טוב, התקדמנו והגענו לשלב דלת הכניסה

michallev

New member
טוב, התקדמנו והגענו לשלב דלת הכניסה

אנחנו מקבלים מהקבלן דלת כניסה רחבה של רב בריח עם "לב מהגוני". יש בעיה לשדרג לדלת עץ בגלל כיוון הדלת - צד דרום, ללא הגנה משמש ומים. אנחנו לא אוהבים את הדגם וחשבנו להחליף בדגם "עיצובים" שיש לו כמה קוביות קרמיקה שמוצמדות לדלת לאורכה. הבעיה היא שאמרו לנו שיכולות להיות בעיות כי הקרמיקה לא נדבקת היטב לציפוי הדלת. מישהו מכיר? או אולי יש לכם רעיוין אחר? נראה לי שאם לא אז אנחנו ניקח את הדלת הבסיסית ללא ה"לב".

מאגר

New member
../images/Emo91.gifלגבי דלת כניסה

למיטב ידיעתי הדלתות של רב בריח עם הקרמיקה עמידות גם בתנאי מזג איור חיצוני ובלתי מוגן קל מאוד להרים טלפון למחלקת ההדרכה והלקוחות של רב בריח ולקבל מהם את כל האיפורמציה הרלונטית לדעתי ולמיטב ידיעתי כפי שאמרתי הקרמיקות לא נופלות אבל אברר גם אני מחר בבוקר במקורת שלי והודיעכם דבר

BOLDER

New member
מיכה למה לא עץ?

אם תעשה את הדלת מעץ אלון מלא ותצבע אותה כראוי עם סינדיק סילר אז תהיה לך דלת 10 להרבה הרבה זמן גם עם שמש. זה עובד יפה בהרבה וילות בערד...

michallev

New member
מיכל, לא מיכה...

כרגע אני מקבלת דלת רב בריח מהקבלן ואני לא רוצה להכנס להוצאות שכרוכות בהחלפת הדלת. שקלנו לשדרג את הסטנדרט ולקחת דלת רב בריח מצופה עץ אבל כפי שאמרתי - זה לא טוב לדלתות שאמורות להיות עמידות בשמש וגשם.

נופר30

New member
לאמא שלי יש דלת עיצובים

שלכל אורכה יש מעין ציור מקרמיקה יש לה אותו כבר 5 שנים והכל בסדר בהצלחה

דעה אישית...

ברב בריח עדיין אין דלתות יפות. בלי לעשות פרסום לחברות אחרות, שהשתפרו בהרבה...הכרתי אדריכל, שכל-כך הפריה לו החוסר אסטטיקה של הדלתות, שהזמין בלי שום ציפוי. עשו "ליטוש" על המתכת, הגנה נגד חלודה - וזהו. גם לטעמי, הייה כך יותר יפה, כמו עם כל מיני דקורציות... דבר שיני, שלא ברור לי - אין שום הגנה על דלת הכניסה? זאות אומרת, אם יורד גשם, אתה רוצה להכנס הביתה, ועד שפותח את הדלת, כולך רטוב? אתה רציני, שככה תכננו?

מלי ש מ

New member
מיכל, יש חברות

שעושות ציפוי לדלתות רב בריח. הם מצפים את הדלת בשכבת פורניר ואם רוצים עיטורים מברזל וכד´. בדרך זו אתם יכולים היום לקחת דלת חלקה סטנדרטית וכאשר יעבור זעם להשקיע בציפוי של הדלת. אני מסכימה עם אווה לגבי העניין של הכניסה החשופה. כדאי מאוד להשקיע בקירוי של הכניסה לבית ולא רק על מנת להגן על הדלת. בהצלחה ובשעה טובה. גם אנחנו בחרנו דלת השבוע. למזלנו הקבלן שלנו נתן דלת עץ לא רעה ולא רב בריח.

michallev

New member
יש קירוי אבל לא מספיק,

כלומר - מספיק בשביל שלא נעמוד בגשם, אבל השמש מגיעה בצהריים עד לדלת. איפה ניתן למצוא חברות שעושות חיפוי לדלת? (לא מצאתי בדפי זהב) האם ניתן לשיפ כרגע את הקרמיקות ואחר כך להוריד אותם ולעשות חיפוי פורניר?

מלי ש מ

New member
אני לא זוכרת שם, נתקלתי

בבנין ודיור בפרסומת שלהם. אם את רוצה ביום ראשון אני אחזור עם תשובה.

למעלה