"ף, הוא צלם מצויין, ובי"ת, הגון ביותר. הוא לוקח, אם אני לא טועה, מאה דולר על העבודה, והשאר לפי מה שאתם לוקחים ממנו: 2 דולר לתמונה על ה-200 (או 250, לא זוכרת) תמונות הראשונות, ודולר וחצי על כל תמונה מעבר לזה. גם אם אתם אומרים לו מראש כמה תמונות תקחו, הוא מצלם בלי הגבלה. אנחנו, לדוגמא, הערכנו מראש שניקח 200 תמונות, והוא צילם בערך 500.לזה מתווסף תשלום על האלבום האומנותי (בערך 50 דולר), וזהו. אם אתם עושים אצלו פיתוחים חוזרים הוא לוקח דולר לתמונה, אבל הוא נותן לכם את כל הנגטיבים ביד, אם תרצו לפתח במקום אחר. אגב, לא חתמנו איתו על חוזה מראש, ורק בסוף החתונה שילמנו לו 500 ש"ח מקדמה, עבור עלות הסרטים והפיתוח. הוא מגיע גם לזמן ההכנות, וצילם אותי המון בזמן האיפור וההכנות (יצאו אחלה תמונות). הוא סימפטי, הגיע בזמן ולא הציק. התמונות שלו מיוחדות ולא מבויימות. כנראה בשל עיסוקו כצלם עיתונות יש לו את הכשרון "לתפוס את הרגע". אנחנו, בסופו של דבר, קיבלנו ממנו אלבום אומנותי עם 177 תמונות, עוד אלבום קטן עם "שאריות", וביקשנו ממנו שיפתח לנו את כל הסרטים כקונטקטים (אלה תמונות מוקטנות, קצת יותר גדולות מהנגטיב). שילמנו עליהם 30 ש"ח לסרט וזה מאד מומלץ. בחרנו מהקונטקטים הרבה תמונות שלא נכנסו לאלבום כדי להוסיף לנו או כדי לשלוח לאנשים. בקיצור, שווה. גם את הטלפון שלו אין לי עליי, אבל אני אכניס אותו לפורום היום או מחר. בכל אופן, הוא גר במושב חמד.

שרונס

New member
הי סטארי!

מי שהיתה בחתונה שלכם שאני מכירה היא חנה הראל מקרית ארבע. היא היתה המטפלת שלי כשהייתי תינוקת ועד היום אנחנו שומרים על קשר בין המשפחות. טוב, נרגעתי בקשר לשרל. כמו שהחבר שלי ציין, הוא לא הבטיח לנו שום דבר מעבר לסטנדרט אז אני מקוה שלא נתאכזב. בסך הכל, ראיתי בזמן באחרון ברמת רחל שתי חתונות ואני מאוד אשמח אם גם החתונה שלנו תראה כמו ששתיהן נראו. ברור שנשב עליו חזק בשבוע של החתונה. יוסי זליגר נשמע נהדר ואני אשמח אם באמת תוכלי להשיג לי את הטלפון שלו. אני חושבת שנרד מהרעיון שחברה שלי תצלם את החתונה. היא כבר לא עוסקת בצילום שנים על גבי שנים. שוב, תודה רבה!
שרון.

סטארי1

New member
אז הנה הטלפון של יוסי זליגר

594287 052. מומלץ. ובלי קשר: (רגע רגע רגע.... אנט הראל? איזה קטע!) בהצלחה, המשיכי לספר מה קורה.

למעלה