טוב זהו- אני חוזרת ו ב ג ד ו ל!!!!

טוב זהו- אני חוזרת ו ב ג ד ו ל!!!!

היי חברות וחברים, חלקכם בטח זוכר אותי (משהו???) הייתי פה לפני הרבה זמן...(אולי שנה כבר) כשזינה הנסיכה הלוחמת היתה העיתומה בטלויזיה ואז היה כ"כ כיף לדבר על הסידרה אבל מאז שהיא נגמרה, די לא עיניין אותי יותר להיות פה, זה לא היה אותו הדבר ואני עכשיו החלטתי לחזור לכאן! ועשכיו זה סופי! אני זוכרת איך זה היה לכתוב פה ואני מתגעגעת ואני עדיין אוהבת מאד את הסדרה וכל מה שקשור אז החלטתי להיות ולחזור לעניינים! אז מה קורה?????? שלכם תמיד,

*זינה*

New member
היי ניבה ../images/Emo24.gif

טוב *לראות* אותך שוב!

תודה!!!! ואלוהים איזה תמונה משגעת

של רנה!!!! ואם את זוכרת זינה אותה אני מעדיפה על פני לוסי (המהממת) תודה על התמונה אני אשמור אותה מיד! טוב *לראות* אותך גם! אני שמחה לחזור! ביי.....

gabrielle

New member
ניבה!!!

אני לא מכירה אותך אבל כבר אני מחבבת אותך:) כפי שבטח הבנת גם לי יש העדפה לרנה ( בלשון המעטה )...טוב נו... אין דבר שאני יותר אוהבת בעולם ממנה - אז מה המצב? חחח

gabrielle נראה לי שנסתדר מצוין!!!

בכל מקרה, אני מאד אוהבת את רנה (כן אולי יותר מלוסי, טוב...כבר קבעתי מזמן שאני יותר אוהבת אותה מלוסי) ואני מבינה שגם את אוהבת אותה, אחלה. אני שמח לשמוע ממך במסרים אישיים - את מוזמנת לכתוב!!!! אני ארצה לשאול אותך כמה שאלות. תמונה פצצה - תודה!!!

THANATOS

New member
ניבו´ש!!!

לא רואים אותך, לא שומעים אותך, איפה את? אז מה? ישנו בשמירה? עזבנו לאי בודד? איבדנו את השפיות (תנסי מאחורי הארון, אני תמיד שוכח אותה שם משום מה...)? לא כותבים, לא מפקססים, לא שולחים יוני דואר... ככה הא? (_______MORT

למעלה