טוב התקשרתי לתמר

טוב התקשרתי לתמר

והיא אמרה שתמחוק את התמונה ושהנהלת הפורומים לא פעילה שישי שבת. אני עדיין חושבת שאעשה עבודה ממש טובה בשיטור תחת התפקיד של מנהלת

(בהנחה שאין כעת ניהול מקצועי,

ובהנחה שכולנו ממלאות את התפקיד התמיכתי אחת כלפי השניה באותה מידה - מה שדורש תפקיד רשמי של "מנהלת" כרגע הוא בעיקר הפונקציה השיטורית. )

aryeri

Member
אני חדש בפורום, לא מעודכן:

אפשר להבין מה קרה? אני רואה שמלא גולשים מתלוננים... הבנתי שהפורום נוהל על ידי פסיכולוגית שקוראים לה תמר ושהיא עזבה. למה היא עזבה?
היו פה הטרדות, בלגאנים? לא הבנתי מה קרה, אני לא מעודכן...
אנשים ששייכים לפורום הטרידו? אם כן אני אעוף מהפורום הזה, אני לא רוצה להפגע עוד!

תמר ונעמי עזבו את הניהול בתום שנה כי נשאבו יותר מדי

כי בהתחלה הן חשבו שהן לוקחות על עצמן ניהול של פורום שאלות-ותשובות בבתחום הפסיכולוגיה, ועד מהרה גילו שהן למעשה נקראות להחזיק קבוצת תמיכה מקוונת שפעילה 24/7 ודורשת מעורבות וזמינות גבוהות. והיה להן קשה להשקיע כל כך הרבה לאורך זמן.
הבעיה היא שנראה שיזכו, לא רק התמיכה וההחזקה שלהם נלקחו מאיתנו, אלא גם משהו הרבה יותר בסיסי: היכולת להגן על הפורום מאנשים שנכנסים אליו לנהל בו מריבות. ועל זה הפורום געש ביומיים שלושה האחרונים.
ובקשר לזה תמר הודיעה שעד שתהיה מנהלת אחרת היא תיכנס מדי פעם לבצע תפקידי שיטור ....

aryeri

Member
חייב לומר

שלפי מה שראיתי עכשיו זה נראה ממש לא נעים.
אבל תתעודדו, מצבנו טוב ביחס לפורום חברתי אחר שאני גולש בו שמחולק לשניים.
באתר "כיפה" שמשתייך למגזר הדתי לאומי שאליו אני משתייך, יש פורום מאוד פעיל שנקרא "לא כלה דרכנו" שבו כותבים כל יום מלא דברים בענייני היכרויות. זה לא פורום היכרויות אלא פורום כדי לדבר על תקופת ההיכרויות ועל תחושת הבדידות ללא בן זוג... אז אפשר לומר שנפגעתי שם לא פעם אחת ולא פעמיים מכמה אנשים שלא היו מסוגלים להכיר בעובדה שיש אנשים שקשה להם וזה לגיטימי. אני עדיין מציץ שם פה ושם כשאני מרגיש לבד אבל זה מה שגרם לי לחפש פורום אחר ובסוף מצאתי את הפורום הזה שלנו שיותר מתאים למצבי.
אז אפשר לומר שכמות החיספוס בלא כלה דרכנו היא הרבה יותר גבוהה מפה. ההבדל הוא שפה אנשים גולשים כדי לקבל תמיכה ולכן כל פגיעה בפורום הזה עושה לכולם קשה. שם פשוט נפגעתי ולאנשים לא איכפת.
מי ששנון בפורום ההוא - שייך. מי שפחות - פחות מותא את עצמו. כמו הרבה אנשים מחוספסים בציונות הדתית שמאוד מאוד פגעה בי
חפשו "לא כלה דרכנו" (עם האות כ' ולא עם ק') והדבר הראשון שזה ייתן לכם זה הפורום הזה. תבינו למה אני לא שייך לשם...

aryeri

Member
מה שמחולק בפורום ההוא לשניים

זה שיש פורום שהוא הדבר עצמו - כלומר ענייני היכרויות, ויש פורום שנקרא "הפורום החברתי" שהוא של אותם אנשים ומיועד לסתם דיבורים. יש שם כמה חבר'ה ממש מגובשים ואני מכיר מישהי רגישה כמוני שגם נפגעה מהשנינות והמחוספסות שלהם...
הם אפילו עושים מפגשי פורום, הם נפגשים ומי שרוצה לספר במפגש איזה ניק הוא בפורום -מספר. מי שלא, לא מספר...
אנשים לא יודעים להכיל אנשים עם מורכבות...

לאורה101

New member
בוקר טוב לך

אני שמחה שאתה מגיב להודעות מאחרים.
זה מעיד עליך המון, קודם כל על הלב הרחב שלך וגם על הכוחות שיש לך, שלמרות המצב הלא קל שאתה נמצא בו אתה יכול גם ל'ראות' אחרים .
מה שקרה פה היה ריב מכוער על גבי הפורום של שני אנשים שמכירים גם בעולם האמיתי, היו במערכת יחסים כלשהי ונפגעו אחד מהשני.
זה לא מאפיין את התנהלות הפורום בגדול ואל תדאג לא יטרידו אותך.
אתה יכול להמשיך ולשתף ולהשתתף פה בכייף.
שבוע טוב, יקר.

למעלה